![]() |
pričali smo o tome... ja imam slični.
a ono pain in the ass za prat, ali šta ubaciš u njega izaći će kao sok, simple as that. |
Ah, pričali smo o dosta tome :D i o onome što je bio nedavno na akciji za 550kn.. Ovaj trenutno je dosta jeftiniji pa sam zato upitao..
Nebi ga kupio sada kada imam ovaj blender ali eto, možda netko bude zainteresiran. |
Meni je pobjegao taj blender iz lidla, bilo ga je valjda jedan dan. Sokovnik imamo neki philips ili tako nešto, stoji negdje doma jer se nikome ne da prati dijelove :)
|
bio u grani na gabli, na cevapima.,:-)
|
|
Citiraj:
Koji sir?Sos? Najnovija fora mi je napravit litru umaka, znaci 75% podravka pasirane rajčice, 20% blagog ketchupa, 5% ajvara, malo origana, žličica vegete, šečera i soli. Ubojito nešto! :goood: edit: ;), dobar, ja ti tilzit bubam, probaj to...voli da ga je puno :) |
Citiraj:
Sir je gauda od mljekare livno. To uzela danas u merkatoru prvi puta i čisto je OK. Umak je mješavina domaćeg ukuhanog paradajz sosa i kečapa. Još naravno stavimo origano i friško mljeveni papar :D A sira je uvijek puno jer ga ja obožavam ;) |
|
Danas zdravo seljački-juhica, kuružnjak, govedina iz juhe i udri:D
|
Burek sa sirom čaša vode i laganini kavica + ergo t :)
|
|
|
Siso - kako to tvoje uvijek izgleda tako *ebeno dobroooooooooooooo.. Uvijek staviš brdo svega, krompira, povrća... njammmm
Ammy - Ne da bi ga sada pojeo, nego bi nestao u trenu :D Evo ja došao doma, navalio na neke domaće kolače od višnje i nakon toga bananicu.. |
zna sam da nisam triba uc u ovu temu :/ nisam zadnjih 5 god neznam zasto sam sad :( ljudi moji sta mi radite, pa vec sad iman 95kg netriba mi vise !!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:zdero2:(ubrajam i sebe) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ja se taman vratio s airsofta, na stolu osječki ćevapi, šalša i riža, divota :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Iz metroa, ppk pravi ja mislim(nemojte me tu držat za rič) , meni su super, 68% junetina 29% svinjetina, ako nađem skrinšot ću poslat
EDIT: ![]() Link na katalog: http://www.metro-cc.hr/katalozi/lqfo...index.html#/6/ eh jos zaboravio za rucak, domaći krastavci, svježe ubrani, začinjeni samo sa soli :D |
Za ručak pizza...opet :D
Za večeru sam radila lisnato punjeno sa sirom i domaćom mladom blitvom. |
pa syss, tek sam večera opet sam ogladnio :)
|
ja još imam pol tepsije ovoga na raspolaganju, ali mislim da ću se okrenuti ka grahu i nekoj divljoj salati :D
|
e sad bila linolada ko zakašnjeli dezert :D
|
Ja sam na laganoj večeri. Pojeo ostatak jučerašnje kotlovine i pola para kobasica. Ubio dvije šake čvaraka sa lukom i domaćim kruhom. Zalio sa dva jogurta, a sad sladoled vanilija, šumsko voće i punč gore šlag i preljev od čokolade. Nakon toga dvije tablete protiv visokog tlaka i umočit se u kadu. :D
|
šta je onda kad nije lagana :goood:
|
Grah salata, krto meso i sl. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Damas za promjenu-kelj i faširanci:)
|
|
Kiseli kupus i pola kg carskog mesa. Za desert krekeri. Ipak sam na djeti nesmijem pretjerati.
|
Bolonjez, puuono bolonjeza. :D
|
|
Citiraj:
Dakle obične palačinke napunjene sa punoooo nutelle (može i tekuća čokolada) na to polovice jagoda. Može još i sloj šlaga, ali ga nisam imala više. Pa onda to zarolaš i preliješ čokoladom. I paziš kak jedeš jer sve kapa :D A jagode su namočene u malo otopljene čokolade ;) |
Puno hvala :)
|
Aha to su palačinke :D
Delišs, delišs.. :) |
Ufff.
Bio od četvrtka do danas u Novom Sadu. Ne mogu se pomaknuti od količine mesa koju sam pojeo. Divota kao i svaki put. Još skočili do Sremskih karlovaca po vinčeko. Sodoma i gomora jeftinoće i dobre klope :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |