![]() |
Dakle, Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Sve znate-dalje se dopisujte sami:) |
Tor
Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble :) |
Klopa:
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Cuga: Djukica |
Klopa:
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Cuga: Djukica |
Tor
Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša :D) on topic. odoh prigristi neke sendviče :D |
pijem gro čaja od mente te sam maznul pirošku jednu tu iz Dione....old school :)
|
Tor
Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
Domaći raženi, pire, pohanci i kisele paprike sa zeljem.
Odoh:D |
Domaći kukuruzni kruh i blagve s jajima.
|
Ja prije kojih par mjeseci otrkio poširana jaja. Obožavam ih. Nema ulja, nisu masna i odlično mi idu ujutro na sendvič sa šunkom, sirom, listom zelene salate. Taman 2 jajca za 2 šnite kruha.
|
Primio se testiranja hardvera iz garaže i uhvatila me želja za pizzom. :)
Panonska sa vrhnjem mmmm... Nije homemade, ali pojest će se :D |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) Upravo sam maznuo dva sendviča sa chili-majonezom i pilećom podrigušom:D |
Sinoć za večeru: tanjur poriluka, kobasicu i neka rebrcai. Desert dve krafne i litra čokoladnog. :D
Sad za gablec: tuna u paradajzu, feta, paprika i paradajz. :p |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
pasta :)
|
Za rucak vinski gulas, za veceru peceni kesteni :)
|
kritično sam ogladnio čekajući NBA,već bio na izlasku po kebab kad sam se sjetio nečeg:
sir i vrhnje od kumice i preogromna oriđiđi talijanska mortadela s maslinama,mal paradajza i neki raženi kruh.....turska nije imala šanse večeras :) |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck :D ) Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Savina_pepper
Ako naiđete na ovo, zaobilazite u sirokom luku. Ja sam naravno morao probati. TOKSIČNI OTPAD!! |
čaj od kamilice i čajni keksi, vec dugo nisam to konzumiral, imam osjecaj da bude otislo barem litra i pol caja + keksi :D
|
Citiraj:
|
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
stara kaze: dojdi na sekeli gulaš........ rofl
ode ja na lignje negdje.... |
WTF?
Sekeli je zakon. |
razočarani smo trabl :(
|
Totalno :) Pala pastrva i krumpir šalata maloprije :zdero:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |