![]() |
Citiraj:
|
Zapečeni grah, faširanci i prvo ovogodišnje home made kiselo zelje. :)
|
Jučer za ručak - chicken parmigiano i dinstana riža a kako je ostalo onda sam si to danas za gablec uzela :). Uz to zelena salata i za desert štrudla od sira (slatka) :)
|
Evo mene i danas iz šume. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Danas fino varivo. :goood: |
Citiraj:
Ovo je oksimoron sa koje god strane pogledali:D |
|
Citiraj:
|
@ Ammy - pileća prsa začiniš i paniraš u jajetu i mješavini prezla i parmezana. Potom zapečeš samo da se uhvati korica
Za to vrijeme dinstaš pelate (začiniš s mažuranom, bosiljkom i malo soli i sećera) dok se ne ukuhaju. U protvan staviš pelate i na njih piletinu po kojoj poslažeš šnite mozarele i zapečeš :) Danas za gablec imam bolonjez kojeg sam sinoć napravila + tjestenina uheki (to sam nedavno otkrila i sad ju stalno kupujem :)) |
@flare hvala
Izazvala sam pomutnju u susedstvu jer sam maloprije ispekla palačinke :D i uz to sam sebi sutra za gablec napravila tortilju s nuttelom i bananom :zdero: I da, ne znam jel pijete čajeve, barem se javno ne hvalite, ali otkrila sam jedan odličan u Kauflandu od dinje. Predobar je. |
Citiraj:
Sinoć nakon hampera gemišta sam ošo na kebab kod AliKebabe(pašteta) i sinoć je pasao al je danas zato ikebana u želucu :D |
Danas i sutra poriluk, u petak improvizacija, a u subotu SARMA! :) Jedva čekam. :)
|
Ha, i ja isto danas poriluk :) a za sutra još ne znam kaj ću. Možda neki saftić.
|
Frend i njegova žemska radili ovo http://www.foodnetwork.com/recipes/f...ipe/index.html
Probao netko? Ima neki bolji recept? Mislim da ću to napraviti u nedjelju. :) |
samo pazi sa nabavkom košer soli :D :D
LOL nego jel netko klopao gaspačo soup kad smo već na juhama... nekako mi se to pravi. |
ja moram na kontroliranu prehranu, vaga pokazala 103450g , lekarka me izbacila iz ordinacije i rekla da se ne pojavljujem dok ne skinem na 90000 i da ako odapnem sam sam si kriv :D
|
plači3.14čko :D :D
ja ne verujem u lekarstvo i ne slušam te šarlatane kada je riječ o prehrani :) sinoć ubijo paštafažol kojeg volim, cijenim i štujem. danas mi je teško u želucu :D |
Citiraj:
al da fino papam to da :) ko ce odolit divotama gorskog kotara i slavonije :goood: jos dok se prigorski spek resi.... :fiju: |
Iz obližnje pekare danas za gablec. Burek šunka/sir i novi okus ledenog čaja. Sve skupa predobro. Burek košta 5 kn, meni bilo taman :goood:
http://www.pohrani.com/f/3O/lR/g7IET...-27-120220.jpg |
@riža... samo polako i hedonizam na kapaljku! :)
|
Našel nekakvu srnetinu sa kostima u škrinji, skinuo meso i lupil prek noči u pac.
Sad smo ga sflajšali sa malo špeka pa budemo probali ovo: http://www.coolinarika.com/recept/773487/ Od ostataka mislim probat napravit punjenu papriku ili možda čak sarmu, moralo bi bit dobro:) |
Danas : par crvenih paprika na trakice, pol patlidžana, glavica luka i nekoliko mekanih paradajza. Sve zajedno prodinstano do mekanog i na to je ubačeno 1/2 kg fileta oslića uz dodataka prikladnih začina ( ružmarin, lovor, bijelo vino ).
prilog : kuruzni žganci, scotch bonnet umak, frankovka |
Citiraj:
Danas slatko zelje u paradajzu s grahom i špekom ili ti ga prisiljeno zelje. |
Citiraj:
Dobro burek izgleda ! Samo 5kn!? Di? |
Citiraj:
|
|
Kaj se mora nije teško. :p
Idem ispeć roštilj za 40 ljudi, a onda se opustit uz antidepresive na bazi alkohola. :D |
e to je pizza po mojoj mjeri... brdo gljivarki i cherry paradajza ;)
|
|
Pekla sam komad buta s paprikama, krumpirom, mrkvom, lukom i ružmarinom. Sve sam zalila acetom. Bilo je za prste polizat :)
|
Sarma. :)
|
Faširanci, pire, peprika kiseljena i juhica. A jučer ubijačina kolača...i roštilji, nema šta ne.
Ja ovako nemogu dalje... :D |
Ostatak mljevene srnetine smo pomješali sa mljevenom svinjetinom i napravili filanu papriku+pire:)
|
Citiraj:
|
Pale su tri sarme ali bez pire krumpača pa sam uz to klopao kukuruzni kruh. :) Fenomenalno. :) Za desert štrukli sa sirom. :) Sretan sam ko mala svinja. :D
@m4dm4n..našem zelju fali još cca tjedan dana ali više nismo mogli izdržati. :D :D |
|
I sliku after molimo :D
ja danas samo sir i vrhnje od kumice,rikavam od gladi lagano... |
|
Citiraj:
:care: |
Nema slike gotove, imal sam previše posla i zaboravio:p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |