![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Zloburger nije na mene ostavio neki dojam.
Jes, velik je, ali puno kruha i prosječno dobra pljeskavica. Da ga se pojest bez beda, ali meni ima i boljih :) Najbolji burger je onaj koji si sam doma spremiš od A do Ž :) Od ovih vani za gablec u tom dijelu grada mi je bolji izbor za hambi pečenjara Viktorija na remizi. Manji je ali za prste polizat. Ili recimo Spizza u Vrbanima, imaj neki klasični USA burger s također 200g pljeskom, ali manjeg promjera, a deblja i sočna. |
Najbolji burger sam jeo i lovranu. Zaboravio sam kak se zove ali je tam uz cestu koja ide uz more. Poslije onog nekog hotela (na kraju tog brega).
|
Mozda u Ici, kod Archia?
Jer tamo su najbolji :) |
Za burger samo u Rouge Marin :)
|
Citiraj:
Disclamer: nek se ekipa iz splita ne nađe uvrijeđena. :) Sam prenosim kaj je tam pisalo. :) |
Citiraj:
Kad smo kod toga, mogao bi danas pasti neki domaći hambi :D |
o da... ružmarin su epski hambiji.
amdo mora da si bio stručni te terenski suradnik prilikom razvoja apple mapsa sa takvim opisom lokacije :D :D :D |
Pa mora da sam tamo bio jednom i to prije tri godine. :D I to je bilo poslije tri dana žderanja i lokanja tako da je opće dobro da imam informaciju da sam tamo jeo. :p
Doma me čeka meksička salata! :) |
Danas za gablec: butter chicken i riža (to sam jutros prije posla kuhala i cijeli stan mi je mirišao na začine...prefino) :)
|
Citiraj:
Vidim ima raznih recepata, neki su crveniji neki manje crveni.... :) |
Lignje. :) UJ! :) Naprosto ih obožavam.
|
Tijesto za pogaču se diže. Dva para pečenica su spremne. Prilog ljuti ajvar.
|
Pozdrav zderonjama :)
|
Mogel bi i navratit na sljedeće:)
|
kad, kad? :=)
|
Pa kad budemo delali Ždere, ne znam još...javim Masnom tjedan dana prije pa bu te on cimnul:)
|
Ooooooooooo to će biti velika runda za počastit. :D
|
1 privitaka
Evo i ručka :D
|
To onda u žar hitiš, peka? preljepo izgleda :D ja se patim na šporetu :(
|
Jes, vani pod peku u žar...Vruće je unutra :D
|
Moze slike gotovog? :=)
|
Odvrato. Vjera mi ne dopušta jesti mrtve životinje. :D
Danas roštilj. :) |
|
|
|
to kao bakat od pileta se jede :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ooo pa to se Bude ukazao :D...daj posalji sliku da se prisjetimo kak zgledas :p
Ajde jelc, dogovaraj nekaj ili cu ti prijateljici net ugasit :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Budući da ISP za koji delaš crkava malo-malo po difoltu to ti je prazna prijetnja:p Danas pire i jetrica na saft+šalata od crvenog zelja:) |
Danas zdrava prehrana. Za rucak sope (salpe) na gradele sa leso blitvom. A maloprije se ubio u danas ubranim kuhanim sparogama sa jajima. Sad ocekujem diureticka svojstva istih :D
|
Citiraj:
Zanimljivo mi zelje izgleda, nisam ga do sad stavljao. Ja jucer radio rostilj. Vratina, raznjici, domaci ciknsit, lepinje :) Ko prilog ajvar, paradajz i luk. Ubili se totalno, danas jedva pojeo malo mesne struce, jos uvijek tesko disem :) |
Citiraj:
U subotu sam radila svinjetinu na saft i knedle od kruha a jučer tortilje punjene piletinom i svakavim povrćem :) Danas imam špinat na salatu i par onih knedli i safta od subote kaj je ostalo i jagode :care: za desert. |
|
Nino to sam napraviš ili kupiš već složene?
|
Sam. To su u stvari 3 ustipka spojena u jedan. Slonovo uho. :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:58. |