![]() |
Citiraj:
|
biće i toga ;)
|
Za gablec tuna, a doma me čeka vinski gulaš (jedva čekam). :)
|
bolonjez i fefači :) el classico za monday :D
|
Prvo sam se nametal prisiljenog zelja, a onda sam se bacil na suha rebrtica.
Sad uzimam tekućinu za smirenje. Skupo me je došla ova čaša. :D http://i327.photobucket.com/albums/k...jpg?1297105502 |
Citiraj:
Zanimljivi Weißbier....da nije iz Kine ko i sve krivotvorine današnjice? :lol2: |
Citiraj:
|
To su oni paketići sa svijetlom, tamnom i jednom čašom?:)
|
Pa ono,"bijela piva" a zgleda ko zemna nafta neobrađena :D il ja sam ljakse za Erdingere :D
|
Piva je odlična, ali malo preskupa.
Čak se i mojoj ženi sviđa okus crne i svjetle pive. Upravo je donijela jedan Tuborg pa ga budemo maznuli popola prije spavanja. |
Citiraj:
|
moja bolja polovica od piva maze samo hoegaarden :chears:
danas za rucak, paradajz juhica, nakon toga blitva i krumpac na leso, pa malo posoljeni/popapreni i dodano cesnjaka te maslinovog ulja i uz to odresci tunjevine, posoljeni, popapreni, posuti s malo kosanog presina i onda na njih iscjedim jedan limun, za to vrijeme grill tava se vec pusi na vatri, i onda bez dodavanja ulja tunjevina na tavu, malo na jednu stranu, pa stisnuti grabilicom, pa na drugu i ponovo stisnuti, i zatim pustiti da se na svakoj strani pece 3-4 minute (ovisi kako su debelo rezani odresci)... uglavnom obzderao sam se, a sad dok ovo pisem opet sam ogladnio :lol2: |
Jel pio tko neko od ovih jačih piva ~10% alkohola tipa Maredsous il Trappistes desetku?
To su piva, imaju malo okus specifičniji, al 10-12 posto alkohola :D Nesmijem ni napisat šta sam večerao :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Klasa Ederweissa koji je meni naj njam u toj kategoriji (čitaj: 5 komada i mamićevski: AJMOOOOOOOOOOOOO :D ) |
Citiraj:
Frend od starog je radio 15g za Erdinger pivovaru.... |
ja sam moral nekaj na brzaka....mortadella sandwich :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel to uopće bilo upitno da je tamno, uzeć u obzir boju piva i pjene na slici? |
Citiraj:
|
Skočili danas Nino i ja do dede na gablec i mrknuli platicu-čist fini roštilj:)
Pa svaki na svoju stranu, ja dime a on u Umag:D |
Danas lagani gablec bio: juneći šnicil u umaku sa pireom.
Ručak: bečki svinjski, 5mm debeli, ko đon od cipele 48 veliki - 2 komada, pekarski krompač, zapečeni šampinjoni i 2 karlovačke :D |
Vratina na zaru sa zapecenim grahom... untimater! :D
|
Dva komada vratine na naglo, dinstano kiselo zelje i pire krumpač.
Tak sam se nametal da se nećkam otvoriti pivu jer neznam kam bi stala. :( |
|
|
Pa već jesi:D
|
busted :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |