![]() |
Hahahah prasac. :p Ma biti će piva. :p
|
Da, skoro sam zaboravio-častim Žujom onog forumaša koji je ownao ono dlakavo krme, vrijedi potrošit cekija za to:D:D:D
|
di? kad? kak? :D
|
Citiraj:
prasci, debeli nino i ti. A meni ne javiti matoriiiiiiii.... bannaj ih, obojicu :D |
Citiraj:
Išli Amdija, Laci i Vuco bajkovima na Sljeme a pridružio im se i jedan forumaš iz Dubrave...da skratim-Amdija je odustao jer su ga bubala leđa, nogice i guza a forumaš/ica:D je došel na vrh. Kak bi se reklo-KMU!!!:p |
Ja se sad ustao od tjestenine i vinskog gulaša, draga ga zapaprila da mi para na uši ide, a na neku foru sam uspjeo ostati bez pive doma, sad sam nekako prazan iznutra :(
|
@jelc... ovo ćemo opširno raspraviti na žderonjama :D
|
Danas napravio palačinke, strpao sira vnutra i zapekao u protvanu. Pred kraj strpao još vrhnje pomiješano sa češnjakom i crveno paprikom.
Ufff, čekam žgaravicu (uvijek od češnjaka) ali se isplatilo :P Citiraj:
|
Citiraj:
Pohanac od jučer, raženi, kiseli krastavci. Maline:) |
Citiraj:
Danas sam ubio burek nakon podosta tjedana. :) Bio je odličan :) |
Citiraj:
|
Hamm - ubiše te hebate :D
|
Ajde odlično da Bugica dolazi. :) Barem bum nekaj lijepoga imal za pogledati. Ovak su oko mene samo debeli/masni/čupavi prasci koji nisu oku ugodni. :D
|
Nisam niš jeo dva dana, ne stignem :( (opet palim na posao, vanredni uvjeti - izgorio nam trafo od 1000kVA)
Kad će se otvoriti neki thread o pivu, jebala vas hrana....usput, ja još uvijek ne mogu vjerovati kako je Zlatni Pan dobro pivo za razliku od Tuborga zelenog i vulgaris Pana koji su klasični očaj... |
Citiraj:
|
Ma fleks je u banani od kad su mu slovenci ispali sa SP tako da njega nema. :p U ostalom šatro je smršavio pa više nema dudu. :D
Danas je od kolege rođendan pa časti nekim žderilom. Već si gruntam da si zemem pronto lignje. :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ubijo porciju i pol lignji iz pronta. Sit i sretan ko njasvi. :p
|
Nastradalo je nekih 20-ak srdela sa gradela :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas roštilj. Istinabog električni ali nebu loše:) Pljeskavica, pečenice, jetrica, vratina i napacani biftek. Šalata od rajčice i krastavaca. Crna peka. Hladni Fresssh i za probu sam uzel 4 one nove pšenične Žuje:chears: |
Ne vidim carsko nigdje? :stoopid:
|
Carsko čuvam za breg i klasičnu Žderonjsku svinjaču-carsko i mladi krumpač u pećnicu, sa strane pol kile špinata i raženi:D
|
Ja sam marendao skarpinu iz pecnice. :zdero:
|
Danas je pao oslić. :)
|
lignje žar, tartara, vino i sad se da disati :D
|
Danas je bio loš dan... Tri bureka s mesom i jogurtom, neki kolač s jabukama i tri kave.
|
Citiraj:
|
predvidio sam fail te pšenične jerbo nije bilo ničeg domaćeg u ponudi i ljudi su se okretali ka imported i točenoj, sad je došla nama žuja solit pamet kak treba pšenična izgledat... jesam omašio? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |