![]() |
Dalmatinski sendvič u Mlinaru. Pršut, sir, rikola, paradajz..FTW. :)
|
|
ove jami pite su mrak mrakova... sve osim sirnice, to mogu i u pekari kupiti :)
|
Nema do domaćih štrukli. :p
|
živiš u zabludi... ovo su bosnian-like pite zagorski glavoboljčeku :)
|
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble horza cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy |
Jelc - si mozda pital baku jel mozem sa prinovom doc ak nebum nikak drukcije to mogel iskombinirat
|
Idem zvat sad.
Nazvao-možeš dopelat:) Samo moraš pazit za koji stol:D |
Fala ;) bez brige...al FUUUUUJ :D
|
Nabijem vas obojicu. :D
Danas za gablec: paradajz, paprika, neka slovenska gauda i tuna. :) |
Ja bum danas sa mladim krumpačem ispekel pureće krilo sa malim batkom+kristalka:)
|
Citiraj:
|
Ajde dosta spamare-sačuvajte to za sutra:)
|
Za dorucak hrpa Bananko cokoladica, kafa i pljuga :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Disclaimer Tetka pravi najbolju pitu, dok za kupovnu imam jedan prejak izvor, od starog prijatelj, koliko pite godišnje okrene isplati mu se saditi 10 tona krumpira godišnje. Sa istog stola ne možeš je razaznati od domaće. :) |
Danas klasika pohanci, pomfrač i zelena salata (predobar komad. Nikad nisam u konzumu kupio tak dobru :P).
Jučer sam se ubio u Slavonskoj (mrcinu nemrem pojesti cijelu, tak da si automatski uvijek riješim i ručak i večeru). Prije kojih tjedan dana si naručio lovačku isto iz strossmayera. Mljac http://www.pizzeria-strossmayer.hr/S...ria-cjenik.gif Lovačka http://www.best.hr/share/privatno/Bo...0052010051.jpg Slavonska http://www.best.hr/share/privatno/Bo...9052010052.jpg |
U ova lovačka izgleda vrhunski! :)
|
Citiraj:
Ma, ja uvijek osciliram između lovačke i slavonske :D Slavonska mi je bolja hladna (za večeru), a lovačka topla hehe. Ali iskreno bi ubio za kombinaciju obje :P Odnosno da dodaju kulen na lovačku (može i umjesto jegera zapravo). Lovačka Rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, jeger, feferoni, ajvar, luk. Slavonska Rajčica, sir, šunka, šampinjoni, špek, kulen. |
skuhal sam si tjesto i skočil do Dione po Podravkin ragu.... bolonjez,najbolje jelo kad si bez inspiracije :D
|
Rolana pileca prsa (pecena na grill tavi) punjena sa sirom, suhim vratom i domacom slaninom. - mojih ruku djelo! :) Prilog pire krumpir. Zelena salata. Sad zapalim dole u trgovinu po Pan!
|
Danas samo 2 klipića sa sirom i 2 kukuruzna, te pohana šunka sa sirom. :(
Prokleti ispiti... |
Jel zna netko gdje se u Osijeku može kupiti Velebitsko pivo?
EDIT: Jel zna neko kako se zove restoran u Livnu, prave burek ispod peke, predobro nešto, a ne mogu se sjetit imena. |
Citiraj:
Ovo me podsjeća na ljeto kad mi je svakodnevno bilo na meniju ragu i pogodi šta?Tjestenina:D |
Citiraj:
Usput, zna netko koju pizzeriju vrijednu spomena na području Dubrave? btw, djuka: |
Mihita je OK kolko me pamčenje služi. Lazanje su najbolje bile iz Lanterne :)
|
Nadam se da nije kasno...
Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble horza Razer cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy |
Nadam se da nije kasno...
Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble horza Razer cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy Matth€w Hir aj kam. :) |
Darnn,di bumo čikali sutra ako ovakvo vrijeme nastavi??
|
Ima baka dobro natrkiveno kolko sam vidjel dns.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |