![]() |
Citiraj:
|
Evo šokiran. :D
Koliko je samo Facebook dobija takvih tužbi, Google....kamoli neće Kinezi :D Oni barem ne glume svetinju. |
Data is the new oil*
*postoji dokumentarac s doslovno tim naslovom i vani je već gotovo 8 godina |
Citiraj:
|
Ovo je bilo iskreno za očekivati - na stranu što se radi o Kini u članku.
Citiraj:
AI omogućava potpuno nove i uvjerljivije razine prevara. Zato MFA svugdje narode iako ni to nije bulletproof. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
> Techspot |
Evo ga, zao AI. Do sada je AI bio bog a sada je u rukama hakera (pretpostavljam Ruskih i Kineskih) đavo.
|
Citiraj:
|
Naravno, to je samo alat. Čekićem možeš sagraditi dom a možeš i napraviti nekome ogromnu štetu. Pojam "haker" je danas toliko izmanipuliran da je predmetno djelovanje teško a priori smjestiti u kategorije dobro/zlo.
|
Pitam ChatGPT za cijene nekih usluga, ovaj odgovara u kunama :D
|
On zna da ces bolje razumjeti u kunama :D
fact, treniran je na npr. reditu, ima godine postova od 2010 do 2022 u kunama i par postova od 2022 u eurima, i posto je weight veci na kolicnu podataka nego recent info odluci se prikazati taj neki zastarjeliji info koji ima ali je siguriniji u njega nego u noviji info Inace svi ti LLM modeli su losi sa brojevima osim ako im nije eksplicitno definirano "aha ovo su brojevi, idem odvrtit python skriptu da izracunam" grok i claude su to napravili chatgpt jos nije, bar ne osnovni model. Pitajte ga da oduzme broj sa 2 decimale od broja sa jednom decimalom pa ce se zbunit. Popularni primjer je "8.9-8.11" |
Citiraj:
Citiraj:
|
> We still have not seen a single valid security report done with AI help.
Ni ne budu dok ne počnu ocjenjivati kvalitetu tih reporta :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
> PcWorld Imam osjećaj da će ova vrsta scama u idućim mjesecima/godinama eksponencialno eksplodirati. |
oh...the irony :banned:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
interesantan problem, bilo bi interesantno viditi zašto dođe do zaključka da ne izvrši komandu.
|
Kada bude doomsday bude ti sve jasnije.
|
Jel ima neki oblik davanja na use grafičke za CLOUD AI. Ko što je bilo za mining.
Svrbi me uzet RTX 5090, al baš nešto ne igram u zadnje vrijeme, pa bar neku lovu da povratim. |
Citiraj:
https://clore.ai/ Ne preporucam, doduse, mislim da tesko mozes biti konkurentan s jednom karticom, odnosno najcesce ti cijena elektricne bude skuplja od novca kojeg ces potencijalno uprihoditi, da ne pricam kako ti treba jos stosta za izgraditi cijelu stabilnu infrastrukturu. |
Mensečini da kupovina 5090 ako ista ne treba nije baš top investicija :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Amen. Isto ko i sa internetom, glupi će postat još gluplji, pametni još pametniji. https://mreza.bug.hr/img/rastuci-pro...ica_41iSJq.jpg |
Citiraj:
Ništa neočekivano. |
Bogati, pa ovaj lik je prorok :D The metrics do not measure how many times the system has lied to customers, to bi mogao biti početak jedne epske balade.
Svi oni koji imaju ogroman backlog vjerojatno imaju i problem s nedostatkom dokumentacije. Ergo Apsurdnovisoka Inteligencija nema šanse da dadne pravilan odgovor. Prednost je što kod blentavih korisnika to možda uopće niti ne bude problem, kakvu komunikaciju sam sve vidio ništa me ne čudi. S druge strane, često se događalo kako korisnik dobije ispravan odgovor ali nastavi inzistirati i pizditi da to što je dobio nije točno zato što to nije ono što želi :D Baš me zanima koliko će tom "Support AI" biti potrebno vremena da zaključi kako ljudsku vrstu treba istrijebiti. |
|
Ekipa fakat ne voli Copilot.
Citiraj:
'Failure Imminent': When LLMs In a Long-Running Vending Business Simulation Went Berserk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:25. |