![]() |
Citiraj:
:) Sta imas danas za zderu? Stara bash dovrsava filovanu papriku i mirisi sve do moje sobe.:) morat cu zbog dijete pojesti samo dvije paprike i pola snite kruha:rambo: |
Aaaaa...danas je grah i zelje:D :D :D
|
Citiraj:
Mislim na rebarca, buncek, spek ili cesnjovke ko kaj vise voli :beer: |
Citiraj:
samo malo, zelje? vi zagorci zovete kupus zelje? jesam li u pravu? Slavonac sam pa mi bash ne ide vasa spika:) |
Citiraj:
Imam komad suhog mesa koji se je bio "sakrio" u friću i malo posušio, komadić šunkice sa kožom i dobru staru špekinu:) I "komadić" slavonske domaće, onak više šarf. Grah se kuha uvijek posebno samo sa komadom špeka i šarf kobasom, a sve ostalo u kiselom zelju. I to je to:D |
Citiraj:
Neko veli da je zelje samo "friško" a kad je kupus kiselo, neki pak kontra:) Mislim da je kupus kakti gramatički ispravno a da je zelje dijalekt. |
samo gledam kako mi izgleda signature. jelda da PWNA? :cool:
|
Citiraj:
Kad smo kod kupusa , obozavam salatu od KISLOG kupusa. kupus se nareze na tanke listice i onda se gore pospe mljevena crvena paprika (preferiram ljutu) To mi je super. Odlicna je u kombinaciji sa svinjskom koljenicom (but) . Od salate obozavam jos i matovilac. Ne znam dali znas sta je to no nisam ju jeo sigurno vec 5 godina. Ta salata ti je kao neki mali busen koji .. ma ne znam kako bi ti je opisao. Znam samo da je perfektna i da je okus slican kao salati od maslacka.:) |
Citiraj:
|
eeejjj starfuckeri...
ovdi su Žderonjeeeee, nemoj mi zachatavat ovdi... nisam još ni večeral..da vam se džigerice ne naklopam.....:grrr: :grrr:
|
Citiraj:
http://www.lyricsfreak.com/s/streets,-the/132625.html hej mitzek, ja sam tu novi, o čemu se radi na žderonjama? |
o hrani.
|
Re: eeejjj starfuckeri...
Citiraj:
:D |
kakvo je to pitanje o cemu se radi na zderonajma?
ako volis jesti, sve ti je jasno.:beer: |
Citiraj:
Ak raste kod moje punice na brdu-mora i kod tebe:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrećica je par kuna, sije se i u jesen i u drugom i u proljeće... Zima mu paše, kiša isto...ne voli jako sunce. Pitao ja punicu danas:D |
Citiraj:
Ne da mi se zezat sa sjemenom. To prepustam starcima pa neka oni sade. kvragu i sve, idem napraviti palacinke. Dosadno je i danas ionako ne idem nigdje Bed je sto namam vrhnja u frizideru :grrr: |
Uf koj fini međuobrok (poslije užine iza ručka i prije užine pred večere). Napravil sam si grah salatu, sendvič od cjelog francuza, pršuta, podravca i putra. U grahu je bilo maslinovo ulje i puno luka. Večeras bu veselo....
|
Citiraj:
Kupi vrećicu dvije i drmni staroj na stol:) Nije skupo a imat ćeš fine salate:D |
Citiraj:
Bas sam rucao. filovana paprika od jucer, rijesio sam 3 komada i malo kobasice sa strane da se jadna ne bi osjecala zapostavljena.:D poludit cu na ovoj dijeti, plus sto nemam cigara :grrr: :grrr: :grrr: |
Aaaa...danas je pala pizza:D
Fina domaća, sir, šunka, špek, feferoni, vrganji i na vrhu četri repa škampa koje sam stavio pred kraj a prije toga prepržio laganini na maslacu:) Rok-rok... :beer: |
Sutra ujutro idem u bolnicu operirat bruh.ghhhargh. Netko ce me mesarit, damm...:(
Nece me bit 3 dana na forumu btw Ako mi horza smanji sig, banajte ga.:D pozdrav. |
Citiraj:
Bolnička hrana...jao...:( |
Citiraj:
|
Ma da si jeo češnjak nebi ni došlo do toga.:D Zezam se. Bio sam i ja često u bolnici. Hrana sucks osim nedjeljom. Svejedno sretno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajm bek :D Hvala svima na podrsci.
Rana boli al drago mi je sto sam kod kuce, napokon.Inace u bolnici i nije bilo tako lose. Na kirurskom odjelu je toliko dobrih sestara za nepovjerovat. Sa jednom sam cak i razmjenio broj i sad smo u kontaktu :) (lucky bastard) . Sto se tice hrane ...ne znam kako bih poceo opisivati. Inace ja sam jedan od rijetkih koji mogu sve ,ali bash sve pojesti(jos nisam nasao nista sto ne mogu probati od hrane), ali hrana u bolnici je bila OCAJNA. Popizdio sam. Najgore je to sto je hrana skroz HLADNA i neslana. Ono, juce za "rucak :rolleyes: " dobijem krompire, spinat i komad mesa. Ljudi moji to je bilo tako odvratno za nepovjerovat.Prekljucer sam dobio mahune. I to volim ali ove bolnicke su zaklinac. Stvarno kuhari koda se trude da naprave sto odvratniju hranu. Inace u bolnici je lijepo al kod kuce je najbolje:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |