![]() |
Zadnje cool kaj sam popio je neka češka žestica s okusom mentola. Dušu dala za ljeto ali poslužila je za haos prije mjesec dana. :D
Pojeo sam pizzu iz pizzerie BAS (britanac). Dostava za 20min, pizza topla, ukusna, fenomenalno tjesto..sve u svemu zadovoljan. :) |
Cuga, Mintu?
Kaj se tiče ljute vodke. Ima odličnih sa feferonom unutra. Super su, potegneš, vodka, a after je onak fino ljutkast-ljut. Ima jedna odlična poljska, zaboravih kak se zove. |
Žderonje, 10.12.2010
klopa: vga killer Jelc Daddy + trouble domis Masni Buljo Čupavi Vuco codiac dodjem oko 17h 99% Gabre cuga: Mad_Duke Hamm (dođem tek oko 19h) Dođe i moja bolja polovica. Malo će čapnuti iz mog tanjura. Valjda nemate kaj protiv :) |
Ako preživi amdiju i supera nek dođe :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
To bumo vidli iza 3-4 teretne :D
Maznul sma jedan lagani bolonjez samo da preživim do ždera,radni dan pa se nadam da se vidimo oko 5 : |
Žderonje, 10.12.2010
klopa: vga killer Jelc Daddy + trouble domis Masni Buljo Čupavi Vuco codiac dodjem oko 17h 99% Gabre Nino cuga: Mad_Duke Hamm (dođem tek oko 19h) Dođe i moja bolja polovica. Malo će čapnuti iz mog tanjura. Valjda nemate kaj protiv :) |
a cim tebe trpi kak bi imali protiv :D
|
To je daddy napisao. ;) Nebu jelcova došla. :)
|
Pa di ste pijanci. Kaj nitko ne vozi da mu zemem 100€ ?
|
Neloše Ždere, dobra ekipa-klasično Žderanje i alkoholiziranje:D
Daddy je čak i curu pokazal:p Varaždinci, Istrijani i Spliće su isto navrnuli na Ždere:) :chears: |
E hebi ga, ja nisam znao za ovo, a ovaj pešo od mad duka (ćut ćeš me još) mi se nije pohvalio da ide na piće!
:( Nadam se neću propustiti slijedeće druženje! |
Slabo :p Domis je skoro međužupanijeske incidente izazval,ja sma uspio razvalit branik zadnji PONOVO....oda,da,dobre ždere :D
|
em, wtf? :D
|
Da,ovaj,pouka...nemojte pit..... jel ak pijete:
-dopustit ce te(tj,nebute imali snage za obranu) da vam Amdija svojim masnim rukama s kojima je dirao kojekakve i koječije kobasice,poremeti frizuru pa vas još uzgodni taman tolko da se kasnije i POLJUBITE :D istina bog,vec je bio tu poljubljen sa vjerovali il ne istim stupićem tako da nije baš neka drama.... -dopustit cete si da ko član grupe dovedete kolegu domisa na pomirbeni tulum BBB-a,te da od tuluma skoro ispadne 3. burski rat BBB-a(o da,sreco,bio show kad sam se vratio :D ) jer je kolega nenamjerno odlučio neke počastit s pivom,al po tjelu :D -dopistit cete da vam se neizmjerno asvidi Brenin hit KOLOVOĐA,pa da još i zaplešete na to :D Sve u svemu dobre ždere,bile su u svakom slučaju među županijske,falili su sam slavonci :p BTW,da se držimo teme,naždro sma se štrudle od sira i jogurta,melem za dušu jutro poslje... |
Pao je lagani doručak-sir, vrhnje i komad adidasa:)
|
Maznuo ujutro bucnicu iz pekare, da se malo dobijem, bila nelosa :D Sad razmisljam kaj skuhat za rucak, ali sam lijeno krme kojem se to ne da :D
|
Idem si po burek i još jogurta,nekak mi se to krti sad :)
|
stara donesla mesnu roladu punjenu kuhanim jajima, krastavcima i mrkvom, sa strane pečeni krumpir, odoh preživat :D
|
Uspavali smo pajceka od 150 kg. :p
Jeo sam sve i svašta danas uz dodatak 20 feferona. Na rakijici i gemištima sam od jutra i sve mi je čudno da su mi prsti na broju. Sad se idem ubiti u toplim čvarcima, a onda vatromet u WC školjki od fefača. :D |
Citiraj:
|
@Jelc
Kaj si bolestan? 17:30 sati je a ti još ne spavaš. |
Nisam ni jučer:)
A danas sam žalostan kaj bu tvoji maznuli i drugog:D |
Bancija ždere bile. Hammdijino igranje frizera sa masnim čvarcima koje zove prstima je bio definitivno win večeri :P
Meni je kasnije bilo isto veselo. Just to recap, danas sam se probudil sa biljarskom kuglom u dzepu od jakne :P Citiraj:
|
Pripremamo se za ulazak u europsku uniju tak da ih više ne mažemo, tučemo, koljemo, ubijamo iz raznog vatrenog oružja i sl. već ih eutaniziramo ili uspavljujemo. :p
Postupak je sljedeći (tak smo mi barem shvatili postupak europske unije): Pajceku se stavi na glavu vrećica za smeće i sveže iza ušiju te ga se pusti da šeće po dvorištu dok ne ostane bez kisika. To ga jednostavno uspava. Ili mu vu kočak metnemo plinsku peć da zaspi od ugljičnog monoksida. Grube postupke više ne radimo. Tu mislim na dovođenje pajceka na 1. ili drugi kat kuće da uživa u pogledu, lagano mu mećemo štrik oko vrata i onda zapalimo vatromet ili male žabice da pajcek od straha skoči s balkona. Iako je taj postupak skraćivao vrijeme jer ga netreba navlačiti na galge i krmići su bili za 40 cm duži. :D |
Moj doprinos kolinju...pogačice od čvaraka :dobartek:
http://www.pohrani.com/f/3q/wq/3QxmuHy3/pogacice1.jpg http://www.pohrani.com/f/3o/11U/4wTJ8ZQh/pogacice2.jpg |
Moja žena se davi u tome, nebum joj ni pokazal slike da me ne pošalje u...:D
Danas klasika-pire, pohanci, šalata od friškog crvenog zelja:) |
|
Danas punjene lignje za žaru....nije mi nekak sjelo. Nakon vikenda pijančevanja uvijek pašu masne kerefeke s 100 vrsti sireva i injekcijom koncentrata kolesterola :D
|
Ubio se u pizzi baš :) hehe
BTW. @Jelc Evo ti ono kaj smo pričali na početku ždera. Savršena stvar :) http://www.youtube.com/watch?v=1e2TCLiDECw |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |