![]() |
Citiraj:
bitno da je bilo ok,nego nitko ne pise o temi trznice,da li je dosla opce na dnevni red? Ili je to tabu tema pod prijetnjom posjeta Banniji? :lol2: |
Citiraj:
Rijedak je nešto :D |
Pol hašea lupit u bažul pa da vidiš:)
|
Ma to sam stavio previse vode, došla stara pa rekla da nisam normalan, isparilo je pola od toga :)
|
Provale večeri:
BFG - big fucking gay najbolje je vjebati vjutro kad je pizXX s govnom potprta :D Pošto sam se dovukao neznam ni sam kad doma,nema ručka,maznul sam cheese tu u kvartu u pečenjari :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW,senor SU i ja smo skuzili tek nakon petih ždera i tek u teškoj cugi da smo djelili iste prostorije za pušenje(citaj: WC) cca 3 godine u Ruđeru :lol2: |
Udruga, udruga :p
|
ajd, i meni drago da sam opet bio čut što ima novoga. i za divno čudo nisam banan. mozda na banijadi poberem, ali zasad je oke :p
drugi put cu se potrudit duze ostat :D |
|
Ismet, hehe :D
|
Hahaha :D
|
Uj, nije mu ovo trebalo:D
|
Ismet moj stari drug. Već ste prije par godina skužili kaj piše. :D Malo senilnost stisla s godinama? :D
Roštilj je došao fakat jaaako malo, a radi već cca 5.g :) |
Kupijo babo za kraj Ramazana?:D
Ja danas lupam po musaki:) |
Jašta da pečemo krmetinu! :D
|
Krizma u familiji. Čobanac od 14kg divljači. Pečenka iliti kak bi vi Zagorci rekli odojak. Janjetina s ražnja. Patite. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ubil bi sad za čobanca dobrog... uffff.... |
Citiraj:
Aha kak da ne. :D Taman smo spekli vratinu i carsko meso. Uz to krumpač, mješana salata, mladi lukec, ajvar i pifkan fresssh :p |
ja danas puretinu s gorgonzolom :)
|
kak sam rekel trebalo bi ždere pretvorit opet u jednomjesecno dogadanje :D
|
ja sam za ...
|
home made hamburgeri :)
|
danas sarma
sretna nova godina :) |
Citiraj:
Citiraj:
Sad smo ja i termić pred sat vremena sendvič sa pohanom piletinom požderali na faksu :) |
Danas sam si dao truda.
Popržio sitno nasjeckana tri luka, jednu mrkvu i jednu crvenu papriku, pa onda na tome 10 deka pancete. Na malo ulja popržio pol kile mljevenog, začinio čilijem i soli, stavio na mljeveno luk mrkvu papriku i pancetu, dodao dve konzerve graha, vode, paradajz sosa, i pod kraj pol pikse kukuruza šećerca i - eto chili graha :) Nakon jela odmorio malo pa otišo trčat pol sata da napravim mjesta za tortu od jagode koju žena u međuvremenu radi :) |
Bio na pečenom janjcu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:28. |