![]() |
Procjenjena cijena izrade iP8 je oko 250$ tj. oko 300$ za Plus
https://technology.ihs.com/595738 |
Stvarno sam planirao uzeti iphone pošto nisam isti imao do sada no.... teško brate.. ajde ovaj X koliko toliko ali kad sam vidio specs i cijenu 8-ice mislio sam da je skrivena kamera. Ti ljudi fakat nisu normalni. Ako će biti X do 8k kn možda ga uzmem, no više me svrbi pričekati Huawei Mate 10 pro ili čak ubosti s8+ na nekoj akciji. :/
|
Citiraj:
|
Nema šanse da X bude oko 8k kn. Ako je vani 1.100€, kod nas će biti bar 10k kn.
Apple je uvijek bio majstor za prodavanje muda pod bubrege i sigurno ne bi radili 8 da ne misle na njemu zaraditi. Za sada im baš i ne ide, ali uvjeren da će sve nadoknaditi sa X-om. |
Ovdje će biti model od 64gb $1530
Pa daj me nemoj jebat, to su tragikomedije. 256gb će bit $1720 Ne znam čime bi me morao oduševiti da dam te novce za jedan telefon. Katastrofa. |
nedas im pare i to je to :lol2:
kupis ono kaj ti se sviđa i sto udovoljava tvojim potrebama i novčaniku :) |
Citiraj:
Rumor has it that iPhone 8 has sensor size of 1/2.0 inch…true? Al niko ne zna koja je veličina senzora na ip8.. Ak je 1/2.0 onda je to odlično, veći senzor neg u većini današnjih flagšipa.. Uglavnom niš konkretno ne piše osim da je veličina piksela veća uz naglasak da softver odrađuje zadatak vrhunski.. Epl, ne zanima me softver i kak on s tim barata, neg teh.specifikacije same kamere, ne znam kaj tolko skrivaju te stvari.. Čudo da nema više redova kod novih modela, ekipa čeka X, a baš me zanima zakaj nisu stavili cijenu 1500$, to vjerojatno čuvaju za sljedeću godinu. |
Citiraj:
Al iphone je skup. |
Citiraj:
|
Nebih se bas slozio da su podbacili, 970ka proc ako bude kakav su najavljivali ce biti mala " revolucija", ok ne opravdava cijenu ali su definitivno napredovali i napreduju konstatno.
|
Citiraj:
|
Propustili ste moj post sa prethodne stranice - senzor je 1/2.8"
https://www.dxomark.com/apple-iphone...-the-iphone-7/ |
stigao 11.0.1 ios fix update
|
|
|
vido sam to, izgleda jako sexy šta jes jes
|
Citiraj:
Citiraj:
Stavili su veći senzor i sad su mirni sljedećih 5-6god. pa bu se i dalje na softver oslanjali, a onda će nakon 5-6god. napravit "ogroman" skok i stavili bu "veliki" senzor od 1/2.5"..:nono: |
Citiraj:
Brutala Odmah bi ga kupio |
Kak vam 6s+ radi na iOSu 11 tko ga ima u azurirao ?
Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk |
Ja ga imam.
Baterija traje puno manje, imam par bugova, koji puta se aplikacije ne vide na home screenu itd. Ništa major, ali ima bugova. Baterija 30% slabija. |
Znaci kao i uvijek sa svakim novim iosom truba za uredaje starijih gen.
ja imam osjećaj da sam se više ja sa 7+ žalio nego ajfon 6 korisnici, tak da nema pravila
|
Citiraj:
|
Nisam iznenaden niti malo... S androidom ? Pa znas kolega kako ide ako hoces novu verziju novi mob hahahahahaha... A da ne pricamo koliko android uredaja ga ne dobi 😂
Citiraj:
Pa naravno, što si očekivao? Čekaj da vidiš hoće li tvoj dobiti. Niti ne doživi dvije revizije. |
Nista kao i uvijek razocaranje... Haha pricekat cu jos s iosom 11 na svojim iuredajima.. A gle znam da ce moj g6 dobit barem oreo.. A sad sta ce biti dalje. Mozda jos sljedeci nakon toga u kantu za smece haha..