PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   1.HNL 2008/09 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113539)

Jelc 26.10.2008. 20:56

Cico?

Dizel 26.10.2008. 20:59

Ne, Zoki Vulic, ako mu ne krepa Lada Niva dok se dovuce iz Sibira :D

EDIT: Cujem da je vec krenuo :D

Jelc 26.10.2008. 21:14

Kaj je lik sad u tundri:D?

Dizel 26.10.2008. 21:52

Mislim da je zadnje poducavao u Vladivostoku, LoL. Treba ti 3 dana jahanja do tamo. Kako opce oni igraju Rusku ligu, jebote? Pa samo lud bi putovao tamo...pardon, zaboravio sam na Vulica :D

Lud76 26.10.2008. 22:02

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1175462)
Mislim da je zadnje poducavao u Vladivostoku, LoL. Treba ti 3 dana jahanja do tamo. Kako opce oni igraju Rusku ligu, jebote? Pa samo lud bi putovao tamo...pardon, zaboravio sam na Vulica :D

Pa nije lud da se vrati, tamo misle da je dobar pa ga fino plačaju

Router 27.10.2008. 08:43

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1175411)
Ajmo pogađat tko bu novi trener Ajduka?:)

Dezurni njihov vatrogasac - Pero Nadoveza

Pippincro 27.10.2008. 09:45

Citiraj:

Autor Lud76 (Post 1175471)
Pa nije lud da se vrati, tamo misle da je dobar pa ga fino plačaju

cek, pa Vulic je tamo dao ostavku prije koji tjedan-dva.

Sve u svemu, najbolji pick za Hajduk trenutno.

Roberto 27.10.2008. 10:29

Slobodna piše da je klupi najbliže Šušak :D

Vučević nije trebao davati ostavku, ne igra on nego igrači, a oni su živi očaj. Ne mogu spojiti dvije tri ok utakmice. Doduše, ne može ni Dinamo, ali Dinamo ima kvalitetnije igrače i uspijeva pobijeđivati.

Neka daju Jurčiću priliku da radi u većem klubu, zanima me da li može uspjeti u takvim uvjetima.

Vulića kao trenera nikad nisam simpatizirao, svaki put kad bi negdje prosuo bodove uvijek su suci bili krivi. Ne volim kad se netko uvijek pokušava izvući na tuđi račun.

@Jelc, sumnjam da bu se Cico na to odvažio, to bi mu vjerojatno na duže vrijeme zatvorilo vrata Maksimira, a Dinamo je njegova najveća ''ljubav''. Nakon gemišta, naravno :D

Jelc 27.10.2008. 14:41

e, Vulić je popušil zadnju tekmu 8:1 pa je dobio cipelu:D
Ko bog se opet grebe nebili se uhljebio natrag...

Ono jučer sa penalom Belupu-bez komentara....

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1175426)
Ne, Zoki Vulic, ako mu ne krepa Lada Niva dok se dovuce iz Sibira :D

EDIT: Cujem da je vec krenuo :D

Vidiš da tračeri čitaju PCE:

http://www.index.hr/sport/clanak/cic...it/407435.aspx

:D

Jelc 02.11.2008. 20:41

Cibalia - Osijek 0:3

Zagreb - Rijeka 1:1

Zadar - Slaven Belupo 1:1

Croatia Sesvete - Šibenik 0:0

Mad_Duke 02.11.2008. 21:05

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1175462)

3 dana? :)

Imas 2 linije vlaka iz Moskve, jedna vozi 146 sati. a druga 166. Znaci imas sporu od 7 dana liniju i brzu od 6 :P hehe

Vlak Zagreb - Moskva vozi 44 sati :)

Dizel 02.11.2008. 21:10

Pa dobro moze si povest karalicu da mu ne bude dosadno dok putuje :) Bar ih ima koliko te volja za par bombona tamo.

giga 04.11.2008. 19:39

Visa sila.... HA HA HA, koja fora dobra. Legendarno!

http://www.index.hr/sport/clanak/hns...ja/408463.aspx

timmy 08.11.2008. 12:12

Eto nam izgleda i Avrama Granta u Hajduku :D:D:D

Jelc 09.11.2008. 17:15

Morales:)

Vejita 09.11.2008. 21:13

Ovaj Zagreb je pusiona od kluba, 3 goola u 3 min je OMFG. Igraci igraju kao da im se neda igrati ili su dobili dobar keš :D ^^.

Jelc 09.11.2008. 22:15

Dinamo - Croatia Sesvete 6:1

Rijeka - Inter 0:1

Osijek - Zadar 3:0

Šibenik - Cibalia 4:0

Slaven Belupo - Varteks 2:3

Hajduk - Zagreb 4:0

24 gola u šest tekmi, nije loše...

Amdejac 10.11.2008. 20:15

A ja sam bio u uvjerenju da su naši navijači huligani. :stoopid:
http://www.net.hr/sport/page/2008/11/10/0445006.html

Jelc 12.11.2008. 15:47

Slušam na radiu kup tekme, pravi doživljaj:D

dravskimost 15.11.2008. 00:05

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1190507)
Slušam na radiu kup tekme, pravi doživljaj:D

Pogotovo mec u Unesicu

VIDEO: ZAGORA UNESIC vs DINAMO

Citiraj:

Čudo iz Unešića
Nogometno čudo iz Unešića, osim brojnih hrvatskih, privukao je i pažnju svjetskih medija. Njemačka novinska agencija DPA ističe u naslovu kako je "seoski klub koji nagrađuje strijelce janjcima ipak izgubio od moćnog Dinama".

DPA navodi kako je trećeligaš Zagora iz Unešića, koji ima 900 stanovnika, postao poznat u Hrvatskoj nakon što je odlučio strijelce nagrađivati živim janjcima.

"Dosad je podijeljeno 17 janjaca, s tim da dvojica najboljih strijelaca imaju po šest komada. No, njihova je sudbina neizvjesna budući da se u srijedu okupilo brojno raspoloženo društvo", piše DPA.

Njemačka agencija navodi kako je čitava Dalmatinska Zagora polagala velike nade u svoje ljubimce, da je skraćeno radno vrijeme škole, te da je u njoj smješten press-centar.

Također, montirane su dodatne tribine, pa je kapacitet sa 800 gledatelja povećan na pet tisuća. No, višestruki prvak Hrvatske zagrebački Dinamo ipak je uspio pobijediti u prvoj četvrtfinanoj utakmici kupa, piše DPA.

O unešičkoj Zagori pisala je i slovenska novinska agencija STA.

Treba reći da su ponosni domaćini unatoč porazu imali razloga za veselje, budući da su poveli u devetoj minuti, a strijelac je bio Ivica Šupe. U nastavku utakmice Zagora je fizički pala, a Dinamo je zaigrao daleko odlučnije i u razmaku od svega šest minuta je preokrenuo rezultat.

Prvo je Šokota izjednačio u 54. minuti, a potom je Mikić u 60. minuti donio pobjedu Dinamu.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogo...0/Default.aspx

Vejita 16.11.2008. 17:15

Ono gledam tekmu i prebace mislim na Osijek-Varazdin i lik ono prekida se utakmica i vidim kako se nista nevidi i prolazi mi kroz glavu omfg opet su ovi čobani zapalili baklje a kad ono magla. :D

Jelc 16.11.2008. 20:47

Cibalia - Dinamo 1:1

Varteks - Osijek 0:0 (prekid zbog magle)

Zadar - Šibenik 1:0

Croatia Sesvete - Inter 1:3

Zagreb - Slaven 2:0

Ajduk - Rijeka 2:0 (trenutno)

Koji su panjine ovi iz Rijeke...prvo fulaju zicer pa si koju minutu kasnije sami spucaju gol:suicide:

giga 25.11.2008. 19:23

http://www.net.hr/sport/page/2008/11/25/0070006.html

1. Groblje je puno nezamjenjivi
2. Hvala vam što slijedite Ivankovića i mene!
3. Tri sijamska bliznaca!

Bas citam na net.hr i malo se smijem.
Zanima me sto navijaci dinama misle o Mamicu?

