![]() |
Mesa. :D
|
Čufte danas :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ne, ok je to i kao takvo. Ja jednostavno volim zameziti i mesinu kad se već pošteno jede. :D Gljive obožavam na žaru uz roštač, punjenju pljeskavicu pogotovo. :)
Inale, obožavam kajgana s tartufima, to mi je... Nom nom. Al ne ono čisti tartufi, nego one mini bočiće (ko umak neki) kaj se mogu kupiti i Konzumu (oko 60-80kn). |
znamo se po rukopisu :D
joj kad bukovače na trakice bacim u wok i onda samo gradim tvrđavu hedonističkih užitaka na tom okusu... samo da kažem :D suhi vrganji + svježe bukovače i doslovno bilo šta drugo je takav epic da boli glava. naravno vrganje treba namakati u vodi i onda sa tom vodom podlijevati. brrrrrr.... |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
pohane mi nemoj ni spominjat, jer ne može se napeć koliko mogu pojest.
su razumije dobru hranu :D |
Dijetna večera-kokice i jabuka:D
|
Citiraj:
|
Nisam, za doričak sam maznul komad domaće pizze od jučer:D
|
Citiraj:
Ja sam upravo u rernu bacio kilu napacane svinjske vratine, kilu krumpača i brdo povrća. Sve zajedno u pekaču, prekriveno folijom i lagano se peče. Pod kraj skinem foliju i zapečem, klopa samo takva :) |
Žena upecala iz škrinje ružnog glavonošca, otopila, papagajkama mu isčupala kljun:D
Pa se od jučer paca u maslinovom i začinima. Tintaru budem napunio sirom i šunkom pa na mladi krumpač i u pećnicu, tehnika je otprilike kao kaj je Roberto napisal post iznad. Rajčica, krastavci, paprika šalata i za odmor od pivčuge beštija bude plivala u gembaču:) |
Gamad, samo se prežderavate.
Ja već tri dana kurim od 38,2 do 39,4 , pijem neke čudne antibiotike od koji mi je zlo, ujutro povraćam ko trudnica i gadi mi se sva hrana. |
Kad nisi ležal kad si trebal....
|
U dijeti sam morao na jedan konstrukltivno poslovni rucak.....
punjena pljeska,zagrebački,prilog,salata i dva velebita.... sljika Šta mislite kolko je izaslo? (i znam di bumo odrzali ljetne Zdere na Maherov rockas :) ) |
Kad mu je ono rođendan, 14.08?:D
|
da :D da se propisno izbijemo :D
uglavnom,blizu tam Medveda di smo bili,ovaj rucak je izasao 85kn! Uzmi da su pive(i to velebit) cenera....PLJESKA I ZAGREBAČKI SA SALATOM....65kn lol....bagatela zesca |
trabl ti si jedna besramna pežo reklama sa malo mesine :D
p.s. ovo je fakat đabe |
Ubio se ko zadnja njasvi u ružnom glavonošcu:D
|
Ajme majko, di je to? Sline mi cure...
|
Citiraj:
cijena je brutalna... daj ti nama adresu da to provjerimo :D |
dorucak: file haringe, cherry paradajz, jogurt sa mljevenim lanom za poplahnut grlo...
|
rani rucak...
spek pecen na krumpirima + rajčice prije toga juhica pileća :D prljavu vodu ne jedem, trava je za krave. najeo se speka i krumpira, nakvasio zlatnim panom i sad hiberniram. :beer: |
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
********* |
Citiraj:
|
Ndam se da nije onaj iz luke sta ga rukom ulovis dok s drugom drobis pljesnivi hruh s usirenim mlijekom :D
|
Ajde ti to nama nacrtaj na karti :)
http://maps.ovi.com/goodthings/253dd...jak-Sr%C5%A1ak |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:01. |