![]() |
ma, ok je to za totalnog lajka koji se nekuzi u nista od mreza pa preko neta to obave no, kad sam posnjovafao postavke iza njih sve su postavke bile iste onome kaj sam ja postavio, samo je bio nakoncu problem promjenjen password bez icijeg znanja, a sad zivkati i tuziti se oko toga nema smisla posto su obje maloljetne i bog da im radi net, posto su one u hrvatskom zagorju na selu bogu iza nogu blizu Lobora, pa je i cudo kaj su uopće dobile net i to s punom brzinom 4mbit i 256kbit, jer sam mislio da u tom selu budu dobile net tek za 10god posto ima tamo hrpu starosjedioca i "malo mladih ko u Žumberaku"
|
Meni je zadnjih par dana konekcija katastrofa.. sve mi trza.. nemogu ni igrat online nista ni gledat na youtube. Prijavio sa kvar prije 3 dana i jos nema nikakvih poboljsanja
|
Citiraj:
|
Evo normalizirala se situcaija... cak mi malo brze skida.. po 520 kb/s
|
Citiraj:
Za T-Com? Je,uobičajeno. postavio preko 50 routera,veza i bežićnih mreža,u jedno 20 slučajeva router nije htio primit password s ugovora.....sad se više nit ne pokušavam prepirat vec samo vristim: MJENJAJ PASSWORD!!!! |
problem je u tome sto taj papir s user i pass dodje nakon uredjaja i onda ljudi zovu da se spoje na net, dobiju novi pass i onda kada dodje papir upisuju podatke s papira koji NEVRIJEDE je je jebeni pass promjenjen kad ste zvali SZK
EDIT: PODRZANA INSTALACIJA SE NE NAPLACUJE AKO JE GRESKA NA STRANI T-COMa TAKO DA .... |
Kako kome,ja to kažem; ljudi u kvartu koji me mole da im postavim net,neznaju sami zvat SZK,neznaju ni što je SZK nit da to ima broj a kamoli koji je broj :D
Teorija ti nedrži vodu. Jednom sam usred rada ostao bez neta,spaja se on spaja....nece,zovem SZK koji K? Kaže gospodine ,spajate se s krivim passwordom.......DOING! :D To je vrhunac svega što sam vidio od njih.... |
zval sam jucher TCom da ih pitam kad mi istjeche ugovor (tj. starom, ne :)) i veli zhenska meni da je istekao i da se automatski produzhuje dok se ne veli suprotno....reko ok, to sam ionako znao...
pa sam pital kaj je sa pogodnostima pri produzhivanju ugovora i veli mi ona da mogu dobiti neki bezhihni ruter za kunu, ja naravno rekao, samo shalji (jer imam govno od Kasde u famoznom ruter modu koji mi treba, pa svaki dan moram resetirati ruter da bi to radilo)... ruter bude doshel za jedno dva tjedna, pa me zanima, jel netko zna koji bi to mogao dobiti? jer sam gledal na stranici i ima ih nekoliko, pa me zanima.... |
Citiraj:
http://t-com.hr/privatni/internet/ma...nosti-wlan.asp |
Dobiti ces od Siemensa sada njih salju
http://t-com.hr/privatni/kzona/kakod...jno.asp?id=103 |
Citiraj:
|
dal se ekipa što zna dali cjena fleta ide mžda dolje 1.9
|
Citiraj:
|
samo da se javim da sam dobio onog bijelog WLAN Siemensa i da je naspram KASDE space shuttle :D
bez problema sve postavljeno i radi :amen: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel zna netko dali mora proći svih 24 mjeseca od ugovora da bi ga mogao produžiti na još 24 ili to mogu napraviti i ranije? pitam jer bi uz produženje od 24 mjeseca mogao za 50lipa dobiti wlan ruter.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da smo što trenutno nemam wlan ruter nego obični...
|
nemaju ni oni obicni router, vec wlan....
|
a nemorash ni ti dobiti novi uredjaj. ima puk qurac kasdi :D
|
Koji bi bio najucinkovitiji nacin bespovratno unistiti kasdu, no bez fizickog ostecenja, tako se ima razlog da vam tehnicar da novi router ?
|
pazi sam da ne placesh kasnije :D
moguce je da ti je garancija na samo godinu dana, tj. da je istekla, tj. da cesh sjebat uredjaj i nakraju sam morati kupiti novi :D nazovi 0800 9000 i pitaj da li imash josh garanciju |
Garancija je odavno istekla. Zamjenski D-Linkov router mogu nabaviti besplatno od bratica.
|
onda ti se jednostavno ne isplati sjebati postojeci jer NECE biti zamjenjen.
|
Trebam jednu uslugo od nekog od forumasa, ako mi netko moze pomoc..
Naime koristio sam Iskonov internet na Kneziji, ali sam se sad preselio u Savski gaj i pokusao sam napraviti preseljenje linije i interneta na tu novu adresu, ali Tcom Iskonu nije dao paricu sa centrale Trnje, vjerovatno iz razloga sto imaju jos malo parica i cuvaju ih za svoje nove korisnike. Zvao sam sve moguce providere, i jbga, svi ovise o tom Tcomu, osim Bneta, ali oni tamo nemaju infrastrukturu. Znaci trebam nekako dobiti paricu od Tcoma, a da ne idem preko njih, jer oni me traze za liniju i net, naravno bez ugovorne obveze 1600 kn, dok je kod svih ostalih cca 500 kn za uslugu bez ugovorne obveze. Iskon su mi odbili zahtjev za paricom, sad sam probao sa Amisom, iako mi je tamo lik rekao da to u pravilu uopce nema veze s logikom, odnosno da oni odbijaju ili prihvacaju zahtjeve random, odnosno da nema nikakvih pravila.. I sad kad bi netko imao neku spagu u Tcomu i kad bi oni meni jednostavno odobrili odnosno prepustili tu paricu nekome od mojih operatera (Amis ili iskon), naravno, vec bi se nekako oduzio tom nekom tko ima spagu u Tcomu.. Ili ako netko ima neko drugo rijesenje, kako da si rijesim net? hvala i pozz |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |