![]() |
svaki novi mora platit dvije runde, kao što je već spomenuto, a vuco mora svakom novom platit pivu... tak da generalno nije strašno.
osim za vucu :D |
nema problema :D
|
Žderonje, 09.07.2010
Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Cuga: Mad_Duke Syss |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadopuna:D Žderonje, 09.07.2010 Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Rak MentalHarikiri Cuga: Mad_Duke Syss |
Citiraj:
btw, nisam Karlo, ali mogu biti :D |
Ja još nisam ziher dolazim li na žderonje jest ili samo da vidim ekipu.
|
Žderonje, 09.07.2010
Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Rak MentalHarikiri Buljo Cuga: Mad_Duke Syss |
Svi novi su dobrodosli za stol mene i Amdije, samo nitko nece :D
|
Citiraj:
:D Citiraj:
Žderonje, 09.07.2010 Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Denzil Rak MentalHarikiri Buljo Cuga: Mad_Duke Syss Bugica |
Ja sam si odavno zacrtao uljetit, ali nit vremena imam, a bogami ni para za turneju do ZG. Za takvu ekskurziju mi treba minimalno 1000kn, a situacija u firmi je i dalje ne baš blistava.
|
Zatukla bi te baba, jelda?:D
Danas kuhana jaja, safalade, hren, senf, raženi i Žuja:) |
Citiraj:
|
mislim da je moj plafon bio između 300 i 400kn sa rutom i taxijem bez klope, tako da još ostane 600kn za prijevoz :)
|
|
Citiraj:
jedna za jučerašnje a druga za današnje :D:D a za sutra još dvije |
Žderonje, 09.07.2010
Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Denzil Rak MentalHarikiri Buljo Cuga: Mad_Duke Syss Bugica Danas bolognese, metarski špagaći, kristalka. Desert-ljubenic:D |
prokleti faks me izje... tako da sam petak gore :)
Žderonje, 09.07.2010 Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Denzil Rak MentalHarikiri Buljo Renesis Cuga: Mad_Duke Syss Bugica |
Ništa od žderanja za mene. Dođem vjerojatno samo na cugu ovaj puta.
|
Žderonje, 09.07.2010
Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Denzil Rak MentalHarikiri Buljo Renesis Cuga: Mad_Duke Syss Bugica Danas zapečene palačinke sa sirom:nuts: |
Danas sam na poslu roknul lazanje i na to pol litre kole. Nisam takav junk food pojeo ima par mjeseci. :D
|
Jel se smije pisati ovdje ak sam na dijeti? :D
Zadnji puta sam pošteno jeo u ponedjeljak - musaku :D |
Citiraj:
Samo ti daj, postoji tema i za to:) http://forum.pcekspert.com/showthrea...=69643&page=16 |
Jok, fuj zdrava hrana :D
Ja još uvijek jedem naše fino masno, samo rijetko :D Ali praznine sigurno ne popunjavam sa zdravim :) |
nema ni mene na klopanju,nadam se da navratim na cugu
|
Još malo:D
Žderonje, 09.07.2010 Klopa: Jelltz Tor VGA Killer superunknown Hamm AMD Daddy nathan Snjakma Denzil Rak MentalHarikiri Buljo Renesis Cuga: Mad_Duke Syss Bugica Wolv Ja sam si napravil mršavu podlogu-ementaler sa chilijem, malo suhog mesa, pikzibner rajčice i kuružnjak:) |
vidimo se... stavite pive na led i bulju u kut :D
|
Još stigneš otkazati. :D
|
Citiraj:
|
Dobre Ždere, kojihs e opet ne bum sjecal sutra, tj. danas... po prvi put se nisam najel kak spada, jednostavno kolicina klope na nas Žderonje za stolom nije bila razumna :nono:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |