![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas poslastica prava ljetna... tricolore tjestenina, tuna, cherry paradajz na četvrtine i grabancijaš (može i feta ako baš mora).
sol, papar i maslinovo preko i u friđ... samo se uzima veliki plavi taperver skup sa vilicom (pravi žderonja zna koji je to) i roka se drito iz kazana :) @panoramix... aro je odličan po meni, nisam naletio na njihovu lošu stvar, a njihovi štapići recimo su mi najjači od svih. |
sladoled onli...:D
|
danas pojeo zadnje ćevape od subotnjeg roštilja, popio par pivi i bome se rasčetvorio od vrućine, da nisam na moru neznam dal bi preživio
|
Upravo malo mrknuo rižota od tune. Baš je popularna u zadnje vrijeme. :D Još sam si stavio sira gore, da se fino otopi u mikrovalnoj <3 :zdero2: :dobartek:
Malo putra i pekmeza poslije... Pa malo sladoleda od Leda... I tak... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Fliko deri po posnom, recimo marinero 500g u Tommy-a 9-10 kn. Sto se tice tunjevine (konzervirane), marinero u komadicima (2,50-3 kn) nekad pomjesam sa rizom, meni nelose. Ali inace koristim K Plus komade u salamuri (7 -8 kn) sa maslinovim uljem. btw. Jel ova prehrana spada u off topic?:D |
Citiraj:
|
Knedle sa šljivama i brdo kajmaka :D
|
Citiraj:
Meni su knedle od šljiva, marelica sa šećerom jedino kaj papam. Kajmak mi malo čudna kombinacija :) |
Ne kudi konja kojeg jahao nisi :)
|
Uf to je negdje kombo. :) Knedle su odlična stvar ali s kajmakom ih nikad nisam probao.
Kajmak vjerujem staviš vani sa strane? :) |
Tko zna. Možda gospon Dizel napuni šljive sa kajmakom :P
|
Da to nisu možda knedle sa šljivovicom? :D
Meni je danas na rasporedu burek. :p |
Cijeli dan jučer držim u jednoj ruci sondu osciloskopa u drugoj multimetra, ispred mene shema i weller, klima se muči a i ja s njom. U jednom času padne mi na pamet izmjeriti otpor plastike kutije ledovog twicea. Naravno prazne. I potrudio sam se isprazniti ju, a kad sam došao do mjerenja otpora tako mi je bilo svejedno he he he.
Danas sam donio bitno pametniju odluku. Ispraznit ću je bez ideje o mjerenju he he he...:D |
Citiraj:
:care: |
Citiraj:
Citiraj:
Kombo kick do jaja :) Knedle u tanjuru posipam šećerom i prelijem kajmakom...predobro kad se sok iz šljiva razlije i pomiješa sa kajmakom. Citiraj:
|
danas kolega i ja --> čevosi extra large porcija + jedna prazna lepinja sa masti od čevapa + kajmak/ajvar/luk combo + svaki 2 ladne karlovačke.
čevapara podno firme, častio kolegu :D ubili se, kancelarija smrdi po pivi, luku i mljevenom mesu, kolegice padaju u nesvijest :D a mi se rastežemo po stolici, milina :D |
Citiraj:
|
Žuja - grozna splačina od piva :o
|
Idem za deset minuta sjest u svoju ljutu pilu bez klime pa do matorog na gablec:)
Budući da je on na redu za plaćanje-baš bi se mogel i nečim finim počastit:D |
Tijesto se diže, sir i šunku sam već naribal, izvadio masline, feferone i narezal špek i kobasicu...ubil bum se ko zadnji sacpra:D
Desert-maline:) |
uuu danas sam experimentirao
posto se u sesvetama otvorila palacinkarnica isao sam vidjeti sta ima sjela je jedan "klasicna" orasi i cokolada i jedna kulen sir i meksicki umak (moram priznati da je jako dobra kombinacija :) ) |
Upravo se vratio sa raznjica i cevapa. Ja i frend malo zaruzili, pa ispekli rostilj kod drugog frenda u dvoristu, prije nego smo ga probudili.. neznam jel mu bio smjesniji izraz lica kad je izvirio glavu kroz prozor, nakon sto su isti pogodile dve paprike, kad je izasao i vidio nas da pecemo rostilj, ili kad je morao ic na posao, a mi ostali kod njega lezat na klupi..
|
žderi žderi
Kod dede ljudi. Ja sam se tamo zadnjih 2-3 godine preobratio s čevapa na punjenu pljesku.
Ja i kolege smo tamo odlazili tjedno jer baš nema potrebe svaki dan i svatko je otišao pun i prezadovoljan uvijek. Ak netko ne zna to je u Prečkom kod predobrog Starog kotača (isto odličan i najbolja mješavina mesa u svemiru ali nema lepinje i malo premala količina) u uličici lijevo do kraja. Inače imam request - ako netko radi smjesu za čevapčiće i pljesku doma nek ponudi recepturu ovdje hvala |
Bio prije par mjeseci kod Dede i satro se ko zadnja njasvi :) Pljesku nisam probal doduse, morat cu iduci put :)
|
Grah-varivo, luk, slanina, kiseli krastavci...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21. |