![]() |
Ja danas radio roštilj, meso, svinja i pile, krumpir u maslinovom ulju i naravno puuuno luka.
|
samo da se zna da je syss kriv sta sad idem jesti:fiju:
|
@nathan... i drugi put :D
Citiraj:
inače ovo na slici imao oko kilu i po krumpira, pol kile mini hrenovki i ~2l smjese za zalijevanje. |
siso sad sam na poslu gladan..........
btw jelc se zna kaj bumo klopali? |
Bilo kaj ovaj put samo ne lignje opet
|
E jebiga, ja sam htel zimsku hranu-čobanac ili vajn, dinstano zelje, krumpač, kobase i malo bunceka.
Budući da je bilo sranje sa cijevima i bilo je besplatno nisam imao pravo glasa:) Bum je zval sutra. |
Citiraj:
Nego danas u jednom loncu skuhao poriluka rezanog na tanke ringice, u drugoj pilece meso rezano na kockice, obadvoje ocjedio. U wok tavu stavio malo ulja ubacio poriluk i piletinu i podlio s 1dcl bijelog vina, kad je vino skoro iskuhalo dodao hot and sweet chicken sos i uz to rajngla salate i sad prezivam |
Prosli weekend je zena napravila lonac fazola. Kako sam od prijatelja dobio ovo, odlucio sam probat. Receno mi je da umocim vrh cackalice u to i onda promijesam po pijatu fazola. Aha i ja ko zadnji n00b, stavim vrsak zlicice unutra. U daljnjem textu necu prepricavat sto se desilo. Samo cu staviti dio komentara sa gornjeg linka.
Citiraj:
|
E Nino jesi pichkast. :D Začini grah ko pravi muž. ;)
Meni je to neshvatljivo jer volim ljuto i za jedan obrok mogu pojesti preko 20 ljutih fefača od podravke. Još nisam naišao na nešto tako ljuto šta nebih mogao pojesti. |
Citiraj:
Pogledaj po jedinici ljutine, koliko je jaci od Tabasca. Citiraj:
Ingredients : Red Habaneros, Tomato Sauce, Hot Pepper Extract, Onions, Red Chiles, Garlic, Cane Vinegar, Vegetable Oil, Xanthan Gum and Spices. |
Citiraj:
|
Samo donesi. Uvjek spreman. :p
Pa ti pokažem jedan dobar koktel. 0,3 vodke + 0,1 tabasca ili nečeg sličnog i puuuuuuuuuuuuno tekućine na stolu. :D @Panorama Vrenje je u tijeku. http://www.youtube.com/watch?v=8Z5iaCDWWHM |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Cuga: Djuka Swarmiša |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meni je super ona ljuta "voda" iz njih-idealno za bažul, čubanac ili vajn gulaš:) |
Tor
Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ amdija Cuga: Djuka Swarmiša |
|
Tor
Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ amdija Cuga: Djuka Swarmiša domis - dođem tek oko 8, pol 9 |
Citiraj:
|
Citiraj:
No, tko ti je režirao clip na jubitou? Kurosawa? Tarkovski ? Carpenter ? U prvom kadru pivo već vrije a u drugom se tek kuha...:D:D:D Uobičajeno je da se prvo kuha pa onda kipi s vreljnjačom :D |
e sad ga ti isto zasere... trebo si ga pustiti da do kraja zezne batch :D :D
|
Citiraj:
|
poznavajući amd-ejca, sredio nešto preko serijsko porta zasigurno :D :D
|
Dobio jučer iz Italije, sad moram smisliti kaj ću s tim :zdero:
http://www.pohrani.com/f/J/Rr/1in6yCHi/p3070238.jpg |
Ehm, kriza je ocita. Ljudi nemaju novaca za reinstalaciju windoza.
Zele na rate, pa reko, slavonac si pa moze. :D Prva rata :D |
Prcate vi mene lagano, a imam ideju.
Senzor od proca koji je na žici treba samo produžit za cca 150 cm. Umočim ga u vodu, a komp cijelo vrijeme prati temperaturu. Uglavnom pivo kipi već treći dan, ali puno slabijim intenzitetom. |
Citiraj:
|
Pa feferon. :stoopid:
Editirao je, pisalo je samo "Pitanjce, što je fefeč?" :D |
Kaj drugo?:D
|
Citiraj:
Naručio još zimus sjemenke i sad se spremam posijati u teglina pa u svibnju na vrt. To ni Amdejac ne bi mogel pojesti... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |