![]() |
Citiraj:
Za mene je Gavelino No1 u toj kategoriji. |
To je za picice koje ne znaju kuhat, pravi mu-ži znaju speć piceka i bez toga:D
|
jači je gavelino svakako, ali nije mi ni ovo loše + volim batkove i možeš nafilat povrće nutra.
@jelc... se razme, ali dan nakon pijanke staviš ovu vreću u peć i eto klope, ni oro ni kopo :) |
Pfff, samo krilo, mali batak, bijelo meso-pored mene ljubitelji bataka uvjek dobro prođu:)
|
sam spremao za jesti: 1,5 par kranjskih, 4 jaja na joko, 1 kg pomfrija, ajvar
jedva tipkam |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Doručak-chili majoneza, pola lizike i pileća podriguša.
Za ručak bude bolognese, dugački špagaći i kisele paprike punjene zeljem:) |
Meni ta chili majoneza ima okus kao blagi ajvar promjesan sa majonezom :p
|
Citiraj:
Taman paše uz pileću podrigušu:D |
Rizibizi, dve šnicle i salata od crvenog zelja. :) UF!! :
|
Citiraj:
Okanite se vrećeica, nisu dobre odbačene u okolišu a kamo li u najsvetijem mjestu, kuhinjskom ciboriju. Idem se lagano spremat za kilu kuhane govedine s mrkvom i karfiolom kao prilog a juhica za predjelo. |
Citiraj:
Danas laganini bolonjez, parmezan i salata od crvenog zelja (moja najdraža). :) |
Ubio u firmi pola kukuruznog kruha toplog , namazanog mliječnim namazom(onaj nekakav ABC stajaznam :D )
|
Fali ti zimske, vratine ili podriguše. :p
|
Doručak danas, 3 kuhana jaja, očišćena i prerezana po pola. Izvadio žumanjke i promješao sa pol vrhnja i majonezom. stavio gore, zapekao kruh od prekjučer u protvanu. Uff, hrskavo, kremasto, fino. :)
Jedino mi za jaja fali malo šampinjona da na brzaka zdinstam i dodam u mix. Citiraj:
|
Citiraj:
+paradajz na plohe recimo a?:D |
U subotu svinjska jetrica pečena na naglo. Pa pečeni biftek.
U nedjelju juha do zelja s bunckeom. Pa opet biftek. Pa svinjsko pečenje. Jučer pljeskavice od smjese za kulen i kobasice. Pa šnicli na naglo. Blažene bile kolinje :) |
u subotu kolinje :D jel moram išta više reći :D ? (Jetrica na žaru, jetrica dinstana, dinstano zelje, krvavice, pečenice, čvarci... i vaga sa 110 na 113 :D :D )
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: ove godine nikaj od kolinja. :) |
Citiraj:
Danas budu pizza-palačinke:nuts: |
Sad si me podsjetio. To mi tak bezveze kaj nema kod nas standardno, dok se zloveniji ubijam svaki put kad sam u ljubljani.
pizza burek, mljac. Općenito od susjeda. Ljubljana - Pizza burek i horseburger Novi Sad - Index sendvici Sarajevo - Cevapi. Uff, uff, idem si sad po mljeveno u dućan i delat pljeskavicu sa kajmakom za ručak :P |
Nisam jel ćevape već sto godina, sve gledam letak od tam nekakve Mrvice pa si gruntam bi-nebi:D
|
Ja bio u dućanu sad na prazan želudac. Morao sam se boriti sa sto demona, level 20 zmajeva i ostalih prikaza da se prisilim i ne kupim sve kaj su mi oči vidjele :P
|
Danas : kisela repa s grahom i buncekom, uz dodatak hladnog Staropramena. U nastavku izrada 30 kg kulenovih seka, koje sutra idu na prvi dim.
|
Citiraj:
Jedva čekam :D Pretvorit ću se u suhomesnatu hranu :D Danas mali odmak od svinjetine, bit će nešto s piletinom... |
Paradajz juha sa prosom, krpice sa zeljem.
|
Nego ljudofi....ocemo jos jedne ždere prije bozica? Slijedeci petak il onaj iz 17-og?
|
Pohovani bataci i rezanci s prezlima :) Nezaobilazan dodatak blagoljutih fefača :D
2VGA: za |
Citiraj:
Možda bi i mogli 10-og?:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |