![]() |
sramota bilo i tebe i organa da niste neku gozbu napravili :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar nisi vidio tortu....kolače...palačinke....ccccc Da, da Jelc znam, rekli su mi to više puta :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije ni čudo da Organ ima prek 100 kad ne smije jest zdravu hranu:D |
:D ova ammy i kod povrca vrsi selekciju :D
|
Litra šejka od banane(2banana).
Kasnije ide pizza... |
500g brancina i 600g orada... za sutra/prekosutra teletina, junetina, svinjetina i neki čobanac :D
život je težak ponovo :D |
Citiraj:
Možda mi je vaga pokvarena jer ne prelazi preko 72. |
Idem nabost pola kile ražnjića i hitit na veliku tavicu. Prilog ljuti (jako ljuti domaći) ajvar i kruh.
Prevruće je za kuhanje. Zalijevam sa mrzlim panom. |
Citiraj:
Jedino ako imas koga u ledu da ti donese.Vidjao sam to po skrinjama u tvornici iako se ove godine ne proizvodi. Meni osobno nije nesto ta kombinacija iako volim oboje. |
Citiraj:
Meni je bio najbolji Ledov s lješnjakom i bijelom čokoladom. Makar i ovaj Amadeus nije loš, jer isto obožavam i marcipan i pistacio :D |
Sinoć sam si za večeru složil domaći sir i vrhne i u to umješal malo domaćeg umaka od papričica-izvrsno je bilo:)
Danas najvjerovatnije bolognese i špagaći. |
Citiraj:
Jednako je i sa trajbanim jajcima na masti. Možeš zaljutit kol'ko hoćeš, jedva se osjeti. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
:rolleyes:
:D |
Jučer smo mojima odnijeli malo paradajza. To je urodilo u prošle nedjelje.
Halos...divota :D Danas sam bila vrijedna, mislim kao uvijek :roller: Ujutro sam prvo napravila kruh. A za ručak je bila paradajz juha, od našeg domaćeg paradajzića, faširanci, pire i lazanje :D za salatu krastavac. Duplo kuhanje ručka jer se svakom jede jedno jelo. I naravno da ima i desert štrudla s čokoladom I sad još moramo skuhati sok od bobica bazge, bili smo jučer u šumi u berbi :goood: |
Vezano za tuna paštetu: na kraju napravio po ovom receptu:http://www.coolinarika.com/recept/772845/ (s dvije velike tune) jos dodao cesnjaka, jedan mali luk, malo maslinova ulja, kap limunovog soka i dobro popaprio.
Fenomenomenalno :goood: |
|
To nisu dječji nego ženski patliđani, kaj ti znaš :p To je takva sorta, daj malo inovacija uvedi u tu poljoprivredu :D Inače volim patliđane i paše mi ta njihova gorčina, ali organ ih ne voli ali ove je jel jer su slatkasti.
Jelc još uvijek beremo krastavce s one gredice.....sutra ide nova poveća tura kiseljenja :) |
Danas kelj i faširanci:)
|
Citiraj:
Ja sam danas tortilje punjene mljevenim mesom i povrćem + chili papričice iz mog vrta (balkona) :) prelivene vrhnjem i sirom i zapečene. :chears: |
Citiraj:
|
Idealno vrijeme za palačinke :D
|
Nabajsal sam se Bilećkog sira iz mješine, Njeguške pršute i svježe paprike. Sad si polako dudam blatinu iz Čitluka...:no2drug:
|
Ja bum za večeru pak sir, vrhnje i umak od fefača:p
|
Citiraj:
|
ja sam se jučer, između ostaloga, udavijo u ovoj salametini - http://www.gastro.hr/PIK-Vrbovec-Mor...lama-3938.aspx
probajte, stvarno je mrak ;) |
Ja ne kupujem više ništa od takvih stvari-sjebali su kompletno stvar sa tom ambalažom nabijem i njih i EU:)
|
reci da si škrt i đu i bok :)
imaš 100g narezane za nekih 15ak kn, a možeš kupiti i cijelu za sto miljona maraka :D |
Ne znam za vas, ali meni su "te" od gavrilovića puno bolje. Šteta kaj ih nemrem u konzumu čopit (kaj mi je usput) zbog Pika i Todorića!
|
Ta Panona je bila 60-ak kunića kad je izašla i bila je mrak salama...od kad su počeli sa ovom ambalažom sve je to mekano, gnjecavo i fuj.
Isto kao Srijemska, Čajna i Zimska od Gavrilovića...katastrofa:suicide: |
mater im... sad je preko 100kn, ali je dobila zrnca papra! :D :D
|
Vecera tekma, znaci pizza se sprema. :zdero:
|
Citiraj:
Ja sam je znal uzimat cijelu u Metrou za te male pare dok je nisu obukli u najlon... |
ja sam uzeo narezanu tak da ne znam kakva je cijela, ali mi je i dalje jako fina.
inače u intersparu imaš chorizo narezanu... probaj ako nisi jer je MRAK. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |