![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Mali update, ovu noć je mob bio spojen na wifi te je otisao 1% u roku cca 7 sati. Iako moguće da je na potrošnju baterije utjecala i temperatura zraka koja je bila niža u situaciji kad se potrošilo 6% preko noći. |
Jedno pitanje... mogu li se na iphonima isključiti one sigurnosne điđe miđe. Znači da je mob stalno otključan? Nikad ne zaključavam mob, a pošto mi dolazi X ( valjda bude uskoro) pa da mi face id i to ne pije krv, već samo da piknem tipku neku( ili kuckneš po ekranu ili kako već) i da je otključan? Znači i bez šifre itd? Nisam do sada imao Ios, gledao sam na netu no nisam našao ekspicitno odgovor već samo privremene pizdarije itd.
|
Mogu, ali neznam kako ide na Xu. vjerojatno ces moc stisnut power i otkljucat ga tako.
|
Citiraj:
|
Ok hvala. Znači kod inicijalnog postavljanja samo preskočim navedeno ( ako mi dozvoli, naravno).
|
Citiraj:
|
iPhone X ima PenTile matrix, oh moje oči! :D
Na Galaxy S8 mi je prolazno, ali on ima 570ppi, a iPhone ima 458ppi, blizu Galaxy S5 432ppi, kojeg nisam mogao gledati. :D |
Molim vas kako isključiti automatsko paljenje wifi-a čim postoji wifi u okolini?
Koristim iP SE Sent from my iPhone using Tapatalk |
u wifi ima opcija Ask to join Networks, možda to
iako neznam kaj je to automatsko paljenje wifia, valjda misliš na automatsko joinanje wifia, wifi il je on ili off |
Njet. Ako uključim Ask to join onda mi ponudi wifi na koji se mogu spojit (dok šetam gradom) a ako je to isključeno onda se spoji čim nadje otvoren wifi..
Kako god, ajde ljudi kako isključit ovaj nonsens, automatsko paljenje wifi-a čim nadje signal? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ako ga gasiš sa shortcutom, to ti samo gasi trenutnu konekciju. Za kompletno gašenje wifi moraš u settings i ugasiti ga na onaj slider.
|
Ma wtf, znao sam da je ali znao. Moraju oni nesto usrat.
Dodali su šortkat za 3G što je genijalno a sad ispada da stalno moram ulazit u opcije gasit wifi čim izadjem iz kuće. Kako jadno Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
U sklopu članka nalazi se i mini review X-a
http://net.hr/tehnoklik/mobile/otkri...-tatu-na-miru/ |
|
|
Apple je iz nekog razloga ove godine mobitel dao hrpi anonimusa i idiota za first look. Ne kuzim koja je to fora.
|
Marques Brownlee je meni najdraži za review-ove mobitela.
|
Citiraj:
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Ja ih pratim bar 20, na koje tocno mislis? Bar ove koje ja pratim su ajmo rec renomirani, imore, markeš, engadget, verge, jonathan morrison itd itd |
Citiraj:
|
Aha ma jebes te, ja samo ove koje sam nabrojao i to preporucam svima
|
Glupo pitanje. Na iphone 5S broj 1 je instaliran iOS 11, na broj 2 iOS7. Prebrišem broj 1 i napravim restore broja 2 na broj 1. Hoće li na broj 2 biti instaliran iOS11 ili će ostati iOS7?
|
Ti prenosiš sadržaj i postavke koliko ja znam, ne i os. Mada nisam ziher.
|
Citiraj:
EDIT: Evo roundup tko od vaznijih ima X: https://www.macrumors.com/2017/10/31...sions-roundup/ https://www.macrumors.com/2017/10/31...first-moments/ |
Citiraj:
Nebu islo Back up i restore na drugi Jer ios nije isti To ti bude rekel apple Jedino mozes sync |
Citiraj:
|
Ma znam da ide restore podataka, moje pitanje je hoće li biti iOS 7 ili 11 na iPhonu broj 1 nakon restora podataka?
|
Pa ako bude htjelo restorat bude
Ali ios ne dira Dakle ako je 7 je 7 Tam di je 11 je 11 A ti javi ako je proslo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:38. |