![]() |
Vidim da na forumu ima i mojih Bistrana pa kad se budem krenul u proizvodnju užical nekaj po tvorničkim cijenama. :p
|
AMDejac nije onaj nož baš nekaj u usporedbi s ovim komadom ardvera Klik.
Jučer je pala pizza. Loše je ispala. :D Danas je sarma na repertuaru. :p |
Mislim da ću i ja sarmu. :)
|
PoŽderao sam sarmu, poŽderao sam pu-ajceka...danas laganica sa pilećim krilcima, pomfačem, ajvarom:chears:
|
Danas ostaci lazanja,iako nisu baš neš ispale bogznakaj...
|
Pošto sam se prežderavao ove blagdane, opet krećem prvenstveno na proteinsku prehranu.
Prije mjesec dana, za curin imendan, počastio sam je Jumbo picom iz Oro Gora koju sam praktički sam pojeo :D Dalje da ne nabrajam. Čudim se kaj nisam dobio ni kile u ovih mjesec i pol. |
e je budu koje ždere skoro?
recimo ovaj petak kad sam konacno slobodan? :D |
Citiraj:
A htio bih i probat Panoramino pivo. :p |
Citiraj:
Može, ak' buš nekaj narezal...:goood: |
ja sam za :)
Btw,napravio tosteve s vindijinim tilzitom,definitivno najbolji sir za tostiranje. Unutra po običaju šunkica i zimska :) |
Ubio sam se jučer ko krme zadnje...juha, pečena patka, mlinci i kristalka sa češnjakom:D
Mislim da bu danas suha hrana. Ja ne znam kak bum za petak, vi se nađite a ja ak mogu budem dozujal. |
Javljam se za pivo :) Da vidim kak je pa bum se i ja hitil u "proizvodnju" pošto sam ove godine ajvar izostavio, bum sa pifom nadoknadio. :P
|
Pa kaj onda,se sajn apamo ili?* :D
Danas iso sredit DVB-T tu vlasniku restorana Zelenjak(promjena frekvencija) i počastil me s telećim medaljonima i tanko narezanim pečenim krumpirom :p |
Citiraj:
|
Jučer je pala paradajz-juha, mladi veprić, krumpač i torta:D
Danas bude laganica-špagaći i bolognese:) |
Treći dan za redom jedem meksičku salatu i uopće nije problem. :p Doma me čeka poriluk + faširanci. :)
|
Danas imam djelove mrtvog pečenog pilića koje sam si uzel na Kvatriću i majmun zaboravim francusku kupit pa moram do dućkasa :p
|
Valja kaj ta kupovna francuska. Jednom sam neku drugu salatu tak kupil uz meso i bila je teško govno.
|
Nije ko domaća ali nije ni tak loša. :)
|
Kaj napravimo onda neke mini ždere sutra?
ak nista drugo odemo na cugu negdje |
Pa nadjite se na recimo trešnjevačkom placu, uzmite si velike čevape ~17:00, pojedite tamo na lijepom vremenu i zapičite recimo u pivnicu.
Možda ja dodjem na kratko. :P |
Citiraj:
Vidiš,pečenjara,nije loša ideja.... BTW,danas rezanci s Podravkinim raguuom.... PRIGODNA :D |
Citiraj:
ovo zvuci jako dobro,ja sam za,di se tocno nademo? |
Tamo gdje vidite debelo frčkavo đubre kako dijeli 24sata :D
Iliti kod sata "prek puta konzuma". Baš di je plac. |
Mlatim trapista sa malo chardonnaya uz CSI maraton :D malo hedonizma nikom ne škodi....
|
Citiraj:
Ma očigledno ništ od toga,mislim da bum se išao zapit s ekipom s kvarta |
Joj, zaboravio sam skroz jučer...
Bio sam na ćevosima jučer, u zapruđu. Pečenjara Bundek, ili tako nesto, stvarno odlični ćevapi. Nas tri kolege s posla, ubili se... mada im je ajvar preskup :D Moja top destinacija za ćevape ubuduće :) |
@Maher
Stvarno. Dijelim tamo novine za neke pare :D Čevosa sam se sjetio jer sam tam nekad davno stalno jeo i bili su odlični, a otkad šljakam tamo svaki put kad zapuše neki zapadnjak mi tak fino dofura miris čevosa da nemrem odoljeti :D Mogli bi neke proper ždere el classico sljedeći ili onaj iza tjedan? |
Citiraj:
|
Restani krumpir, kiselo zelje na salatu i krvavice. :zdero:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |