![]() |
Citiraj:
Mislim, samo sam to napisao ovdje kao primjer kaj volim. Volim ja i paški sir, al bu danas na pizzu išao podravec ofkors :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Di ćeš bolje za roštilj. Ostatak prerežem na pola i imam kosti s vratom i piškom za 4 juhice ili ajgemahteca. To me dojde od 45 do 50 kn. :p |
Bio jucer Kod dede na punjenoj pljeskavici....ubio se ko zadnja svinja, jedva sam se od stola maknuo :D
|
|
Upravo pogled na ćufte i brdo pirea.
|
Danas u pećnici krumpač+mali batak i krilo od pure, kristalka.
Za promjenu i odmor od pivčuge-gembač:D |
|
Znate kak se ide iz Linksa, pa se svrati na čevape i pommes? E točno to :D
Čačkam zube :) |
grickam pizzu dok Amdejac čori :-)
|
I ja poZderao pizzu, sada neki kolac njupam. njami
|
Jedem pšenični Paulaner i neku tuna salatu.
|
Citiraj:
|
Prežderao se kestenja i sad sam žedan a ne pije mi se voda :no2drug::hitthewal:
|
Pošto smo se juče nakon treninga na hitrecu klinički oduzeli alkoholom,danas od 6 glumim zombija te sam se popel kod mame.....na omlet s pekmezom i kištrom mlijeka. Bit će zanimljivo s probavom jer sam u 6 vjutro istreso 3 lavora cedevite u sebe :D
|
Kaj danas niko niš ni žderal?
Pečem 4 vrste sira od Dr.Oetkera u rerni :) dodao sam još dvije vrste :D |
nije danas, ali je u subotu :)
- na gro maslaca, tipa 150g bacim vrećicu smrznutog mixa gljiva (vrganji, shitake, sunčanice i još 3 vrste koje sam zaboravio, uglavnom ima svuda toga za kupit) - dodajem samo vegetu i papar - kad sve pusti vodu nutra 1 veći ili 2 manja patliđana na kockice (obavezno liznuti komadić kod rezanja da nije žufki, ako je - onda kockice nasoliti prije svega, inače ništa od soli da ne presuši) - vegeta, papar - nakon isparavanja/upijanja patliđana deci vina i eventualno podliti još jednom sa vinom dok se patliđan ne zacakli - veliko vrhnje za kuhanje par minuta da se sve prožme - ugasiti i finu šaku svježeg peršina nutra pa promiješati sa strane skuhat njoke na 2min, odliti vodu, zabiti preko njih umak i bog te veseli za na-brzinu klopu, a da nije mekdonalds :) može trouble? :D |
Za ručak špagaći i bolognese a za večeru bude sir, vrhnje i malo adidasa.
Spekla žena kukuruzni kruh, izvrstan je:) |
Citiraj:
Krvavica je na tavi! :chears: |
Danas živa svinjača:)
Zvadil iz škrinje filanu papriku a priŽderal mi se domaći pomfać pa je tak i bilo:D Nije da ide jedno sa drugim ali je bilo fino... |
Sarajevski somun (tak se zove, iz Kauflanda je :D), nutra 3 homemade pljeskvice od junetine, kao podloga majoneza i ketchup, na pljeskama topljeni ementaler, sloj luka, sloj paradajza i sloj zelene salate.
:zdero2: Da, spreman sam za tekme :D |
Grah s kobasicom...+ luk i na kraju paprika
Leć i p***t :D |
Citiraj:
|
dvopek i indijski već drugi dan :(
|
Malo sam u zaostatku pa da se pohvalim kako sam se jučer navečer ubio u pljeskavicama punjenim sa sirom, jedan somun, luk i ajvar.
Danas sam u Samoborskoj kleti maznuo ogromni bečki sa prilozima i salatom. Maloprije sam stavio u pac 3 kile veprića za subotnji gulaš. :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Lonac. :D Voda. :D Mrkvica, peršin, celer, (ili uzet grinceg), crveni luk, češnjak, lovorov list, papar u zrnu (ja stavio crni i bjeli), klekove bobice (nezaobilazan sastojak za divljač), crno ili bijelo vino (po želji, ali obavezno zagorski kiseliš, slatka i dalmatinska vina nisu dobra za pac). Zadnji sastojak ukiseljena goruščica. Do sad ju nisam stavljao pa ću vidjeti kak će ispasti. Uglavnom zakipiti vodu, ubaciti sve sastojke i pustiti da lagano prokipi 15 minuta. Nakon toga ostaviti da se pac ohladi te u ohlađeni pac staviti meso. U pacu na hladnome mjestu (frižider ili hladni podrum) ostaviti 2 do 3 dana. Ovaj pac koristim za divljač. Kod kuhanja iskoristim povrće iz paca. Za gulaš bude trebalo oko 4 kg crvenog luka, 1 kila mrkvice, 1 kg crvene rog paprike (mesnate) 1 kg pelata, 1 velika tuba paradajza, 2 grincega, 1 korabica srednje veličine, 2 glavice češnjaka, nekoliko sitno sjeckanih ljutih feferona i tajni začini. :p |
Danas na poslu cobanac iz Magazinske kleti koji je bio toliko dobar da sam skoro narucio jos jedan, a sad peceni kesteni uz telku :zdero:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |