![]() |
kesteni na na roštilju ugljenom :)
|
Citiraj:
|
večeras radio klopu za ekipu po ugarković-receptu, malo modificiranom jer nisam imao vremena za komplikacije:
prvo, prva tava: - 4 roštiljke ispikane sa svih strana lagano na ulje - okretati lagano na lakšoj vatri, slobodno da ostanu malo crvene tranu - maknuti ih dolje i na kolutiće sve naerzati i u neku temp buksu - u postojeću maščobu staviti komad maslaca i smrznuti mix gljiva (again jerbo svježi šampinjoni + suhi vrganji kao imho dobra kombinacije su 50-60kn zajedno, a mix je 20kn tak da yebiga) - gore papar, vegeta i na pol puta deci vina - kad je gotovo maknuti tavu sa strane drugo, druga buksa: - na kombinaciju ulja i maslaca staviti jedan luk ljubičasti, ja sam ga po pola i radio polumjesece tanke da se dobije fina vlaknasta textura na kraju - na pol puta nutra narezane kobace i sve što su pustile - nešto malo kasnije gljive skupa sa umakom - deci vina - provjeriti za papar i sol, dodati po potrebi i miješati do željene gustoće - staviti sa strane treće: - njoke, koje sam majstorski zajebo stavljajući kilu istih u neadkvatno veliku posudu (fak, fak i fak) - iscijediti i vratiti u drugu posudu, promiješati i ta-daaaaa okusi jeseni :) poslužiti uz sezonski ukiseljeno povrće i 4 limenke staropramena po glavi :D |
Posto nisam pisao dugo, u subotu isao na cevape kod Preckocentar pa u Utrinama kod Bacicev Trg restoran Ivica i Marica na kolace. U to vrijeme vjestica poklanja za antirecesijsko doba pa sam iskoristio popust i potrosio dobrih 100kn na sve vrste kolaca i torte :) Najzanimljivije je sto su zvali kolace Ali Kemal, Seherezada ,itd... bas u seriji 1001 noc :D poslije otisao okrijepiti Tomislava.
Nisam mogao slikati kad je bilo fino a mogao sam na prazan tanjur :) |
petak baka?
|
Citiraj:
|
kakva je politika sa cigarama kod bake? jel van na zimu ili se da prošverat?
|
Zadnji i predzanji put se dimilo unutra uredno :)
|
Oko šanka doduše :)
Danas pečenice i špinat s gro vrhnja i češnjaka :) |
Citiraj:
|
To je za zicer ili bu opet bilo "zmaj je graknul i nemrem doći"? :D
|
Ili bu moral vodit curu u kino...
|
Ili joj je taman rođendan...
|
Ahaaaaaaaaaaaaaa,to je taj kaj ženom opravdava izostakne svaki put? :D
|
Je to je taj. :p
p.s danas riža s povrćem i pohana piletina. :) |
Citiraj:
Da ne pričam kak bi mogel popit bananu zbog glupog avatara:D |
Bezobrazni ste mnogo...nemojte syssa zezat.
Nije on kriv kaj je papučica :D nego off topic - gladan sam, kad papamo. Ovaj put sam tu |
O Sisi dovoljno govori to da je curu za njen rođendan otpelo na Ždere i to na fajrunt:)
Normalno da sad ženu pere PTSP jer joj je 10-ak pijanih mamlaza buljilo u dekolte i pozadinu a Amdija pokazival dlakavi torzo i prkno:D I sad kad Sisa veli da ide na Ždere-mala samo veli LOL:D |
Uglavno, kaj cemo onda ovaj petak iza sisveta?
|
Citiraj:
Pa, mogli bi:) |
Kaj se niste prije sjetili. :(
Kak mi se čini opet bum jedno vrijeme na lešo hrani jerbo sam dobio uputnice za vađenje krvi, EKG, internistu i obradu u hipertenzivnoj ambulanti, a tlak ide preko 160/100. :( |
sisa kaže fu i dogovorite se kad ćemo se družiti... nisam vas ratne heroje vidio da ste ikad ženu na žderonje dofurali, ona je to stoički istrpila :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Skužili smo da nije žena kriva pa smo bili fini (osim Amdije, tak jasno:D) |
Citiraj:
|
I Wolv je doveo curu ali nakon kaj je Amdija imao striptiz na zebri jadna pati od nesanice i ne pada joj na pamet opet doć:D
|
Meni je moja draga rekla da bi i ona došla papat, al nakon kaj sam joj objasnil kak je to do sad zgledalo je nekak odustala...pitam se zakaj :D
|
Buš dopelo kusu na Ždere?:D
Onda 05.11 Ždere, imate svi dovoljno vremena organizirat obaveze. Čak i Sisa:p |
Citiraj:
Drugo,avatar je bil iz poštovanja ATI-ju,ja sam ATI fanboy stoga,čekam da se avatar vrati :) Molim kulturno.... |
Citiraj:
Kaj se tiče ostalog-nema nikakvih ripova dok nam se podforum zove kak se zove:) |
Ne,jednom nisam došel,5.mjesec...bio sam u dalmaciji te radio na nečemu za što ti navijaš.
I eto,za ATI....mada ti brišeš ;) Childhood I da ostanemo na topicu...jel sam biftek ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:11. |