![]() |
mislim da sam u trenutku kupovine ušao već u 3. sat obilaska centra i već su mi iskreno noge otpadale + vidio biftek i pomamio se ko vrtićko dijete za lizu :D
|
Pa, ja sam kupio onu sa zelenim paprom i onaj bosanski kajmak koji sam odmah namazao na "sirovi" kukuruzni tost:D
Žena je obišla Lidl i Plodine a ja sam se zaletio u Arenu po oblizeke... |
ajde sad mi nabij na nos sve :D
zaboravio... yebatga. |
Citiraj:
Kupio 10 deka pačje, 18 deka sa zelenim paprom, 30 deka jedne super "konzumne" u crijevu i naletio na rasprodaju pečene šunke po 39 ćuna, bosanski kajmak i travnički sir:D |
|
Domaća pizza danas:D
|
danas:
2 veca teleca odrezka, s mirodijama i na kraju malo pospricani s whiskyem, uz to mladi krumpac skuhan pa zapecen u maslinovom ulju, persinu i cesnjaku i prilog kopanja rikule. uz to smo maznuli dva hoegaardena 0.5l:zdero2::chears: sada lezimo i prezivamo |
Danas pohovani bataci i pribataci...
Za večeru ću prasnut pizzu iz dvojke te poslje popcorn ala microvawe uz NBA :D |
|
A bogte, trebaš jedan frižider samo za kolače:D
|
Hehe da. Taj samo za to i služi kad je nekakva fešta. Nije dobro kolače držat sa mirisima mesa i ostalog.
|
Citiraj:
tj. vi znate da živite... pozdrav boljoj polovici! ;) hoegarden mi je negdje leffe klasa - kad se ima, neka bude karton :D |
Dakle, pivce, svijetlo, trebalo bi biti sa okusom višnje, ali meni nekak nema nikakvog višnjastog okusa, ali je finoooooo
http://www.pohrani.com/f/41/dj/2ZMIUfpj/001.jpg I da jeli smo čevape danas u Sarajevskom somunu (našli u Kauflandu, odličan) :D http://www.pohrani.com/f/1K/BC/20fPjMm7/002.jpg Lijevo je to kak ti višnjasto pivo, a desno vulgaris svijetlo :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sva sreća da to nisam vidjela jučer, mislim da bi te negdje našla, odnosno tvoj frižider i zaključala se sa kolačičem :lol2: |
Citiraj:
P.S. @Panorama Dobro se je izbistrilo i dobrog je okusa, a kuhao sam ga prije cca 30 dana. :) |
Danas veliki Kebab u king kebabu.
Mogu reci da je bolji puno od onoga preko puta stare medicinske. Ali,nekako mi ja cak malo za 20kn... |
Veceras tekma, stoga ce past jedna fina domaca pizza. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas malo "svečaniji" ručak-juha, patka, mlinci i matovilac:) |
Doručak: podriguša i pik pašteta. :D
Oko podneva je pao king classic Sad bum oko 16h uzel rizibizi i neku piletinu. :) |
Neda mi se čitat i tražit tko je hvalio Argetu Pikant.
Pojeo sam jutros dvije šnite kruha sa tom argetom i nakon 10 minuta pravac WC. Nakon sat i pol opet. A o okusu i izgledu da ne pričam. Izvadim ju iz frižidera, a već se po površini vidi masnoća. Sa noža pada ko pekmez, kako je rijetka. Okus tako tako. |
Citiraj:
Usput, sutra će zahladiti pa sam stavil u ekspres lonac jednu šaržu hladetine. Dvije dimljene nogice + dvije svježe, bunt friških koža i pol kile kockica od buta. |
Citiraj:
|
Hvalilo nas je više argetu pikant, a među njima smo ja, super i mislim da je jelc napisao. :)
Jelcu nije loša, meni je odlična kao i superu. :) Slušaj panoramu kaj ti veli. Taj tvoj bućkuriš te poteral na šekret. :p |
Citiraj:
|
Najbolje paštete su one iz Interšpara, pačja i sa zelenim paprom:)
Isto tako u Interšparu najbolja kupnja-pašteta u crijevu, 65 kuna kila a fina. |
Danas bažul, zelje i pripadajuća mesina (špek i kobase):D
|
Sekeli još malo pa gotov, ima da eksplodiram :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:09. |