![]() |
Paradajz, paprika, krastavac, 10dkg neke slovenske gaude i 10dkg delux šunke. Sve to fino narezao, bacio u zjedlicu, na to stavio aceto balsamico i vegete za salatu. Predobro. :)
|
isuse
brijem da sam dobio največu porciju lignji ikad... ako nije bilo bar pola kile lignji nije bilo ništa. dakle danas za gablec 0,5kg prženih lignji 0,3kg pomfrija tartar kruh sad prezivam na poslu :) |
Ja bum danas rješil bažul do kraja:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Plus sad imam još pol kg sladoleda pred sobom i jagode. :rolleyes: |
Evo javljam se da sam za ručak maznul rižoto s repićima od kozica...... bar neš,navečer vračanje voćnoj salati :D
Codiac,di si to tamanio pol kile? :D |
Danas sam bio kuhar. Crveni rizoto sa plodovima mora, ispao perfektno!!
Zena je sebi grilala neku pastrmku, ali kad je vidjela kako je ovo ispalo, pojela je trecinu jedne i opalila po rizotu :D |
Ja sam satra kilo prženih gavuna :goood:
|
frigani šaruni i moli (oslići) - domaći obični jadranski i krumpira salata
|
Gdje u ZG kupiti kocku čokolade ?
htio bih frendici za rođendan kupiti jednu kocku čokolade :D
kocka mora biti puna (ili bar debele stijenke, a ne kao npr uskšnji zeko pol mm debljine) ništa previše veliko 10x10x10 cm do 15x15x15 cm ako nije preskupo cijena 100 do 150 kn naravno, hoću kvalitetnu čokoladu (milka, dorina) hvala |
|
|
Citiraj:
http://photoserver.ws/images/lwKO4c015217b2930.jpg |
svinjo :D
|
Morgen :D
Sir, kajmak i mladi luk za prije posla. Još ću si kupit jedan masni burek sa sirom da imam za gablec jer su nam svinje kuhinju ukinule u svezi štednje na nama :o |
Citiraj:
Već sam drmnio komad lazanja od jučer, a iznenađenje je bilo kada sam ugledao kako se za današnji ručak izvadio jedan buncek, komad slanine i rebara...Bit će stvarno lud grah. Šteta što gica nema barem 10 bunceka, ovako mi je ostao samo još 1 u frižideru.... |
Citiraj:
|
za dorucak ostatak rostilja od jucer :)
|
Izvadio iz škrinje paket purećeg i paket pačjeg sitniša (noge, trtica, krila, vrat, želudac i jetrica), hitio u lonac.
Dodao jedan paradajz, jednu papriku, papar u zrnu i grincajg pa se laganini kuha-taman bu fino sjela juhica na ovakvo šugavo i hladno vrijeme:) Za desert-zapečene palačinke sa slanim sirom :D |
Čvarciiiiiiiii
|
Stara je napravila 6L soka od bazge! :)
|
I mi doma radili, samo malo više :D To mi je najbolji sok definitivno...
|
Fakat je...
|
Pridružujem se...
Uz jasno sok, bazga se suši za čaj. Sjedne ko melem na ranu nakon svih onih kupovnih. |
Ujutro, pola 6, ustajem, kad ja pogledo, buna bašta bazge.:D I onda sam išo brat to čudo, stara napravila 20L. Danas ide druga tura :)
|
Citiraj:
Stavila je stara sušiti bazge za čaj. :) Još ga do sada nisam probao pa jedva čekam. ;) |
danas prvi put probal bukovače, gljive, spržil ih na malo crvenog luka i dodal 5 jaja...eee prva liga, neznam kad su mi zmućkana jaja bila tako fina...predobra gljiva...nekidan ih probao na roštilju, prva liga, malo žilave ali jakoo fine...
|
čekaj imali smo junfere na hrenu, luku srebrencu i sad bukovačama... di je kraj i zašto ti ljudi posjećuju thread žderonja? :D
|
Kaj fali dobroj kajgani s gljivama? Sa Suncanicama i Vrganjima npr. (uz Bukovace) pogotovo? :p
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |