![]() |
Pravi zderonje imaju i pravi instinkt. :)
Krenem prema friđu uzet ledenog caja jer me pizza izdehidrirala. Umjesto da otvorim friđ, ruka mi sama ode na duboko i vidi vraga, u ruci mi se nadje Quattro sljadoled, a *ebga sad :D |
Topli sendvič u lepinji.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Jučer sam poslije pohanog sira mogel tek navečer jesti. Uzel sam tanjur ričeta, kuhanu kobasicu sa senfom i par knedli. :p Danas ja kuham: Istarski Fuži s tartfatom i pršutom. :) |
Citiraj:
|
Ajde da je recept kompliciran nekaj bi rekel. :p
|
Ja bum danas pohani domaći ćiknšit, pomfač i kristalku:)
|
Za promjenu, jedan pravi roshtilj danas. Inace za vikend ne jedem tjesteninu kao neki. :p
|
Prasac. :D To je za večeru, a za ručak bum nekaj pošteno tipa krmić u tavicu + salata. :)
|
Evo ga Klik. Ispalo je fakat ok jedino sam malo previše tartufate stavio pa je bio malo jaci mirsi. :)
istarski fuži s tartufatom. :) |
Ja sam jučer odojka i srneći :D
Danas malo laganija hrana jer idem trčat popodne. |
Sinj, 5 sati ujutro, 2 kile odojka, nas nekoliko! :goood:
|
Išao sam neki dan na brdo pa sam ponio pečenu prednju "frtaljku" odojka da ne bi slučajno ostal gladan-nije baš dugo potrajala:D
Danas teleći pohanci, pire, matovilac. Čokoladna parfe-torta:nuts: |
Budem kasnije slike dodao. Evo vratih se iz šume upravo...
Kila vrganja, par blagvica i jedno 10 sunčanica. Sad evo visim na coolinarki :D |
Moj favorit su-puze:D
|
Meni su smrčci zakon. Pogotovo punjeni sa pilećim bijelim mesom:zdero:
Sunčanice još nisu krenule u mom kraju, al već ih vidim kao pizzu - naravno one glume tijesto:nuts: |
Svaki dan roštilj i piva, a kasnije se presječe sa grickalicama i nekom žesticom.
Ovo nije godišnji odmor već godišnji umor. :D |
Kad si krmak masni pozojni...koliko si već natukel kila?:D
Lagani desert :D http://a.imageshack.us/img832/2922/deserto.jpg |
Citiraj:
btw kako vam se svidja psenicno ? |
Jučer pizza, danas opet :D
|
Citiraj:
Nije loše to pšenično, čist ok pivčuga:) |
Citiraj:
|
Danas malo ogladnio pa sam narezal paprike i luka to sam fino izdinstal na ulju, bacil gore malo zimske, pet jaja i spekel. Uz to gavrilović mesni doručak i salata. :D
|
Citiraj:
Meni nije ništ posebno. Čudno mi je, pjeni ko sam vrag, čak mi je i bolje inače loše Ožujsko. Prebacio sam se previše na bambus, sinoć sam se na koleginom vjenčanju uništio :D |
Pšenično mora pjenit.
Ja ga nisam još proba, navodno je dosta prozračno. Ali prvom prilikom oću. BTW koja je najveća boca? |
0,5L je za sada najveća. :)
|
Citiraj:
|
bas me nekidan cimer vodio na psenicno, meni je puno bolje nego obicno.. inace nisam fanatik piva ali ovo je bas pitko, manje grize i nije toliko gorko.. thumbs up :)
|
dices usporedjivati ozujsko sa paulanerom ili erdingerom :D
Nego Jelc kad će biti žderonje ? Nešto sam baš ogladnio :D |
Nemam blage, bumo se nekaj već dogovorili:)
|
Ajd, mozda se i ja pojavim, a pitam i onog veterinara ako bude. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |