![]() |
Da, ima tam svakavih dimenzija...
|
I moja bivsa koja me vjerojatno nemilice olajava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako jesi, nije puno :) |
Bio nekad. I zapravo me boli jedan reproduktivni organ da li je puno, il nije. I malo je previse.
|
Kako reportat torrent na What.cd? Potrošio sam dragocijenih 300 MB na FLAC koji je transkodiran sa MP3 formata.
|
Imaš RP pored DL na svakome torrentu. Pod Reason izabereš Transcode na padajućoj listi. :)
|
Zanima me zna li neko tracker (ili private ftp, sajt, štagod...) koji ima materijale s Beatporta (elektronska glazba), po mogućnosti u identičnom stanju kakvom datoteke budu kad se preuzmu. Sažetci na stranici su očajno napravljeni i loše su kvalitete, a vremena nemam da po dolinama interneta tražim identične pjesme po vremenskom trajanju i kvaliteti. Ionako zbog komercijalne svrhe za koje koristim te pjesme moram invoice s Beatporta čuvati tako da mi piratluk ovog puta treba zbog njegovog prvobitnog temelja i ideje (probaj prije nego šta kupiš), znam da je vjerojatnost za takvim trackerom/sajtom mala ali ko pita ne skita...
|
Šta je sa tvtorrents.com? Još uvijek offline. Moj omiljeni trecker
za serije - obožavam raspored i preglednost, te upisane epizode, pa kad nešto pogledam, stavim kvačicu i znam da sam pogledao. |
TVTorrents.com @TVTorrents_com · Sep 23
Looking for a new hosting solution. Thanks for your patience. sa tvitera... |
Ffffuuuu...
|
|
bome zanimljivo.. :O
|
Citiraj:
Nikad imao problema niti bio žrtva ovih navodnih iznuda na IPT-u. |
Koji trackeri su sad "in" za 1080p Bluray ripove DTS zvuk i te fore.
Ciljam na torrente od 10-20GB. Nemogu naci temu od pozivnica pa di je to ? |
Citiraj:
|
Je, pomogao mi tor :)
Hvala i tebi |
I? Koji su trackeri in za 1080p/DTS? :)
|
Torrenrday, bithdtv. Ako treba invite javi na pm ;)
|
awesome hd.
sad su recruitali nekoliko novih momaka koje tek treban provjerit koliko su dobri :D, no stariji encoderi - kojima iz razumljivih razloga necu navodit imena, jel - su vrh u 'profesiji' i nemaju konkurenciju zapravo, ukljucujuci i superrazvikani hdbits. |
Kak doć do tog awesome hda? :D
|
A-HD je odlican za remuxeve, hdbits vise za encodeove. Btw pise mi na A-HD da je invite system zatvoren tak da neznam ..
|
sitewide freeleech na whatu :)
|
Trazim ali ne mogu nac ili sam lud, onu temu za razmjenu torrent pozivnica. Trebam jednu za TorretHR pa bih tamo stavio post :)
Ako netko ima link, molio bih :) |
|
krivi post
|
Dajem ipt pozivnicu,samo za staru ekipu sa foruma,ne trebam nista eventualno ako netko ima za pass the popcorn:)
|
Citiraj:
http://www.reddit.com/r/trackers/com...e_recent_ddos/ http://www.reddit.com/r/trackers/com...t_ddos/cfu758o |
Citiraj:
To šta ga bude par tisuća ljudi bojkotiralo, boli njega. Jedina nada je da ga PayPal i Google Wallet odjebu, nije mi jasno kako već nisu s obzirom da zvanično odbijaju poslovanje s vlasnicima trackera i cyberlockera. Znam puno manjih privatnih trackera koje je Paypal odjebao i ozbiljno im ugrozio egzistenciju. Očigledno imaju dvostruka mjerila gadovi, ipak im donosi tisuće dolara dnevno. Bojim se da će DDOS napadi na BTN/PTP trajati dok mu netko ne hakira sajt ili mu pošalje ninđu. |
Neda mi se citati to sve,moze ukratko?
Glavni sa ipta su ddosali ostale trackere? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |