![]() |
svejedno bi ih kupio... zbog natpisa ak niš drugo :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: sad vidjeh gore par postova, pa recimo ja sam kupio neke Sennheiser i bile su jako tihe, ali kad sam ih upario sa ovim čudom od 19$ onda sam se uvjerio u kvalitetu i snagu sluški! Gle, standardni MP3 player nemože nahraniti sebe i sluške dovoljnom snagom i onda trpe sluške, ali zato postoji jako jeftino i VRLO efikasno rješenje u vidu ovog pojačala, probaj s time pa da vidiš razliku(nebo i zemlja)! |
Moja preporuka za gejming su slušalice:
http://www.gamer-oprema.com/slusalic...33/periferija/ Stvarno sam prezadovoljan, zvuk je odličan u igrama, filmovima i dobar pri slušanju glazbe. Mana im ne to što su dosta teške pa žuljaju nakon nekog vremena. Ali, žrtva se isplati ;) |
Ja naručio Logitech G930, pa ćemo vidit jel to za bacit ili koristit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čine se odličnima samo je pitanje da li se isplati pljunut' toliku lovu za njih. |
A sad.. ja sam zadovoljan, sad vrijede li baš 800 kn, ne znam. Ali para meni osobno nije žao.
Probao sam cjenovno povoljnije Speedlink Medusa NX 5.1. http://www.amazon.co.uk/SPEEDLINK-Me.../dp/B001TIL894 Samo što ih kod nas nisam vidio za kupiti. Te dvoje sam probao i stvarno valjaju. Neću ništa preporučivati što nisam osobno probao. ;) |
toliki gay-mer ipak nisam...a i sumnjam da bi mi sluške od 800 čuna popravile skill u online fps-ovima :D
mislio sam nešto u ghetto liniji proizvoda do kojih 200kn :) |
slušalice
Eto pošto i sam najviše igara igram online, mreži slušalice su jako jako bitne, ali kao i uvijek postoji jedan veliki ali... naime nismo svi isti, netko ima mala uha, neko velika, nekome smetaju velike slušalice, netko ne može smisliti male slušalice.... i tako sve u krug, moj savjet, sam znaš kakav si, što voliš, vjerojatno si probao negdje neke male slušalice, negdje si nadam se probao i velike slušalice, jer moraš imati na umu da će dan za kompjuterom proći samo ovako :lol2: i ako nemaš prave, mislim udobne slušalice, jaooo si ga tebi :( Da skratim, rezimiram, ja imam Logitech fatality http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:2,s:0 i mogu reći da sam i više nego zadovoljan, udobne, pravi zvuk, imaju i bas, mikrofon odličan, naravno treba ga podesiti sebi, ma 5+ ali ponavljam, nismo svi isti. :chears:
|
@Neo
Samo da nadodam na ovaj "netko"... Netko nema sluha, pa mu je sve to isto :D @NinX Evo, stigle su..., pa će navečer pod nož. :D |
jel kupija neko ovo:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_15718.htm znan da je lidl i to, al do san nisan ima losa iskustva sa silvercreston, pa pitan jel neko prova, nako na opip se cine ok i nelose napravljene, mislin za te pare, a imaju i noise canceling? |
Kolko para, tolko muzike ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@ Raging Demon: Čuo sam od jednog prijatelja da su ove Sharkoon dosta dobre, a nisu skupe. |
Citiraj:
|
Jučer bio u Nove boje zvuka i isprobao Sennheiser RS 120. Donio svoj USB i par pjesama, ljubazan prodavač me posjeo u onu sobu, pustio mi glazbu i dobrih 20ak min sam ja čačkao po tome.
Šum u stand by-u nije uopće problem pošto slušalice imaju ON/OFF prekidač (desna slušalica). Zamjerka slušalicama je što kod glasnije reprodukcije zvuk prilično gubi na kvaliteti i nema izolacije buke, tj. svi okolo čuju što slušaš :) Nisam odmah kupio jer želim isprobati RS 130 (možda sutra) koje bi trebale biti bolje (RS 120 = RS 110, ali sa bazom za punjenje). Gubljenje signala i šumove nisam primijetio jer je prodavaonica premala, morao bih otići do Kvatrića :D Nego, vidio sam da RS 160 ne koristi RF signal, nego WIFI. To je znatno bolji prijenos zvuka od RF-a? |
Prvo dojmovi:
- Udobnost OK! - Instalacija drivera i pokretanje sluški, čas posla! Nadalje, piydim: - Kad pustim muziku ili neki ton, desna slušalica zuji - Pretiho je - Bass krči kad pojačam do daske Bolje se čuju sluške Sony od 150kn, bubice... Idem se dalje igrat, da probam skužit što je... Očito nisam jedini koji ima yebeno buzz zujanje, pištanje u desnom uhu: http://forums.logitech.com/t5/Headph...ear/m-p/496030 |
Izgleda da nije koliko para toliko muzike. Sto vise stvari ubace na slusalice to je veca sansa da nece nesto radit dobro.
