![]() |
Citiraj:
Nas ATI-jevce ženice (cure. , zaručnice, "frendice" itd...) barem puste na Žderonje. Za razliku od nekih Nvidiaša:D :D :D |
Citiraj:
|
Nije to baš tak.
Treba malo i navijat. Napravit nered na utakmici. Uletit na igralište. Stisnut sucu šamarčinu i pljunut mu u čoravo oko :D . Poj...at sucu i protivničkoj ekipi bližu i daljnju familiju. Jel vidiš koliko je to posla, a još se nisam ni zagrijal za tekmu. |
Počeo sam i sa visinskim pripremama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
molim???:confused: ...odi na prethodnu stranicu (ili na onu jos prije) pa ces vidjeti da je flare napisala da ona i beren dolaze...:) |
Citiraj:
Čisto me je zanimalo da li bude itko od vas došao. :) |
Nego da ponovim upit, koliki je estimated potrosnja novaca za klopu i pijaco? :)
|
Citiraj:
|
Nemam pojma, ja sam imal drugog posla pa je Mitzek išel sam baki...zadnji put kad smo išli tako bilo je petobanak za klopu i jednu cugu...kaj se poloče poslije to se posebno i plati:)
Pitajte Mitzeka sutra, ja mislim da je tu negdje. Kaj se odmah brinete za šekele???:D :D :D Tak i tak se rijetko nalazimo, možete valjda malo zavuć ruku u novčanik.:) Ja još svaki put ostavim auto doma i uzmem taxi... Jeftinije je od kazni i oduzimanja šare:) |
...bez obzira na to sto horza ne moze doci beren i ja smo tamo...
:) |
eto ih,cicija....
grmljjjjh.....:D
ovak, na bazi CHIPA= 60 kuma cime je pokriven zvakaci dio i jedna cuga..ak se zapijete,a bute...jos si zemete kaj zi sobom.. pa nisu Zderonje svaki tjedan....:rolleyes: valjda morete zajest i zapit stoju(100kn)...dobro, mi Zderonje se ne brojimo, mi zajedemo i puuunoooo vec,ali za pridruzene clanove to je okvirni max pinke,a opet da ga ne vozimo na ispumpavanje zeluceka vu bolnicu..Zuja je nekih 8 il 9 kuna, nisam 500% ziher,al ak se svi slozimo na kup, mislim ono...:rolleyes: :D , al to tak i tak uvjek ispadne manje vazno jel si potrosil 5 il 10 bani ak je bilo gro zahebancije....ak Vam je to najvaznije, kulike bute potrosili, niste mi bas za zabavi Naseg tipa...al zivi bili pa .. pojeli!!!!:rolleyes: :D :D :beer: |
Slike uživo
Kod mene je trenutno ovakva situacija:beer:
|
ah hebemu ja tek iz 19h mogu doći :(
budem vas još nazvao kad mi završi šihta ,ali imam osjećaj da ću seme kruhom mast s praznih ladnjeva pobirat :rolleyes: :o |
Joj Mitzek... kao da sam u osinje gnijezdo piknul :D . Ma naravno da ni stvar u lovi, neg sam pitam kolko da ponesem, da ne bi ispao jazavac :)
|
lolek! Jazafci jeni, kaj bute zizmikali za 3-4 runde? hohohoho:D :rolleyes: :beer: :beer:
novo znacenje rijeci- kacamivzepunesmijem niprstvunjeghititidamenepikneamortbuinegdoprijezvlekelipljatil....=jazavac:beer: |
Jel ima mjesta i za nas slabijeg kalibra :D ?
Ja bi doteturao pa da pribrojim koju kilu :beer: |
Citiraj:
|
Nisam cital sve ali nadam se da budem mogle doci u petak. imam prevec posla pa i forum jedva pratim a nadam s da ne budem propustil meeting. pozdrav ekipi:beer:
|
Nažalost, viša sila, idem večeras u Češku i nema me do nedjelje tako da nažalost neću doći žderati. Pozdrav ekipi i dobar provod...
za utjehu, Češka ima dooooobro pivo !!! |
MICA-UBICA..veljkome!!!
:D :beer: |
Kod mene je trenutno ovakva situacija
@AMD : kaj je ovo na fotki tvoja sjena? OMG:D |
|
kaj bi se dalo TO na raznjicu okrenut???:burn: :rolleyes: :D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa pobogu, kad ćemo proći liniju Pasarića od stoljeća 7. do danas, ako ne na Žderonjama :eek: Kgvragu .... |
Citiraj:
Jazo ne daj se! :D |
Ja danas imam čvenk sa rizi-bizijem i pohanim pu-ajcekom:D
Čim sredim vodu po kući...riknuo lajtung na bojleru, sve zapeklo, skinuo sa lajtungom i nastavak iz zida-koji je na imbus a današnji su tak kvalitetni...da ne pričam dalje:( AAAaaaa:fuming: |
Citiraj:
|
A ja bi rado prvo mitzekov icq :D
jer neam pojma sta kada gdje ali nema veze samo cu pare nositi :D i da da se nevracam jedno 10 strana unatrag moze onak brzinski sto se jede sta se pije kada se nalazi ? e da catkiller oce li ici bd i ako ce ici mogu sa vama :D nisam ziher da cu imati car :/// |
Kaj će s ejest.
Pa samo dijetalna hrana,mrkva na suhoj tavi, uz to voda... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stizemo masni i ja oko 5... |
SVI SU POZVANI,NIKOG NEBUMO STERALI..... A POGOTOVO NE ONE KOJI BUJU PLATILI RUNDI... :rolleyes: :D
a na kraju krajeva, selekciju prije klope lahko napravimo sa 2-3 runde Trule Kobile.......:rolleyes: :burn: |
Grand Nagus se je upravo osobno ubiljezio na listu gladnih..:clap: :beer:
|
O hebemu, ja se malo salio, a oni odmah ...
|
Veli debeli da je papica oko 17-17.10h, tak da ne bude nismo znali:)
Ja ću se dovući oko 16-16.30h najkasnije. |
sad ti je valjda jasno da ...SA ZDERONJAMA NEMA ZAJEBANCIJE!!!! :D
osim ak je oni nisu pokrenuli...:burn: :burn: :p btw, deca, danas bute sigurno bolje nahranjeni nego ikad prije.... razlog-najjednostavniji: IL Grande Presidente....prrrcccccc-mora de-lat : nuts : : hitthewa : hitthewa : hitthewa : finger : : suicide : finger : : suicide : nono : : nono : a tak sem si ovaj put mislil kak bum napokon sedil z Zderonjama od pocetka do kraja simfonije...: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : moral bum pothitno abdicirat sa polozaja,ovak mi od silnog protokola ostaju gledanci....:fuming: :fuming: : baad : morti nazicam baku dami slozi kakof mali sendvicak za po putu..:rolleyes: (zna Isusek kak mali...):D |
:eek: Kaj sad jebemu. Ionak od forumasa znam jedino v.d. gruppenobersta Zderonja Mitzeka, Raka i Masnog :D . Kak cu ja vas raspoznati ostale. Ima netko morti vikinsku kacigu ili neki slicni artikal za navodenje nepoznatih? ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:30. |