![]() |
Veceras tekme.
I zato... PIZZA veceras nakon omanje pauze. :D |
Krstili večeras novu pećnicu sa 2 ogromne pizze, zalija sa 2-3 velika Kaltenberga :goood:
|
Vratio se sa brda i friškog zraka-palo je ubijanje u sarmi samo takvo:D
Danas vratina na naglo, domaći pomfač i kisele paprike punjene zeljem:) |
govedja juhica
svinjsko pecenje sa krumpirom kupus salata kukuruzni kruh sad samo prezivam na jobu :D |
Ovih dana kombiniram sve i sva.
U subotu gljive - za doručak vrganji i mrke trubače, za ručak pohane sunčanice. Za večeru malo mesa, špek, vratina, šunka :D Jučer gulaš od divljači i lovačke knedle. Danas bi mogle pasti lazanje :zdero2: |
Dva komada vratine s roštilja, grahće na tafće, paprika i paradajz. UJ! Prefino! :)
|
Danas 4 tepsije domače pizze :nuts:
|
Jučer njoke u umaku od vrhnja i šampinjona s pečenom piletinom. Dođem doma poslije faksa i dočekaju me dva komada vratine s roštilja, ajvar i paradajz. :)
Danas burek meso. :p |
Pire, pohanci, paradajz, paprika, krastavci šalata:)
|
Danas je dan Pita, zeljanica, krumpiruša i treća koju ne znam kak se zove(meso,krumpir,sir i dr...). Domaće kiselo mlijeko, kupovni kefir. Blagostanje.
|
evo mene iz oro-gora uglavnom nema potrebe za pretjeranim objasnjenima,rijesila se zagorska :D
|
tu sam i ja odabrao prvi put... odabrat ću je opet :D
|
Citiraj:
najjače su mi oro-goro, zagorska i slavonska. vjerojatno skoknem tamo sljedeći tjedan. danas: lazanje :dobartek: |
Danas usred ludila izazvanog digitalizacijom,uhvatim vremena prošetat placom i u mesnici ugledam NJU,prvi put u ovoj sezoni,kupim je i dobro nauljim,lagano licnem i stavim ju na laganu vatru :D malo krpica sa zeljem i paprom od juče,malo sviježeg kupusa na salatu i fefač,dva......skrtil sam ju ko zadnji krmak :D
|
jaaaaaooo danas bile na meniju obližnjeg restorana (stvarno su im super), a ja jeo već u firmi... prokleo sam i sebe i firmu i pun želudac.
|
Pozdrav iz Umaga. :D
http://www.pohrani.com/f/3y/dt/183kBItz/img0118.jpg http://www.pohrani.com/f/1i/MK/JIcnOZC/img0119.jpg http://www.pohrani.com/f/2x/1Q/1PZ9m3MX/img0120.jpg Reciklaza u tijeku. |
Citiraj:
2Nino> navrati u ZG da ti pokažemo kako šopska treba zgledit :D |
Citiraj:
Danas : prve ovogodišnje puzice na kiselo, s dodatkom par sušenih sunčanica. |
Citiraj:
|
Kuhano kestenje :)
|
Pastrva, blitva i krumpač. :)
|
Citiraj:
Za moj ukus, najbolje gljive u 'Rvata. |
Prije par dana sam jeo nešto slično kao pizza, samo što je umjesto tijesta bila sunčanica(gljiva) i moram reč da je odlično:goood: a jučer pohane jabuke:D
|
Citiraj:
|
Brijem da me čeka grah i kobasa doma....
|
Čevape iz tržnice Sesvete :)
|
Čevose kod trovača na zapadnom!!
|
jučer šiš u čingaču... jel moraš šta više reć?
p.s. doma si pripremite luk jer ćete tamo dobiti količinu koju možete ušmrkati od sramote |
Citiraj:
|
meni su mrak... 3 porcije - 2 x šiš i 1 x 10 preogromnih ćevapa (koji nisu dobri ko šiš) je za troje ljudi da se ubiju od klope.
samo kronično fali luka i kajmak je očajan... ali taj debeli šiš koji stvarno puca kad ga čopiš za drvce je nešto predobro. po meni - tamo uzet šiša koliko ide, doma luk i kajmak... e to je onda objed i pol. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |