PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

flare 05.05.2005. 14:26

mitzek...obecajem da cu speci neke strudle i donjeti na sastanak...:)

...i daj MOLIM vas da to ne bude u petak...petkom radim popdne do 7 i nikako ne mogu doci...:(

...i da, naravno da se ne pojavljujem bez loleka i boleka...:D

Isus 05.05.2005. 17:45

hm zbog tehničkih problema tek sad stavljam svoj meni od vikenda na kalniku na procjencu bratatsvu.

Daklem
Polazak PETAK 29.4. gepek domače kobase, i domači jeger, 20tak litri vina, 3 litre domaće rakije

Petak navečer pobranje ostatka gepeka, još jegera, i dva kanistra z domačim vinom svaki od 50litri :D

Petak večer nakon dizanja šatora cepanje drva za roštilj, na njega kobase fine šarf tak da se mora zalijat z gemištom.

Subota ujutro; odlazak po ostattak drva i rađenje štapova za grilanje jegra na vatrici.

Ručak Kobase i jeger, sve fino zaliveno z domačim gemištom,

Marenda domački šepk z lukom kruhom i rakijom
Večera jeger i koabse : nuts :
A jeger u opsegu nekih 12-14cm

Željac 05.05.2005. 18:51

daj pošalji malo !!!!!!!!!!!:D :D :D

Paske 06.05.2005. 11:17

Vidim ja .... nema me malo na forumu i odmah me predsjednik i desna ruka odjebu :p

Srce puče od boli ko svinjski kotlet .... :(

Hvala Bogu za gablec su bili čevapi i luk, pa nekak lakše podnosim ovaj odjeb .....

Dok te trebaju si zlatni, kasnije te odjebu :p

P.S. Zlatna iznimka je dakako Jelc. Kojem dugujem oveću rundu u birtiji prvom prilikom ^^

panoramix 06.05.2005. 18:58

E Paske, Paske, pa danas je petak...
po tradiciji mora bit nekaj iz mora...
dimljeni losos, raženi kruh, malo putreka za namaz i buteljica crnog za cirkulaciju.
BTW, kaj bude nekaj od ZG žderonja jer vidim da nam poglavnik Mitzek bludi po domovini i otvara podružnice! To je dobro i možda se jednom dogodi big meeting Žderonja svih Žderonja u ZG.
Ne zaboravi da te čeka bruderšaft!

Amdejac 06.05.2005. 19:50

Citiraj:

Originally posted by flare
...znam ja napraviti i vegetarijansku verziju...sa sampinjonima i sl...
Kaj te hiće il' si betežna :D
Pa nemreš se tak spominati

flare 06.05.2005. 23:03

jooooj...nisi procitao post do kraja:mad:

enivej...danas sam napekla hrpu muffina s cokoladom koje sutra nosim deckima :)

...a klopala sam dinstanu mrkvu s curijem i pecenu piletinu...

daddo 06.05.2005. 23:55

Citiraj:

enivej...danas sam napekla hrpu muffina s cokoladom koje sutra nosim deckima :)
[/B]
flare daj recept... jos ak je gore i limun glazura... ufff...

Amdejac 07.05.2005. 08:51

Citiraj:

Originally posted by flare
jooooj...nisi procitao post do kraja:mad:

Nakon uvodnih rječi opal mi je mrak na oči.:rolleyes:

Paske 07.05.2005. 10:05

Citiraj:

Originally posted by panorama
E Paske, Paske, pa danas je petak...
po tradiciji mora bit nekaj iz mora...
dimljeni losos, raženi kruh, malo putreka za namaz i buteljica crnog za cirkulaciju.

Gleč .... teorija je u redu, ALI - ja sam fruštukal čevape.

Za ručak se treba jesti riba. Normalno da nisam, već ke ženica ( zlato moje ) napravila najbolje lasagne s ove strane Save :nuts:

Željac 07.05.2005. 15:08

Ja za ručak imao sarmu.
: nuts :

Amdejac 07.05.2005. 16:09

Citiraj:

Originally posted by Paske
Gleč .... teorija je u redu, ALI - ja sam fruštukal čevape.

Za ručak se treba jesti riba. Normalno da nisam, već ke ženica ( zlato moje ) napravila najbolje lasagne s ove strane Save :nuts:

Kaj si napravil ženi da te je pustila za komjuter?:D

Jelc 07.05.2005. 17:19

Citiraj:

Originally posted by AMD
Kaj si napravil ženi da te je pustila za komjuter?:D
Ne želim znati...:D :D :D

panoramix 07.05.2005. 21:24

Dam vam znati da sutra idem u Bihać i da bum žderal janjetinu s mladim lukom ( 20 KM/kg) a zaljeval s bihaćkim pivom. Valjda bum se dosta nabajsal da doma ne moram večerati....

mitzek 08.05.2005. 00:18

Citiraj:

Originally posted by Paske
Vidim ja .... nema me malo na forumu i odmah me predsjednik i desna ruka odjebu :p

Srce puče od boli ko svinjski kotlet .... :(

Hvala Bogu za gablec su bili čevapi i luk, pa nekak lakše podnosim ovaj odjeb .....

Dok te trebaju si zlatni, kasnije te odjebu :p

P.S. Zlatna iznimka je dakako Jelc. Kojem dugujem oveću rundu u birtiji prvom prilikom ^^

KAJEEEEEEEEEEEEEEEE???su te napokon izbacili sa WoW servera radi zagušenja dotičnog, da,da nije te malčice bilo, jedno 6 metri i kusur, nit se javi na Žderonje, nit se javi privat, Jelca odbije za cugu......pa ko je onda se odmetnul...?:rolleyes: :D :D :D
gle, mesto za tebe je navek tu, polik mene , malčice desno, tak da ti z livom a ja desnom gujdu k sebi lovimo i čerečimo....

kaj cviliš ko odojček kad ga gujda od cice hiti....mi za razliku od tebe još navek njegujemo kult Žderonja... ti....ti...

ma pizdek...Žderonskiiiiiiii!!!

pa di si ti nami, kaj bume malega Loleka pri Štreki zarobili,ha?? ma znal sam ja da si ti bil tu negdi, na zimovanju u Jakobsfeldu.. il tak nekaj...:clap: :clap:

dobro , sad smo fakat svi na broju, mogli bi počet pripreme za Mitingarenje, ha?

ŽDERONJEEEEEEEEE?????:p :p :p

Fleks 08.05.2005. 12:06

Citiraj:

Originally posted by mitzek

dobro , sad smo fakat svi na broju, mogli bi počet pripreme za Mitingarenje, ha?

Ja sam navek za klopu i cugicu :)

Codiac 08.05.2005. 19:07

fleks tebi netreba dati da pijes :)

Nego oce li veliki vodja guknuti gdje kada zasto i zbog cega :D

Bilo bi ljepo kada bi se stavio neki dodatni topic ako do mitinga dodje :)

IceFisherman 08.05.2005. 21:34

evo da vas neke drži do mitinga ( ili da vas požuri da ga čim prije organizirate ) :D :beer:

IceFisherman 08.05.2005. 21:36

and some more

IceFisherman 08.05.2005. 21:38

and great finale :beer:

Isus 08.05.2005. 21:47

Citiraj:

Mudro zboriš o Velki Predsjedniče!
Sam nam još veli jel nam i hram promenil adresu i nazif??
Nekej si spominajl da smo izopčeni??Il sma ja tu nekaj krrivo razmel.

Kad s eveć neki hvale s jelom, bil bi red da se i ja pohvalim, jučer navečer sam ja kukal curi da bi ja nekaj jel z mesom, furt me poslala vu pekaru prek puta po peciva i tak dok sam ja otišel do pekare popil usput jedno pifce za žicve kad sam se vrnul imal sam kaj za videti,

Pljeskavica za hamburger debela nekih 2,75-3cm, 13cm promjera i 30 deka teška, a na to naribani sir svježa salata!

Da odmah ubijem eventualne blasfemičare to niej bil zaleđeni hamurger ne to je bilo faširano meso iz mesnice!
Nemoram napomenut da nikad nisam jel veći i bolji hamburegr u životu!! : nuts :

Codiac 09.05.2005. 02:52

Evo da se i ja pohvalim nakon sto sam u subotu popizdio jer nije bilo nikakvog mesa za jesti u nedjelju se obitelj iskupila :D

Velika tacna pecene piletine sa pecenim krumpirom, Zelena salata sa mladim lukom i domaca svjeze pecena pogaca nemoram ni reci da se nisam mogo dici od stola :D

RAK 09.05.2005. 12:14

Vikend u Istri.

Nisam izašao iz auta, niti vidio more, već sam se morao pojaviti na večeri. Pršut, sir, kolači i domaći Teran. Merlot sam dobio na osobni zahtjev. 3 sata puta i 5 sati papanja. I tako je prošao petak.

Subotnja jutarnja kava i doručak kao i večera od petka. Ni kavu mi nisu dali.

Sav premoren od hodanja u duljini od 500m, žedan i gladan priveden sam na večeru.

Za početak nalo istrijanskog pršuta, sira i maslina. Za zagrijavanje. Ofkors uz francusku salatu ali uz onaj pršut, to je žalibože jesti koliko god obožavao francusku.

Nakon toga goveđa juha (definitivno najlošiji dio - nije bila na visini zadatka).

Onda njoki s divljači i malo tijesta za neznalice, te kiselo zelje sa govedinom. Tek da se malo šalabrcne.

Ondak bečki, teletina ispod peke i kuhana govedina uz mladi pečeni krumpir i mješanu salatu.

Slijede kolači. Poprilici jedna kutija od 10 litara za dvije osobe.

Za kraj odojak i janjetina sa mladim lukom. Samo za one koji su na nogama.

Ostatak vikenda sam proveo uz pršut, sir, kolače i domaći Teran. Moraš obići 10-tak kuća a svugdje moraš jesti da se domaćin ne uvrijedi. Sva sreća da sam ih 2 propustio vještim taktičkim manevrom. Kada sam na Učki bio, već je bilo kasno.

Za put od 2.5 sata sam dobio tacnu kolača, tacnu pršuta i tacnu sira uz isprike što mi ne mogu negdje natočiti Teran. Skoro sam umro od gladi do Gorice.

Ne idem više u faking Istru. Nakon ovoga će bi Bakina kuhinja biti tvornica splačina. A nisam niti jeo najbolje njoke na svijetu, ribu na savor i maneštru s bobići koje samo jedna živuća osoba zna napraviti na taj način. Ne treba ništa žvakati. Samo se otvore usta i trpa. Samo se topi i klizi prema želucu.

Sada moram izrezati stol jer preko škembe ruke ne dosežu do tipkovnice.

Jelc 09.05.2005. 13:40

A u svezi glede škembe...prvi puta u životu sam izjavio da moram-naglašavam, ne na dijetu nego moram malo pripaziti na prehranu:(

Stao sam neki dan na vagu i kad sam vidio da piše 102 kg skoro su mi oči ispale...

Kad stanem na sve četri izgledam ko jebena tarantula, tanke ruke-tanke noge i napuhnuta trupina:D :D :D

Najveći krivac za to je potrgani zglob od prije par godina...čim sam se počeo manje kretati počele su se i kilice nakupljati.

A i godine su tu:)

Neću ni pričati o gadnoj navici da ne idem spavati ako uz knjigu ne maznem par sendviča ili nekaj suhomesnatog.

Plan je ne ići na dijetu nego u tri mjeseca skinuti 10 kg i vratiti se na 90 kg.

Evo-za početak izbacujem gazirane sokove i majonezu u sendvičima u tri ujutro:D :D :D

mitzek 09.05.2005. 13:51

aha,da-da.....

Citiraj:

Originally posted by RAK
Vikend u Istri.

Nisam izašao iz auta, niti vidio more, već sam se morao pojaviti na večeri. Pršut, sir, kolači i domaći Teran. Merlot sam dobio na osobni zahtjev. 3 sata puta i 5 sati papanja. I tako je prošao petak.

Subotnja jutarnja kava i doručak kao i večera od petka. Ni kavu mi nisu dali.

Sav premoren od hodanja u duljini od 500m, žedan i gladan priveden sam na večeru.

Za početak nalo istrijanskog pršuta, sira i maslina. Za zagrijavanje. Ofkors uz francusku salatu ali uz onaj pršut, to je žalibože jesti koliko god obožavao francusku.

Nakon toga goveđa juha (definitivno najlošiji dio - nije bila na visini zadatka).

Onda njoki s divljači i malo tijesta za neznalice, te kiselo zelje sa govedinom. Tek da se malo šalabrcne.

Ondak bečki, teletina ispod peke i kuhana govedina uz mladi pečeni krumpir i mješanu salatu.

Slijede kolači. Poprilici jedna kutija od 10 litara za dvije osobe.

Za kraj odojak i janjetina sa mladim lukom. Samo za one koji su na nogama.

Ostatak vikenda sam proveo uz pršut, sir, kolače i domaći Teran. Moraš obići 10-tak kuća a svugdje moraš jesti da se domaćin ne uvrijedi. Sva sreća da sam ih 2 propustio vještim taktičkim manevrom. Kada sam na Učki bio, već je bilo kasno.

Za put od 2.5 sata sam dobio tacnu kolača, tacnu pršuta i tacnu sira uz isprike što mi ne mogu negdje natočiti Teran. Skoro sam umro od gladi do Gorice.

Ne idem više u faking Istru. Nakon ovoga će bi Bakina kuhinja biti tvornica splačina. A nisam niti jeo najbolje njoke na svijetu, ribu na savor i maneštru s bobići koje samo jedna živuća osoba zna napraviti na taj način. Ne treba ništa žvakati. Samo se otvore usta i trpa. Samo se topi i klizi prema želucu.

Sada moram izrezati stol jer preko škembe ruke ne dosežu do tipkovnice.

a kaj? iza Ucke nema signala se za mobac da se pozovu Spasioci u idu elitne postrojbe Zderonja(Mitz,Jeltz,Paske,AMD,Isus...)

zadnji put mi je do Pule trebalo 1 h 35 min, a kad je takva klopica u pitanju, islo bi i za vuru i pol....:rolleyes:

i kaj ...sad bum tvoj post spucal na printer i zaljepil papirceka Babici na roletu, tak da zna kaj more od tebe ocekivat..(isto ko i od mene-izdaju za 2-3 sniclina il par snitica suhoga..)

: nono : : nono :

i kaj, nebus sad valjda odbil napravit usporedbu Bakine kuhinje sa onom iz Istre , a na sljedecem Meetingarenju Zderonjskom-----------USKOROO-----------..OK, ak je tak ..brisem te sa liste i drapam generalske epolete..(btw, Baka je stvarno za Zderonje "produzila"porcije...: nuts : : nuts : : nuts :

RAK 09.05.2005. 14:44

Re: aha,da-da.....

Citiraj:

i kaj, nebus sad valjda odbil napravit usporedbu Bakine kuhinje sa onom iz Istre , a na sljedecem Meetingarenju Zderonjskom-----------USKOROO-----------..OK, ak je tak ..brisem te sa liste i drapam generalske epolete..(btw, Baka je stvarno za Zderonje "produzila"porcije...: nuts : : nuts : : nuts :

Ko je rekao da se neću pojaviti? Opet ti je trava koju žena kuha lupila u glavu. Ofkors da ću doći i testirati najnovije porcije kod Bake.

Jelc 09.05.2005. 15:32

Sve si nekaj mislim...

Moj je prijedlog da lijepo jedan dan kad zatopli unajmimo bus, odemo do http://www.restoran-dvapotoka.hr/ fino cijeli dan i bus nek nas razveze bar do Črnomerca:)

Cijeli dan u prirodi uz dobru papicu a ne moraš mislit da li će ti drot oteti šaru:)

Željac 09.05.2005. 19:53

veli frend da je tu zakon !!!!!!!!
Imaju dobru papicu : nuts :

Fleks 09.05.2005. 20:10

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Sve si nekaj mislim...

Moj je prijedlog da lijepo jedan dan kad zatopli unajmimo bus, odemo do http://www.restoran-dvapotoka.hr/ fino cijeli dan i bus nek nas razveze bar do Črnomerca:)

Cijeli dan u prirodi uz dobru papicu a ne moraš mislit da li će ti drot oteti šaru:)

I'm in. Panorama vozi bus BTW.

Amdejac 09.05.2005. 23:51

Citiraj:

Stao sam neki dan na vagu i kad sam vidio da piše 102 kg skoro su mi oči ispale...
Hahahahahahahaa:D :D :D :D
Debeli si me stigel.:beer:

Nije stvar vu prehrani. Kulike se krečeš i kak niš ne delaš debljaš se i od obične SAVSKE vode.:D :D :beer:

Jelc 10.05.2005. 00:00

Citiraj:

Originally posted by AMD
Hahahahahahahaa:D :D :D :D
Debeli si me stigel.:beer:

Nije stvar vu prehrani. Kulike se krečeš i kak niš ne delaš debljaš se i od obične SAVSKE vode.:D :D :beer:

Vraga nije stvar u prehrani:D
Neko večer/jutro sam si složio dva sendviča od zimske sa majonezom, dva sa topljenim sirom, malo feferona, jedan kefir, i za desert čokoladnu parfe-kocku...u tri ujutro:D :D :D

Strah me i pomislit koliko je to kalorija...a "trošim" ih spavajući: suicide

Amdejac 10.05.2005. 00:14

Citiraj:

Vraga nije stvar u prehrani:D
Neko večer/jutro sam si složio dva sendviča od zimske sa majonezom, dva sa topljenim sirom, malo feferona, jedan kefir, i za desert čokoladnu parfe-kocku...u tri ujutro:D :D :D

Strah me i pomislit koliko je to kalorija...a "trošim" ih spavajući: suicide

Trebal si zbudit ženu i potrošit kalorije.:)

Jelc 10.05.2005. 00:25

Citiraj:

Originally posted by AMD
Trebal si zbudit ženu i potrošit kalorije.:)
Si ti lud :D :D :D
Osim toga ja se tak i tak sam hitim na pleća pa nek dela kaj hoće:D
Nekak sumnjam da bi tak puno kalorija potrošil:)

Isus 10.05.2005. 00:27

Dobro AMD zbori, al Jelc kaj ti fakat AMDjac mora dvat instrukcije???

Jelc 10.05.2005. 00:31

Kaj bu on meni povidal prasac jen debeli:D :D :D

Osim toga-neki dan mi je bilo 15 godina sa dotičnom, bum vas pital kad budete toliko u braku da li vam je u tri ujutro draže čitat dobru knjigu i žderat ili jahat po ženi:)

mitzek 10.05.2005. 10:30

joooj....

deca, dajte najte se s babami nahitavati....em znate vec kak se to za(s)vrsi..., meni je bile 19 let kaj smo se nasli 06.05.,a 17let b(m)raka mi bude 01.10..........jojcek!

Baka i ja prgovaramo o nekoj dijetnoj prehrani,al se sve svede na dijetne Becke, Zagrebacke , Struklje i iine zanimacije...

Potpuno podrzavam ideju za Meeting Pri 2 Potoka, preporucam subottu, nedeljom je guzva.... imaju sojenicu nad potokom , ide cca oko 30 ljudi tranu, blizu je kuhinja, a za nadobudne visece kegljisce, stol za pingic il kobila Suzana,za djetinjaste park sa njihaljkama i klackalicama a za poletne sumski puti i stranputice, pogotovo nakon drugog treceg polica...za silu moremo i kombinaciju z vlakom napraviti ak nas bu prevec, ja sem si dober z gazdami.. pak se more nekaj postelati...

Predlazem of petek popodne da Precjednistvo obavi skautsko izvidaje terena za obzder.. ovaj zabavu clanstva Zderonjskog,ha......Jeltz,AMDejcek,Pasek,Rak,Dzizus...jeste za tesku skautsku misiju vu srce Prigorja, da se nesebicno zrtvujete za Zderonjsku ideju....... btw, tam imamo veelku simpatizerku, konobaricu Mirjanu z Bistre, metar i zilet cca 100 kila zive vage.. odmjeri te i mam zna kulike mores....pojesti mislim..a njezin mig u kuhinji pune znaci? se razmemo Zderonjeeeeeee???

Jelc 10.05.2005. 15:21

Re: joooj....

Citiraj:

btw, tam imamo veelku simpatizerku, konobaricu Mirjanu z Bistre, metar i zilet cca 100 kila zive vage..
Ak fura borosane ja dolazim:D :D :D
Ziher:)

:beer:

Isus 10.05.2005. 16:17

čekam komande..

mitzek 10.05.2005. 16:29

Re: Re: joooj....

Citiraj:

Ak fura borosane ja dolazim:D :D :D
Ziher:)

:beer:

pla-ve.........z belemi soknami je ........a brka ima kak stric Bednjanec!

eh,da,za Raka je to samo sesdesetak km od VG......:rolleyes: , mislim ak bu se s bajsom zaputil da bumo imeli jenog clana mejnse....:p :p

uff,uff sad mi sline curiju, moral bum odma denes nazicati Tajnu da se otpelame na zapecene Struklje vu 2 potoka....: nuts : : nuts :

Jelc 10.05.2005. 16:42

Re: Re: Re: joooj....

Citiraj:

pla-ve.........z belemi soknami je ........a brka ima kak stric Bednjanec!
Gle-klasika je da mora imat "teže kosti", borosane, farbanu kosu i črne mu-sta-če:D :D :D

Sam ne znam da li bu AMD-ejca draga pustila...
A i Pasarić se ništ ne javlja:D :D :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:30.