![]() |
Neloše Ždere:)
Navratila je i žena koja je ownala Amdiju ali se dlakavi nije usudio predložit uzvrat-papak:D U Route 66 su nas doživotno zapisali u knjigu nepoželjnih jer je dotična nakupina bjelančevina morao svima pokazivat svoju dlakavu trbušinu, skinuo je maijcu i svi smo morali trpit taj prizor puna dva sata:D Neopisivo:p |
Citiraj:
Nisam uspio ni 2 tanjura gulaša pojest. :nono: Ali zato kasnije vani Hamdija i SU su popravili sve, pogotovo onaj Hamdijin prdec za pozdrav Bugici kad je išla :D :D :D :D :D |
Jeste živi?
|
Svi su živi, svi su zdravi (otom potom ovo zadnje). :D Odo nekaj pojest i popit da se dobijem. :D
|
Zdravi malo sutra, još uvijek osjećam posljedice kontaminacije bojim otrovima :D
|
Makaršta. Taman bilo dobro, ali hrane je bilo fakat premalo. :( No jelc je bil dobar pa je dal tacnu svoju tacnu. :p
Nadam se da su daddy i wolv uživali u prizoru moje dlakave guze. U rootu je bilo vruče. U ostalom nije prtuzakonito biti u bircu bez majce i hodati doma bez iste ali to nisam odlučio objašnjavati dvojici policajaca koja su me zaustavila radi legitimiranja. :D |
Otkazali smo servisiranje aparata za firmu "Quadro" i prepustili taj servis jednom kolegi. Taj kolega je sada počeo da peče janje na imanju kao znak zahvalnosti.
Dakle, moram ići :D |
A baš se je usrećio sa servisiranjem Quadro aparata.
U cijeloj toj priči samo je pečeno janje dobro. :D |
Danas malo lakša hrana:
http://img820.imageshack.us/f/perje.jpg/ stara slika ali je sve isto, domaći pomfač, kristalka i raženi. Možda malo šarf ajvara i hladni Fresssh:D |
Citiraj:
Taj smo prizor potisnuli duboko u podsvijest i pravimo se kao da ništa nije bilo. |
Citiraj:
janje je "bilo" dobro :D Laku noć svima! Valja pustit pupicu da odradi svoje, napatila se danas! |
Imao sam danas opet žderonje i uneredio sam se ko svinja
Radili smo kotlovinu, gulaš i roštilj. |
Suha hrana-šalata od pikzibner rajčica, paprike i malo maslinovog+raženi i mesnjak vulgaris:)
|
Već dva dana jedem ostatke gulaša, kotlovine i roštilja. Malo sam previše toga napravio. :p
|
Hebemu,mene uhvatilo ljetno ludilo,mjenjam države i lokacije ko turčin u kamionu samo na steroidima....žao mi zbog ždera,slijedece moraju bit na Maherov rockas :D
Uglavnom se ubijam u rižotu od sipe i salatom od hoba koje sam uhvatim..... :) |
dobre ždere :D
nije me bilo na kompu od žderonja... hamm je nekulturna svinja koja želi postat kulturna :D ugodno proveden petak svakako ;) |
Ja danas opet na Jankovac i opet...janjac :D
Po ovoj zapari u nizini nemoš živiti, a gore je sigurno 5-10°C manja temperatura i svježiji zrak. Plus bonus od brda jezeraca i slapića za oprati guzicu poslije pretovara :) |
Sinoc zena napravila Carbonaru, sada sam stukao ostatke i davim se u hladnoj lubenici. :D
|
Jučer i prekjučer se obžderavao hamburgerima s home made pljeskama sa sirom. Začepljen sam totalka još i danas :D
A svejedno želudac već grunta kaj bi danas moglo biti, možda opet neki fast food ala pizza ili nekaj takvo :D |
Sta je Zderonje? Nema vas nesto, topite se. :p
A cujem da neki modertori imaju frke sa komarcima. :D |
Sagriješio sam debelo : kuhani karfiol na salatu s češnjakom i maslinovim za ručak, litra jogurta i raženi za gablec a za večeru će biti brdo zelene salate. Jedva čekam da malo zahladi da se vratim u normalu, vidim da posvuda ima povoljnog kajzerflajša i vratine.
Hladne Staropramene neću ni spominjati, to je jedino kaj me još drži... |
Bio malo na brdu i ubijao se domaćom hranom-moj favorit za ovakve temperature je šalata od mahuna:)
Friško ubrane mahune se skuhaju, ocjede, malo soli, papra i maslinovog, pospe se češnjakom, zalije kiselim vrhnjem, promješa i ohladi... |
Sinoć nakon skoro cile jumbo pizze od pola metra, popijem 5-6 Kaltenberga...........
Reć ću samo da sam oda po gradu otkopčanog kaiša i bez majice :D Tokom noći sam popija 3-4 litre vode...teška su ovo vrimena za Žderonje :D |
Citiraj:
|
Tak svejedno koje ulje, glavno da su mahune, češnjak i kiselo vrhnje:D
|
Citiraj:
|
Pa ja maslinovo striktno u plodove mora i to je to (+neke još stvari ala grčka salata...). Za grah, mahune itd. salate obično bučino.
|
Filovane paprike.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
meni je u zadnje vrijeme dobra kombinacija paradajz/krastavac, sol, papar, malo maslinovog i pol limuna... taman za ove vrućine.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:01. |