|
Pa, ovo je druga stvar od Logitecha, nakon G19 da kad sam kupio, da mi je došlo da ju hitim kroz prozor...
edit: OK, skužio sam da je do softwarea od Logitecha. Kad ga maknem, nema šuma radi OK, al nema 7.1 onda... :D |
Jos da su to jeftine stvari... Ici ce izgleda i sluske u prijevremenu mirovinu!? :) Ne vjerujem da ce moci softverski ispravit neku hardversku gresku. Osim ako nije problem do drivera ili ne "odrezu" neku frekvenciju u driverima.
OT: Kako si mogao District-u 9 dati 5, a Legion-u dati 7! :D |
čini mi se da bolje uzet neke genius ili canyon za 100kn nego dat silne pare pa kiflu dobiti :(
|
Ko ponudi 800kn nek ih nosi.
Možda na XP radi dobro, mogu probat sutra na poslu, pa javit.... |
Ili uzet "obicne" al bolje slusalice. Jer IMHO gamerske slusalice su marketing isto kao i gamerska tipkovnica. Nece te napravit boljim gamerom. A bome nece ni mis. :) Phillips HP250 bi bile dovoljne da se dobro cuje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
G15, G500, G7 su me savršeno služili! Citiraj:
Žalosno je da se takav proizvod od 150€ pusti u prodaju, i ok, naiđe problem a od strane Logitecha nema riješenja. Ne odgovara se korisnicima na pitanja, nema update-a itd... Meni se neda čekati update i radije prodam sluške. Edit: Evo, probao na XPu, sami zvuk je daleko bolji i kvalitetniji, nego doma na Win7. Definitivno je problem u softwareu od Logitecha koji se u raznim verzijama čudno ponaša. Pošto mi se neda zayebavati i čekati update softwarea, dajem sluške za 800kn, ko se javi, neg nosi. Imaju garu, ali povrat novca nije moguć niti zamjena za išta drugo, jer su iste dobijene u zamjenu za neku drugi hardware te vrijednosti. Možda malo pričekam da vidim što će Logitech odgovoriti na moj mail, iako čitam na netu da debelo ignoriraju mailove na temu G930. |
Bežične slušalice za Skype
Može li netko preporučiti kakve bežićne slušalice za Skype?
Trenutno imam jedne koje rade preko radio veze, al nemaju mikrofon tako da mi ne odgovaraju za Skype. Radi se o stolnom računalu koji u sebi nema BT. |
|
Svakako preporučam Sony bubice, od 150kn pa na dalje ima odličnih modela.
Najviše ti ovisi o obliku tvog uha, pa ciljaj na udobnost prije svega! |
Ja još uvijek ne mogu naći bolji bestbuy od Koss KSC75 preko ebay-a... Za tu lovu još uvijek ne postoji bolji zvuk na ovoj planeti.
Za neupućene, koss ksc75 ima iste drivere ko legendarni koss portapro, samo titanium folded. IMHO koss s tim driverima poprilično dere sennheiser px100 i varijacije a cijena je 20 dolara na ebayu. |
divacic- možeš napisati "curi" li jako zvuk iz njih?
I sjedaju li dobro na uho- tj. jesi li neudobne ili labave (ispadaju li kod malo aktivnijeg kretanja- bicikl, trčanje...)? |
Citiraj:
Dali si ovu tvrdnju iznio na nekim činjenicama(probao i jedne i druge) ili samo ovako iznosiš svoje mišljenje bez konkretnih dokaza? |
dečki, brzopotezno pitanje.
moram kupiti 2 para slušalica, jedne in ear, i jedne normalne (in ear stare sam izgubio, a obične su mi proprdile na desnom kanalu). gledam malo po ebayu, i naletio sam na: v-moda Vibe (RedRoxx model), i na sony MDR-EX090SL. s time da su ove sony nekakav fake, jer im je prodajna cijena 10 usd, a originalne su oko 100, iako koliko vidim, i jedne i druge su aluminijske i po ovome šta piše imaju iste karakteristike. koliko je točno, neznam. a za naglavne, mislio sam uzet sony V900. koje od ovih manjih uzet (sony mi nekako čudno djeluju, jer zbog velikog drivera ne idu drito u uho, već stoje bočno?)? i mišljenje od v900? dali su OK izbor? na prvom mjestu ide udobnost, tek nakon toga zvuk, jer ionako će se koristit na mp3 playeru, mobitelu, i tek rijetko (navečer uglavnom) na pojačalu. |
Evo mene opet.