Dizel 25.11.2008. 20:08

Ode onaj beskicmenjak i tetkica Ivankovic. Samo da nam onaj supak Cico ne dodje za trenera, pas mater.

giga 26.11.2008. 10:30

Vidis da se samo vrte u krug. Tri mjeseca je jedan dobar pa ona ne valja,pa je opet taj isti dobar za par mjeseci. Ne samo Dinamo nego svi. Treneri se samo vrte u krug. Brdo klubova ima koji su imale iste trenere dva puta,a ne znam ali mozda i po tri puta.

Jelc 26.11.2008. 13:02

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1201537)
Ode onaj beskicmenjak i tetkica Ivankovic. Samo da nam onaj supak Cico ne dodje za trenera, pas mater.

Ja bi ostavio Vlaka:)

Roberto 26.11.2008. 14:02

Citiraj:

Autor giga (Post 1201988)
Vidis da se samo vrte u krug. Tri mjeseca je jedan dobar pa ona ne valja,pa je opet taj isti dobar za par mjeseci. Ne samo Dinamo nego svi. Treneri se samo vrte u krug. Brdo klubova ima koji su imale iste trenere dva puta,a ne znam ali mozda i po tri puta.

Vlak je trener 5. ili 6. put :D

Svejedno tko god da dođe, Mamić će ga kontrolirat, a ako se slučajno pobuni onda će odletiti.

Al da se kod nas treneri ne cijene, to je istina. Potrošna roba.

Volio bih da Dinamo ili Hajduk, odnosno odgovorni u njima, imaju muda i daju jednom treneru šansu da u miru gradi momčad od mladih igrača jedno 3 godine, a da ih se ne prodaje. Ali to je kod nas science fiction...

Emperor 26.11.2008. 14:18

Kod nas je kriza odmah kad 2 utakmice izgubiš.

A pogledajte največe svjetske klubove,treneri ostaju po 5-6 godina.

Real je bio 5 kola bez pobjede,2 puta od Juveo izgubio,Schuster još na klupi.

Roma je bila među zadnjima u ligi ,i u Ligi prvaka izgubila od Cluja ,a Spaletti je ostao.

Da ne pričam o Milanu koji je prošle sezone bio tek 5. ,i ne igraju LŠ ,a Ancelotti sjedi i dalje.

Pogotovo u Hajduku očekuju da trener za mjesec dana može nešto napraviti,a 6 mjeseci treba samo za privikavanje.

Sad se vidi kako je Vučević dobar posao u Hajduku odradio ,jednostavno treba sve sjesti na svoje.

Najgora je ova gamad a la Maminjo koja u klubovima radi za svoj interes i krade,koja hoče uspjehe instant da bi prodavali igrače.:nono:

giga 26.11.2008. 14:33

Ako se klubovi privatiziraju,a hoce, moglo bi treneri biti jos vise potrosna roba,a mozda se nade i neki pametan pa stavi nekoga trenera na duz rok,iako cisto sumnjam...
Je li Vlak koga drugoga trenirao osim Dinama?
Ja njega pamtim uvijek kao vatrogasno rijsenje Dinama. Ali mi se cini da bi mogao biti ok u redu trener, ne znam....

Roberto 26.11.2008. 14:42

Citiraj:

Autor giga (Post 1202199)
Ako se klubovi privatiziraju,a hoce, moglo bi treneri biti jos vise potrosna roba,a mozda se nade i neki pametan pa stavi nekoga trenera na duz rok,iako cisto sumnjam...
Je li Vlak koga drugoga trenirao osim Dinama?
Ja njega pamtim uvijek kao vatrogasno rijsenje Dinama. Ali mi se cini da bi mogao biti ok u redu trener, ne znam....

Uglavnom je i bio vatrogasno rješenje, osim Dinama nešto sitno je rado u Poljskoj i Mađarskoj, bez nekih naročitih rezultata.

Nisam siguran što se s ovim igračima može napraviti, i ne znam što se više iz njih može izvući...
Bilo bi barem dobro da standardizira momčad i da dečki igraju na svojim pozivcijama na kojima su igrali najbolje, a ne da ih seli okolo bez uma i razuma ko njihov prethodnik...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33.