![]() |
Danas bude pohani domaći picek, pomfač i kristalka:)
|
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
A je ti pamet kratka. :D
Zvao si me jučer i rekel sam ti da dolazim. Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
Citiraj:
Ideš plesnivcu na ruku i onda te još zahračka:) |
Danas je bila pizza. :zdero:
|
Dva paradajza, paprika, tuna paradajz i tuna mexicana. Sve to bacil u posudicu, stavil aceto balsamico, soli i vegete twist. :p Jako fino. :)
|
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Vuco Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
Zel sam danas "jesensku jaknu", dernja se gejfon a ja gurnem ruku u džep i nekaj me škaklja za prstiće-kad ono legendarni Ceki:D
Brijem da sad već ima i neku kolekcionarsku vrijednost:D |
Ah taj ceki, koji je otkupljen za duplo više :D
|
Sve si mislim da ga uramim i prodam ŽOZ-u, ili barem nekoj ženskoj udruzi kao nastavno pomagalo:D
Danas punjena jaja i prepečeni kruh:) Ždere 05.11 Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Vuco Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) Mental i Pinsla bu znali sutra da li budu došli. |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Vuco Renesis Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) eto i mene, juhu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Vuco Renesis Choob Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) predbilježavam se sa štovanjem :zdero2: |
McDonald se nahebao vecheras..... a popio sam gro piva.....ceka me neprospavana noc :D
|
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Vuco Renesis Choob Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) Danas topli sendviči:nuts: |
Citiraj:
Loše. :) Danas je pala argeta od tune, a doma me čeka vinski gulaš. :) |
Citiraj:
Ja se držim dogovora i polako mastim prste:D |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Vuco Renesis Choob Razer Matth€w Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) Eto i mene konačno. :) EDIT: Dodao i kolegu Razera na njegovu zamolbu. :p |
stranica 700 madrfakrz... prvi post:
16.06.2003., 15:23 #1 Jelc :D |
Stranica 525 kod mene :stoopid:
|
kad imaš odron od monitora + pizza kore ti maskiraju taskbar :D :D
|
Po-ma-lo. Cekam te na mrachnoj strani, nakon sto podmitis glavesine na Zderama. :p
|
|
Tko će biti hrabar i okrenuti 21.000 post pa da sutra plati rundu. :p
|
Ja znam jednog sa soma kuna u džepu pa neće platiti vopi. :D
Danas nemam inspiracije kaj bum žderal na poslu. :( Možda opet padnu lignjići. :) |
Ždere 05.11
Klopa je oko 17.45-18.00 kad se dotepu i oni kojji rade (navodno:D) Tor Jeltz vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Amdejac Renesis Choob Razer Matth€w Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
Papci. :D
Još dva. :p |
Bude Sisa:D:D
|
JELC NABIJEM TE!
Ne placam NISTA! :D Ja sam student i nemam novaca. :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:33. |