![]() |
Citiraj:
http://maps.google.com/maps?q=45.797...,0.016512&z=17 To tam sve zovu sad "sveučilišna aleja" Citiraj:
Sljedeći put kad si u Ljubljani zaboravi na palačinke i odi na horseburger :P http://www.tripadvisor.com/ShowUserR...Ljubljana.html a i pizza burek je isto super i ima ga svugdje :P |
Citiraj:
|
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble horza Razer cuga: Mad_Duke Renesis Daddy Matth€w Vrga Još malo i odosmo matori i ja splahnut grlo:) Je da mi se upalilo meso oko umnjaka i da imam temperaturu ali nebum se zavlekel doma ko neke pice prigorske:D |
Citiraj:
ma gle nebrinem se ja kak bum dosao jedino da me organ neki nezahalta al ima i tome ljeka :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hazi će ostat čuvat kuću :goood: @netko: je, frend nas je htio otpelat na horsburger, al nisam bila spremna za jesti tak nekak!! :stoopid: |
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble horza Razer cuga: Mad_Duke Renesis Daddy Matth€w Vrga De5tr0yer Dođem nakon ispita upoznat se konačno. |
Samo da se zna...nazderal sam se posteno, žedan ko graba vec satima
I cucak mi je preživjel hamdiju :D |
@vga...odjeb :D
Bilo odlično. Čobanac, lignje, tartar, zagrebački, pomfri i salata. :p Sad sam još ubio burek jer sam galdan. Kasnije završili u roote66. Jelc, ja, razer, maher, destroyer, super i trouble. Slike sutra. :) |
Dobre Ždere, nakon bake smo se malo prošetali do Route 66 na koju pivčugu i to je to:D
Dobro je bilo, naŽderali smo se, napili i nasmijali-jadni Razer je dobio custom čobanac od strane jedne nakupine bjelančevina:D |
Je, odlične ždere. Klopa opet po starih 50kn, ali bome smo se nakrkali. Pretjerao sam brijem, ali natrpavali smo se svi :D.
Kasnije nakon 2 pive djelio banove po volji i želji, dogovarao sa Torom kako ćemo dić lovu na forumu i tako. Vrga se hrabro sjeo odma među admine :D :) |
Citiraj:
|
evo i mene doma... jebo takav route kad hamdija stigne postat prije jedan :D
|
'twas not nice, guys!
jedem kefir. pijem? pijem kefir. večeras se lupalo po gembačima. |
ja došo prije 15 minuta doma. pas mater i zagrebačkom elekrtičnom tramvaju.
good nite. Citiraj:
:goodnite: |
Isprike. :D
@sisa..ti kad ti žemska vrati jajca onda se možeš javiti :D |
neloše, neloše - bolja klopa nego zadnjih puta.
|
Citiraj:
Ja sam pobjego ranije vidio da matori počeo banove dijelit i bez vucine kompanije :fiju: Jesam lijepo reko da nisam normalno ispao: http://www.pohrani.com/f/2g/FJ/1VoHeBkQ/dsc00188.jpg Očito je koji sam :D EDIT: da, bilo mi je drago da sam finally upozno ljude. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa dobro zašto pobogu sad kad mene nema baka složi tak nekaj za žderat. :fuming: |
Ja sam joj rekel da bude nekaj za žlicu a ostalo je nabrajala dok nije došla do toga pa sam joj rekao da može:)
|
Citiraj:
A uostalom što se buniš, bio si u slavoniji - nije da si ostao gladan ;) |
Ma super je jučer bilo, hrpa ljudi je došla-čak se i Krešo dotepel:)
Ali kad je vidio kam je zašel brzo si je našel posla:D |
Citiraj:
btw. Još sam uvijek u VU, i budem još par dana. :D |
Citiraj:
|
Evo da se i ja javim :D Živ sam i zdrav unatoč ekstra instanci octa u mojem čobancu :D Bilo je odlično, ekipa, cuga, klopa super, kao i na prošla dva puta i jedva čekam iduće Žderonje :D :beer:
|
Citiraj:
Ajde Hamm nebudi pi... i stavi slike after :roller: Planirao sam doci ali me ljepsa polovica sprijecila :hitthewal: Lagano se pretvaram u Sisu... :fiju: |
Nema slika after jer bi svijetlo smetalo ekipi. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |