![]() |
poslovni sastanak i odvedu me u Peoples na rucak,pao rizoto s jadranskim kozicama :D njumaaaa
|
Nadam se da si se onda ko svaki pošteni čoek uvaljao u one preudobne separe-e i popio pivčugu. :D
Ja sam upravo ubio šunku u kruhu i hrena. :p |
nisam,neš mi nakon sinoćnje lige prvaka piva ima odbijajući okus i miris :D
|
Kuhao za Uskrs Belgian stout, crn kao noć. http://www.pohrani.com/f/2U/za/xszIVe/p4240343.jpg
|
odoh ja smazat ovo sto je ostalo od sunke i kolaca
cura je rekla da me bu iznenadila navečer. nadam se ukusnoj večeri i slobodi da se nakon vecere zavalim pred tv :lol2: btw. kad bi mogle biti slijedece Ždere? :) |
Citiraj:
|
Upravo se vratio iz kineskog sa večere.
Prvi puta sam probao njihovu kuhinju i ostao zaprepašten :eek: :nuts: Pržena patka u slatko-kiselom umaku :nuts: + tijesto sa zeljem i piletinom :nuts: Dugo smo čekali dok se peklo ali se isplatilo. OVa patka je nešto predivno. :nuts: Imao sam averzije prema tim kombinacijama slatko/kiselo, ljuto/slatko ali uopće nisu dominantne toliko u okusu tako da je zapravo - prefino :) Ova patka nije jeftina ali je porcija ogromna i prefina je :nuts: Jedva čekam subotu, idem opet sa ekipom :) |
Meni su te kombinacije OK za probati i ispadnu u redu ak se dobro naprave. Nekad i više nego OK, ali bok uz bok uz klasičnu slanu, slano/kiselu kombinaciju se mogu uvijek sakriti!
To mi spada u kategoriju. Probati nešto drugačije jer je drugačije. Ne bolje! |
Za patku se zna da je vrhunska,pogotovo ona u kineskom na Novoj Vesi....jedino kaj me ebe kod tih kineza su prilozi i one gumene salate od kojih mi se i riga na samu pomisao :)
U onom u Radnickoj sam jeo ražnjiće od piceka valjda oblivene za medom i zaljućeno....na preopruku,mislio sma da cu put WCa no ispalo je jedna od okusom najfinijih stvari koje sam ikad probao.... |
Makaršta:D
Zemeš hiberniranu patku iz Metroa (kakvih 25 ćuna po kili), odmrzneš je, dobro nasoliš, nabiješ joj jabuku u prkno i u pećnicu:) Na njenoj maščobi poslje se naprave mlinci, složi se nekakva šalata i ubiješ se ko njasvi:D |
Danas za ručak ovo.
|
bolonjez danas :)
|
nom, nom, nom :D
http://www.dodaj.rs/f/42/Je/47G9ARSo/29042011.jpg Zna li tko sta je ovo? Samo da napomenem da nije pohano (samo uvaljano u brasno i baceno na tavu :D) |
karfiol?
|
Ma kakvi!
Ikra slatkovodne ribe. Mljac! |
To je zamjena za masne lignje? :D
Ja sam pojeo ostatke meksičke salate od prije dva dana. :) |
@wrag... znači masne lignje :D
|
Citiraj:
Jazavac,sad smo kebab od po kile ugurali u gubicu :D |
Nego, bumo mi jeli uskoro na grupnoj razini?
|
Tek sam se probudio, pa malo slabije kuzim... o kakvim lignjama vi pricate?
|
Citiraj:
Slatko sa mesinom i glavnim jelom mi nikad nije išla zajedno a bome ni u kineskom. Meksički ftw. :zdero2: |
kako nejde slatko s mesom? :D
zaleti se u mađarsku i probaj tamo neku divljač, savrseno pase uz krokete i neki džem (ili pekmez) :p ali kineska hrana mi se zamjerila. pojel sam onu neku patku koja je bila bez ikakvog okusa, nakon toga vise nikad nisam isel u kineski restac :\ |
Citiraj:
potpuno si u krivu, takve kombinacije bas idu, samo ovisi kao i uvijek o pripremi i sastojcima. kad ves spominjes meksicki, jednom sam bas tamo jeo ramstek s chillijem i cokoladom, vrhunski je bilo:zdero: |
Onda mi kineska kombinacija okusa ne ide nikako, 2 različita jela sam probao sa potpuno različitim sastojcima i umacima i no more. :)
A recimo usporedbe radi, u meksičkoj mi ne paše baš kukuruz jer je pogodite: slatki :) |
onda si mjerodavan ko ona kržljava što vodi masterchef :D
|
Danas home made pica. Sir, šunka, paradajz, pršut, špek, kulen i ljuti feferoni. :) Predobro! :)
|
Citiraj:
Danas paradajz/krastavci/paprika šalata, krilca na naglo i domaći pomfač:) |
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04. |