Kao što sam obećao u gornjem postu, naručio sam i došle su mi dotične Koss sluške pa evo par dojmova (ovo su moji dojmovi, ja nisam audiofil, niti sam kompetentan). Prvo izrada; za te nofce (nešto iznad 100kn preko eBay-a) odlično, Drugo, oblik i pozicioniranje; oblik je standardan ali meni ih je onako nabrzinu bilo iznimno teško staviti na uši i ni sada nisam siguran da sam to izveo kako se spada, plus toga nema lijeva i desna oznaka ali nermete fulati jer je nemoguće a da izgleda logično staviti ih obrnuto. Treće, zvuk; Bass; Ni blizu Sennheiser PX100II koje su bile prozvane na usporedbu, dakel puno pliči bass i po mom neiskusnom uhu sasvim dovoljan ali ipak nedovoljan. Visoki i srednji su u dobrom balansu u odnosu na Bass i stoga su ove slušalice skroz dobre i vrlo vjerojatno x puta bolje od bilo kojih koje možete kupiti kod nas za 100 +-30 kn ovdje kod nas. Dakle od mene definitivna preporuka za dobre sluške a za ne tako velike pare, jedine zamjerke idu prvotnom nesnalaženju u stavljanju dotičnih na uho uzrokovane specifičnim dizajnom, ali kada sam ih uspio staviti sluške su gotovo pa neprimjetne na ušima,iznimno lagane i udobne! Sve u svemu vrlo izbalansirane slušalice (zvuka glede) i ugodne za nošenje, neće spasti s uha ni pri naglijim trzajima pa se mogu koristiti i kod nekih žešćih aktivnosti. Svakako preporuka od mene (totalno neiskusnog, homemade audiofreeka), ali definitivno nikakva usporedba sa dotičnim i prozvanim Sennheiser sluškama! Eto toliko od mene, nadam se da sam nekima pomogao i da ne zaboravim ja ove sluške stavljam na prodaju pa ako ima zainteresiranih nek se jave na PM! |
Da li netko zna koje bi druge slušalice normalnih (manjih) proporcija sa kontolom zvuka mogle pasati na SE X8? Ove što dođu u paketu su gigantske za moje malo žensko uho,a i nemaju kontrolu glasnoće ni mogućnost javljanja na telefon... originalne su preskupe, a na ebayu nema ništa baš jeftino...
Nokijine sam probala i ne rade... Svaka preporuka dobro došla! :goood: |
Ima i sam sličnu dilemu, i na kraju uzmem MEDUSA stereo, i super mi, nisam se zeznuo. Iako mi je bilo zapalo za oko medusas 5.1 al kućni savjet (ženki) mi nije želio odobriti tolike pare, tako da sad furam na ove, ali, ako bude sreće ROCCAT KAVE 5.1. Probaj naći nekoga sa MEDUSOM, pa čuj , vjerujem da će ti se dopast
|
Citiraj:
http://cgi.ebay.co.uk/L344B-Stereo-H...ht_2273wt_1139 Pokraj 3.5mm imam i malo proširenje, ali nemam pojma da li je kompatibilno s ovim, pa ako itko zna... |
Evo meni osobno su za oko zapele ove
http://www.youtube.com/watch?v=K2AwMWZXhDM čine mi se ok za filmove i igrice plus ima i mic, i kad ne budem previše ljen budem ošo na net malo detaljnije ih proučit :D |
Danas sam si uzeo Sony MDR-EX33 slusalice pošto sam tražio nešto kvalitetnije za slušanje muzike na mobitelu i mogu ih preporučiti svima.
Zvuk je čist, topal, duboki tonovi, basovi, sve do vsokih su odlični, distorzije nema ni malo čak ni na najjačim postavkama, lagane su, dobijete uz njih još dva para silikonskih vrhova, kabel je dužine 120cm. Svoje sam platio 149kn u Konikomu u Osijeku, sve u svemu zadovoljan sam kupnjom :) |
Citiraj:
Eto, sad nakon što ih imam skoro već 2 godine mi se događa ista stvar na lijevoj slušalici. A ne možeš ih nikako otvoriti da pogledam što se dešava :( Osim tog problema, jako sam zadovoljan slušalicama - izoliraju okolinu odlično, zvuk odličan, ne trga se kabel ili nešto slično :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |