![]() |
danas se zdravo hranimo, kilo i pol srdela (zena i ja, mala kaze bljak, juniora nema) i zelena salatica. Poslije se bacim u horizontalu, ipak sam radni covjek (bio nocna) za razliku od debelog :D
|
Nastavljam i danas sa filanom paprikom:)
|
Imam filing da danas stara štrajka pa bu pal gavrilovićev mesni doručak. :p
|
SARMA! Ništa kao sarma :D
|
Ja danas nisam normalan.
Produdio se u 14, sad upravo slistio 6 jaja na oko, ali pečenih na masti pošto nemam ulja. prethodno sam na toj masti i malo špeka na naglo bacio. Uz špek i jaja glavica crvenog luka, ali mi to nije dosta pa sam još uzeo domaćeg kozjeg sira i močio kruh u mast od pečenja. Ima okus skoro kao da se cijedi sa nekakve pečenice :D Na kraju mi je nestalo kruha, 3/4 sam maznuo i još bih, neznam samo gdje mi to sve odlazi i koji mi je vrag :) |
Gorim. :fuming:
Radili smo pizzu za večeru. Ja u svoju stavio šunku za pizzu i premium šunku od pika da popravi okus, stavio dvije vrste sira od čega je jedan dimljeni, friške šampinjone i odozgora kulen sa malo ajvara i tanko narezanog crvenog luka, ali napravio sam veliki zajeb. U paradajz sam stavio jednu žličicu ljute tucane paprike. Ovo je do sad bila najstrašnija kombinacija slavonske, picantea i djavola. |
A sutra ?
Jedes pece, s***s pece :D @edit lagana vecerica, 10-15 papalacinki sa marmeljez (nema Nutele, pocistila juniorka) 1/2 l kravljeg proizvoda i voila, to je to :D |
Niš se ne hvališ. Jel si zaradio kakvu šljivu ispod oka na osiguranju? :D
|
Citiraj:
|
vas dvojica ste ko ona dva stara torokala na balkonu u Muppet Show :D
zaradio sam prekovremene sate i jos malo skembe. Moram pohvaliti MUP, bili su korektni i najeli su nas da nismo mogli poslije maknuti a kamoli intervenirati. Hotel Istra je bio mjesto u kojem bi se svaki pravi Zderonja osjecao kao kod kuce. Jedi, pij koliko hoces i mozes, MUP placa :D ali ozbiljno i nije Remetinac :D |
Citiraj:
Uglavnom,obeco sam si da vise nejdedem kebab....i nekak u cugi uvijek obecanje poderem ko pravoslavni kalendar :D uglavnom,5 pivi i kebab s lučinom je dobitna kombinacija za dizanje u 6... |
Amdejac, jesi pio kavu jutros? :D :p
|
Krumpač, frtaljka pure, kristalka:)
|
Rizi bizi, pečena piletina, paradajz i paprika za gablec. Doma vinski gulaš baš kao i jučer (očito stara nije štrajkala :D). :p
|
Citiraj:
Danas juhica, avijacija, gomolji, salata i hladno psenicno za desert :) |
Bosanski lonac :zdero:
|
Upravo se peče pizza :nuts:
Šunka, kulen, malo kulenove seke, komadići pilečeg bijelog mesa, tartar, sir :nuts: Još 10-ak minuta i gotova je, već mi miriši u sobi :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Naravno da sam pio kavu i to nekoliko kava, ali na Vašu žalost, a moju sreću nije me niš peklo. :) |
Nakon tjedan dana zdrave prehrane danas sam ubio pohani sir, pomfač, tartar i kolu. :D Svinja! :D
|
Danas rostilj u firmi :zdero:
|
Dolazim. :D
|
Mozes doc jedino sa kartonom Erdingera pod rukom :p
|
Pa nisam ni mislijo praznih ruku doći! :)
|
riblji štapići i grah salata.....keep it simple today :D
|
Kuha se domaća juha-koščoba, komad repa, prsa, komad ramsteka.
Hrpa grincajga:) |
Danas sam imal betonažu. Pa kad je došla žena napravila je juhicu, brdo pohanih čiken medaljona i pomfri.
Nakon toga je bil odmor uz Staropramen i hokej, ali bolovi u križima i rukama nisu prestali. Nastavio sam liječenje sa mješanjem švepsa i smirnof votke. Stvarno je dobar taj trostruki destilat. :) Edit: Nestalo Smirnoffa pa vadim jockera iz ormara. Ruski standard. :D |
Ufffff,ošo kod starog...očistili su jastoga i napravili ga sa paštom tj zelnim rezncima....perverzija.
Pišm sa pauze jer sad slijede jaranske lignje(djelom uhvacene by moja malenkost :D ) na žaru |
Citiraj:
|
E ljudovi, jel moze brzi help.
Trebam nest iz dostave narucit, gladan sam a nikak se ne mogu odlucit kaj. Jel mozete predlozit nest, lokacija je recimo Kvatrić. Tražim neš jako fino. :D http://pauza.hr/?area_id=97 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |