![]() |
Bile bi ok naše ždere na bundeku/jarunu ali za to treba organizacija i ekipa koja je voljna voziti cugu-hranu. :)
|
Pa to potrpate u torov kaškaj :D
A nije ni da nema nas sa malo većim autima. |
ja sam u clio utrpo 185cm kadu :)
to je trebalo već odavno napraviti... ako uhvatimo neki bolji vikend što se vremena tiče (tipa ovaj sad), trebalo bi definitivno organizirat tak nekaj. |
Ovaj sad je bio fail, a sljedeći su rekli kišurinu. :( No žere su bile sada pa su svi mogli doći. Nismo mi krivi kaj su nekima babe jajca spremila u tašnicu. :p
|
misliš na jelca? :D
nema veze kaj su bile, još ima mjesec dana da se može vani biti, pa u tom okviru da napravimo nekaj... ili opet kod mene da se olešite ko svinje :D |
Može kod tebe ali moraš oprati đukelu ili nekaj smisltii. :p
|
znam... ti nisi pozvan i riješeno :D
|
Mislim da ni superu baš nije dobro sjeo. :D Pogotovo dok se sparkao ispod njega i fino mu zaudarao dok je čupavi žderal. :D
Zadnji put smo bili: ja, moja ljama, super, njegova ljama, wolv, bulljo i ti. :D Znači ti buljo i wolv idete raditi ždere. :D Možeš kupiti kilu i pol mesa jer ova dvojica ne mogu pojesti kak spada, a i cuge baš ne moraš kupovati osim za sebe. :D FAIL. :D |
agreed! :D
|
Sisa-ja tebe obavijestim kad su Ždere 10 dana prije a ti židove jedan mene kakti "zoveš" na roštilj radnim danom i to par vuri prije?:D
Krmak.... |
Ujutro bila berba grozdja, a sad se jedan ljepi i fini janjic okrece :P jedva cekam mmm...
|
Citiraj:
to je sve bilo na ho-ruk. |
Citiraj:
|
evo da javim da je janjic pecen i da sam se prezdero :zdero:
a sta cu stari ga je okreno,a ja sam samo ceko sa jos 5 susjeda da bude gotovo :D ima stari jos 5-6 janjica za spec ;) jedan ce bit za Bozic i jos jedan za Novu :D |
Možemo ždere napravit kod mene na dvorištu. Vi trebate samo malo skopat temelje i zbetonirati deku. :p
|
Domaći pomfač, vratina na naglo, paradajz-šalata, crna peka:)
|
Fini komad teleće šnicle premazan senfom na naglo, rižica i paradajzić. :)
|
grah FTW!
|
Tradicionalni poljski specijalitet, pečenu patku u umaku od brusnica i knedle (njoke) s krumpirom posute koprom.
|
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2...4/0836006.html
Kaj je je! :p Danas sam si dofural vinskog gulaša za gablec. :) |
Nisam pratio u zadnje vrijeme, jesu li zderonje i dalje tradicionalno petkom? :)
Moguce je da bih dosao, posto sam trenutno kod rodbine u Zapresicu. |
Citiraj:
Kaj te rodbina ne otpela u Plimu ili Oro-Goro, dobre pizze su tamo:chears: |
Da odmorim od pizza, idem sad lagano na roshtilj i lepinja. :zdero:
|
bolonjez
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
2 dana dolazim nakon posla tek navečer :(
Ali zato sam danas bio na pizzi sa jednom ženskom osobom koja srećom nema toliki kapacitet pa je veći dio jumbo pizzu u Staroj savi bio moj!!! :D :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |