![]() |
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Žena juče radila nekakav od raženog, crnog i polubjelog-čist fino je ispalo:) |
Citiraj:
Citiraj:
Nema problema, napišem poslije :) |
UbiJo se u krvavicama :nuts:
|
Dakle, recept za kruh
50 dkg brašna (stavljamo polubijelo) 3 male žličice soli prstohvat šećera (smeđi, obični ili med) 1 mala žličica suhog kvasca (1/4 vrećice) 3,2 - 3,5 dcl vode Zamjesiti tijesto, bolje neka bude malo tvrđe, zamotati zdjelu prozirnom folijom (izbušiti koju rupu radi zraka) i ostaviti stajati od 12-18 sati, može i dulje. Dobro pobrašniti podlogu, zasipati tijesto (biti će rijetko), rastanjiti prstima i presavinuti, kao pismo. Ostaviti stajati. Zagrijati vatrostalnu posudu sa poklopcem u pečnici na najjače. Kruh prebaciti u vruču posudu, poklopiti i smanjiti temperaturu na 220 C. Tako peči 30 minuta. Onda otklopiti i peči još 15 minuta. I to je to :) |
Je*o krizu :) Danas sam išao u Lidl po jaja :D hihihi
|
KMU :( ne mogu ne žderonje, imam kolokvij iz statistike taj petak u 16 sati... Neki drugi put :(
|
Pa taman nakon dojdes na pivce :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pola ga je nestalo još dok je bio topli sa grahom i kiselim zeljem. |
Citiraj:
Citiraj:
ON TOPIC: danas stara peče meni najfiniju ribu....pastrmku :) |
Ubio se u zagrebačkom od piletine sa pomfrijem.
|
Ja danas na suhoj hrani:stoopid:
Feta, špek, kobase, feferoni i masline sa crvenom paprikom. |
Citiraj:
Danas je pala pohana svinjetina, pire krumpač, sos paradajz i crveno zelje na salatu. :) |
Nakon mj dnaa odricanja ubio se u Slavonskoj iz Dvojke :)
|
Citiraj:
I danas nastavak sa suhom hranom-špek, feta, rajčica i ostatak paštete sa zelenim paprom. Žuja:D Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Mad_Duke 2 die 4 |
http://img140.imageshack.us/img140/9668/pic1ig.jpg
.................i nakon sat i 20 min.... http://img806.imageshack.us/img806/5253/pic2ah.jpg :chears: |
Uf, navlažio sam se :)
|
Majke ti garave, samo gajba piva fali da uskočim u ekran :D
|
Topli sendviči sa punoooooooo sira...najbolji sir do sada, Šmarska gavda
|
Danas špagaći i bolognese.
Kisele paprike punjene zeljem. Žuja:D Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine Pinsla trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Mad_Duke 2 die 4 |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine Pinsla trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Cuga: Mad_Duke 2 die 4 ipak bez mene ovaj put. odoh kuci na finu papicu :) |
Sinoc smo bili gosti na mini domjenku jedne gardijske ZG brigade....5 vrsti kobasica,što suhomesnatih što kuhanih što pečenih,luha senfa čvaraka,gemišta i pivčuge :D Do yaya... naravno izmasakrirali smo se od alkohola pa sam obrstio i McD po povratku :D
Danas kod bake: rižoto s šampačima i neko meso sa saftom... kristalka i toeto :) |
Sinoć me ufatila šiza za jelom pa sam hitil u "pesju zdjelicu" paketić brusketa sa sirom, prelio cijelom juhom od šumskih gljiva i poŽderao sve:)
Za desert je bio sendvič sa mortadelom i komad torte:D Danas laganica-pileća krila na naglo, domaći pomfač i matovilac. Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine Pinsla trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy AMD Cuga: Mad_Duke 2 die 4 |
Jelc kaj bu sutra na jelovniku kod bake?
|
Citiraj:
Sry. :chears: |
Mogao si i ispravnu listu quotat:)
Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine Pinsla trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy AMD Cuga: Mad_Duke |
Sry još jednom :(
|
Čekam NBA,neda mi vrag mira i nakon pomfrija kaj sam si speko za večeru oko 8,zavirim kod stare u friž a tamo tegla Veve,makedonskog ljutog ajvara i teglica zelenih maslina. Ajvara ostalo još kak tak al teglica je suha ko Sahara :) Kokice u mikrovalki čekaju tekmu skup samnom!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:28. |