![]() |
uzmi nekaj meksičko i bog te veseli :)
|
Citiraj:
Jeo sam iz Big Bluea, ispalo tako tako. Fliper je fin i ok. Restoran Kvatrić ima jako ukusne stvari, al je skuplji... Mezzo Mezzo i Baschiera jako fine pizze. Ima nekaj osim tog? :D Il cu meksicku ipak. |
evo da ja sad moram jest ziher bi meksičku uzeo, malo tabasca crvenog i da vidiš večernjeg veselja :)
|
Citiraj:
Malo japanskog... |
Stara baš radi "sir sa češnjakom", to je svježi kravlji sir i vrhnje i crvena paprika i češnjak, kobasica, šunka, sir, krastavci, ajavar...
|
Ja sam se nafilao nafilovane paprike. Rok
|
Citiraj:
|
Večeras prolazio sa ženom kraj mcdonaldsa pa svratili.
Maznuli svaki po new york meni, sa domaćim krumpirićima, ja još uzeo hamby. Zbog čekanja od 3 minute na krumpiriće dobili smo jedne krumpiriće gratis i dva voćna frapea. Koja je poanta. Ne dozvoli Žderonji da čeka hranu jerbo ćeš završiti na prosjačkom štapu. :D |
McDonalds???
Ponosno izjavljujem da sam tamo bio ravno 0 puta:D Upravo se spremam napacat hrgu carskog jer sutra pada prava svinjača-carsko i pečeni krumpač+!/2 kile špinata sa strane:) |
Sljedeći put na žderama Jelc jede nekoliko McD menija a mi klasiku kod bake :p
|
Ak bude u tom hambi-pecivu punjena pljeskavica ili nekaj slično-može:D
Inače nema šanse. |
Naručit ćemo samo za tebe takav :D
|
Pa da, dolje šalata od zelja, na to pljeskavica i na nju ljuti ajvar:p
|
mekdonalds nazivas hranom? :D
pa ja sam nakon 7 big mac-a bil gladni ko pes :D btw. jel ovo torova firma? :D http://www.torautomatic.hr/ |
Dobro,sad 7 big macova..... meni je dosta jedna ona čwubaka,srednji pomfri i cheese ili dva da proglasim kapitulaciju :D dobro,uvijek prije imam po 3-5 teretnih u želucu pa možda zato....
|
a to je bilo natjecanje sa jednom stokilašom dok sam ja imal oko 70 kil :D
on je uspio "samo" 5 komada a i cijeli dan smo bili na nastavi u srednjoj tak da nismo nist jeli prakticki od jutra :( |
Ma ok,možda se i može ako se ne zaljeva s bilokakvim oblikom tekućine. S negaziranim je još kak tak,samo se napuhneš a sa gaziranim to je ko da je bomba iz nagasakija roknula u želucu :D
|
Citiraj:
|
Danas za gablec. Home made njoke u umaku od vrhnja i gorgonzole i pečeni pileći file. :)
|
Ovim putem javno molim cijenjenog gospodina Jelca da mi javi putem PM-a kad su sljedeći Žderonje !
Isto tako obavještavam svekoliko pučanstvo kako sam se dva dana davio u prehebenim sarmama. Naime meso je bilo purećeg podrijetla. Nije masno, a fino ! Ima toga krmići moji dragim ima :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Puno ti je za potrošit par lipa da nazoveš Jeltza i pitaš kad su Žderonje. Cara treba na PM zvat. :care: Da ti i crveni tepih postavimo. :D |
Citiraj:
|
Dodjem s posla, a ono citav pjat pun slasnih debelih palachinki s nutellom. U-bi-jo sam se. :D
|
Citiraj:
|
:stoopid: Jos sam ja vitak.
|
McDonalds???? Hahahahahahahaha...u njihovoj organizaciji sam proslavija 11. ili 12. rođendan i onda mi je to bilo cool i fensi. Sad kad ogladnim bacim kilo - 2 -3 mesine na gradele i amen. :D
|
Citiraj:
koja baschiera ima dobre pizze posto ona na kvatricu i kod radica su odvratne... |
Citiraj:
|
Citiraj:
nice :chears: btw. danas me ženka počastila u dvojci :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |