![]() |
I tako. Pojeo ja malo više čevapa i pljeskavica zadnjih 2, 3 tjedna i kaj mi naprave. Dignu mi cijenu lepinja sa 2.5 na 3.5 kune u pekari :P Gamad jedna :)
|
a gle s obzirom da si ti u pitanju "malo" više bi mogao biti dovoljan poticaj :)
inace danas na poslu se riješio solidan čobanac iz obližnjeg restača s dostavom |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD? Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla Danas dobra stara liga, mlinci i paprika sa zeljem:) |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD? Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla |
Citiraj:
Je se baš ovih dana spremam naručiti sjemenja, uglavnom fefača i paradajza, pa me zanima jel ima kakvih problema s carinom. |
Ja se ne patim sa tim pizdarijama-fefači vulgaris samo:)
Nešto se skiseli a nešto posuši i kobog (suhi su opaki:D) U kaj ne stavljam fefače stavljam chili... Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla |
Citiraj:
A obzirom da živim u ZG, moji budu to obrađivali, ja bum došel samo na gotovo :D Čisto da vidim jel valja kaj taj uvozni GMO :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Željeni efekt je postignut - nitko osim mene nije mogao jesti saft :D |
Danas prava žderača. Grah salata boostana s kuruzom i tri šnicle. :p
|
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis gle ti njih...na prosloj strani se zapisem za cugu, a vi me zbrisete...mrs :D |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis Danas ABC juha iz vrećice:D, ostatak ligetine a bude i nekakav kolač sa sirom:) |
Netko me izbacio...biti će po pi*** :D
Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco amdija Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis |
Jej, danas saznao da ne šljakam sutra do 16:30 nego do 18:30, wehoo. Držite mi pivo na hladnom :P
___________________ Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis |
amdiju opet prekrizili s popisa :lol2:
|
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Amdija Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis |
Ja se vec nalijevam sa Donat-om, da budem laksi na voznji sutra. :D
|
...je bas!
Nebi da popijes jezero (malo) donat-a.... fali nam zippo, pa da skodilak sutra ima hard work.... |
Kaj je Zippo u kazni?:D
Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Amdija Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis Vidimo se:chears: |
evo za gablec pala saka cvaraka i dve glavice luka :)
|
Brze pogačice sa češnjakom, origanom i ljutim papričicama :-)
http://www.pohrani.com/f/1z/gw/2UcqyTCy/1/pogacice2.jpg http://www.pohrani.com/f/2k/Qh/1TFzs8Tm/1/pogacice1.jpg |
zelje bješe pun pogodak
|
Citiraj:
|
Citiraj:
50 dkg brašna 1/2 praška za pecivo 3 češnja češnjaka 0,5 dcl ulja (ko voli može maslinovo) 2,5 dcl tople vode ljute papričice origano, ružmarin, bosiljak.... sol Zamjesiti glatko tijesto i peči u tosteru ili na gril tavi, na suho :-) Zaboravih napisat, ja sam stavila više ulja (1 dcl) pa mi je 2,5 dcl vode bilo dosta, ali je to malo ipak previše ulja za moj ukus :-) |
Citiraj:
evo i ja se bas spremam za sutrasnje kuhanje.. navodno ce ljeto biti vruce, tak da se treba pripremiti :) http://img143.imageshack.us/img143/1402/dsc00501r.jpg |
Snijeg bu padal-došel sam doma prije 21.00:D
Dobre Ždere, šteta kaj su me ubili ovi antibiotici pa sam za k***c, došli su nam i gosti iz susjedne države:D, papica je bila po mom guštu-vajn gulaš, restani krumpač, zelje, kobase i buncek. |
Bottom line - Zaqrac Zdere :D
|
Pa kaj si išel doma a ne u route 66, ko te j**e:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:43. |