![]() |
ti si student ko što sam ja bodybuilder :D :D
pusa iz ugodne fotelje toplog doma, uzeo sam go danas kako bi došao spreman na žderonje :) aha papat ću fine stvari iz frižidera... kad smo kod finih stvari, kakvo je opredjeljenje žderonja kod kiselog zelja? osobno mi je top glavica i onda smotuljci ravno u usta, naravno uz ne-dodavanje octa u proces. fyi... 2.5kg ogulinska glavica u mandiju, tommy 16kn ;) |
Citiraj:
Znamo da si dobio na kladari, ko te tjeral postat:D |
Kaj sam dobil? 150kn? :)
@sysa..ne, ti si masnjak. :D |
ooooooo hamdija danas vrti :D :D
ako neću imat obveza dolazim u 5 prije nego što se istopi tih 150kn u debele trbušine :D |
Heh siso dok ti dođeš ode lova. :)
|
Citiraj:
To ti bude taman za kotizaciju i rundu od 10 ljudi. Buš dobil kod bake rabat na količinu. :D |
To ti je zato kaj si non-stop na bolovanju. Da nekaj delaš bilo bi love. :D
|
roflmao :D:D:D
e ispo sam sa stolca skoro :D |
Ždere 05.11
Klopa je oko 17.45-18.00 kad se dotepu i oni kojji rade (navodno:D) Tor Jeltz vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Renesis Choob Razer Matth€w Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) Siso, do kad ti je dala izlaz?:D |
kaj si lud, route je moj i božji :D
ne znam još kad dođem, ali dođem taxijem :D |
Ajd bar netko za Rut kad se Amdija vec usro :D
|
pa di se ne bi usro kad tamo nalazi buduće bivše ljubavi :D :D
|
Citiraj:
To je SU, ne Amdija:D |
O čem ti siso? :D Imam faks u subotu ujutro pa nemerem. :) Tebe baba pusti nakon godinu dana na ždere i sad si najveći. Pih..papak! :D
@jelc pusti ga..vidiš da bulazni. :D |
Cura bu mu danas peglala karticu u arena centru a poslje ide na gagu...zato je i dobil slobodno:D
|
joj sorry... to je čupavijem bilo namijenjeno :D
yebiga, dok se vi zayebavate, mene žderonje izađu 500€ :D :D :D |
Ajde ajde siso biti će dobro. Jednog dana ćeš i ti lupiti šakom po stolu i reći "tako je draga". :D
Moram te malo. :p Idem smisliti kaj jesti. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
zadnji put ste za moj ročkas svi dobili dudu u gubicu..... ko nije,sam si je kriv kaj je eskiviral :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima Amdija pravo. Ove Zdere castis zbog 21k, a iduce zbog novog moba :p
|
Suha hrana-mesnjak, sir, masline i kruh.
|
Citiraj:
|
Uj da:D
|
I ti si nabavio ajfon. :D UF! :D
|
Citiraj:
Samo carevi sa novim uređajima:D Jebemu, ovaj ludi matorac bu došel po mene već u 15.00...fino se budemo usvinjili do jela... |
Sendvić iz Mlinara...šunka, sir, krastavci, zelena salata, majoneza i kečap - tostirano....mmmmm finooooo
|
Lignja na salatu + 20-tak srdela
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |