![]() |
Citiraj:
|
Lagana večerica-sir, vrhnje, malo adidasa i kuružnjak:)
Kruška. |
Citiraj:
Ja idem pravit sendviće s paniranim štapićima :) |
Citiraj:
Danas opet bažul i zelje:) Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Ostali nek se dopisuju:) |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo |
Idem motat sarme :)
|
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine Cuga: Swarmiša :) |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl Cuga: Swarmiša |
danas sekely gulaš i pire
|
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer Cuga: Swarmiša |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem :lol2: Cuga: Swarmiša |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Cuga: Swarmiša Mad_Duke |
vražju materinu radim popodnevnu taj tjedan i još me kolega fekta za noćnu da mu odradim :D
izgleda da se bute zabavljali bez mene opet |
Citiraj:
Dans žderem,od stare izum,veće hambi pecivo,unutra ko hamburger(umak,paradajz,salata,krastavci) samo što umjeto pljeske idu čevapi iz dućana,meni njam :) |
Citiraj:
Danas nastavak bažula i zelja:D |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Cuga: Swarmiša Mad_Duke |
Citiraj:
ps. dok si me ostavil na savi sam isel jos u jedan kafic gnjaviti ženske i dj-a :D:D:D |
Uf, danas bu pala fina večerica-na jednu šnitu crnjaka pačja pašteta, na drugu sa zelenim paprom.
Rajčica i malo zigorskog masnjaka:) |
|
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Cuga: Swarmiša Mad_Duke 2 die 4 |
Citiraj:
Danas klasik,grah i kobaja grande! |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Swarmiša Mad_Duke 2 die 4 |
Citiraj:
|
Danas bude za ručak dva komada vratine i dva krmića na naglo, domaći pomfač, ajvar i raženi.
Hladna pivčuga:D Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Swarmiša Mad_Duke 2 die 4 |
pozdravite mi RAKa!!
mrzim daleki ZG i da nemogu već jednom i ja na žderonje... |
Zbombao pile i vrpu krumpira u šporet, savladala me neka prehlada pa mi se ne da previše kemijati.
|
danas nesto lagano http://img40.imageshack.us/i/p9070220.jpg/
malo janjetine, teletine i svinjetine... :dobartek: |
Danas pol purice, mlinci, paprike punjene zeljem:)
|
Pizzaaaa :zdero:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |