![]() |
Ma možda i je dobar ovaj skupi hambi, ali...
Neki dan sam baš radio doma haburgere, sad mi je žao kaj nisam poslikal. 6 kajzerica po 70 lipa iz lidla, pol kile kvalitetnog miješanog mesa za 20 kn, glavica salate za par kuna. Meso sam začiniš kak hoćeš, staviš si i sira i špeka domaćeg po tome ak hoćeš. Da skratim priču jer mi idu sline van, dva dana sam jel po tri vrhunska hamburgera za cca 30 kn :D Noi opet, kad se sjetim kak si nekad mogo pojest prefini mega hambi za 12 kn... Ovakve fast foodove se vani baš i ne isplati jest, ni zbog cijene ni zbog kvalitete mesa koje ti stavljaju. Čast iznimkama. Bolji mi je izbor za 80 kn najest se u Mex kantini, otići u spomenutu Klet (do koje pljunem od doma) na platu, otić u staru savu na neku tjesteninu, u dvojku na pizzu... Evo jedna prigodna slika od prije dva mjeseca: Samo ovakve pljeske priznam :D http://img85.imageshack.us/i/megapljeska.jpg/ A evo i kotlovine od nedavno: http://img168.imageshack.us/i/kotlovina.jpg/ |
Veceras pizza. :zdero:
|
Citiraj:
al ste se razlajali...shvatite,pošto sam opčinjen cheseburgerima kroz povijest,morao sam otic tamo,probat to i platit da je 100 a ne 10€.... gigantske pizze mogu svaki dan jest i vec mi izlaze na uši,hambi je bila prilika i ugrabio sam je. Je,skupo je no kaj bi onda rekli na večeru od 21.000kn na kojoj sam sujedlovao prošli vikend u Peoplesu? Ko bu to platil? Plačeno je bezbrige,još su se svađali ko bu je platil :D Tako i ovo,ljudi dolaze i žderu,jer oce masni i preveliki doubledecker i boli ih stojko kaj dođe 75kn. Ja sam jedan od tih ljudi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A još se čudio,dime svi bilo u restoranu bilo u klubu,ko turčini....reko kak to....eto kak,CLOSED! :D |
zašto imam osjećaj da ti nisi bio predvodnik svađe oko računa od 21k kn? :D
shvaćam ovo za cheez... nije za svaki dan, ali priuštit si ovak za gušt je totalno oke. ljudi kupuju grafe za 5k kn i prodaju u garantnom roku za 2k, tak da ono... klopa mi je ispred fps-a u svako doba dana i noći. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A da,moj moto: bolje zivjet 45 godina u guštu nego 90 u odricanju ;) još da probam američkog lobstera i mogu komotno na Mirogoj u familijarnu :D |
moje pozivnice su službenije od forumskog usputnog tipkanja... ja nazovem 2h prije paljenja roštilja i 'ko je jamio, jamio je :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Lista za Ždere 21.05.2010 Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac Lacy Vuco cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy |
odšepaj Jelc.... idem se sad fino ubit u pravoj slavonskoj kulenovoj seki :p
P.S. pozdrav iz VU :D |
6 jaja na oko, kilo pomfrija, 2 svježa krastavca
i tekma na tv |
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy Htio nehtio sad moram doc pivcine platit pa nebi bilo zgorega nes i bacit u gubicu :D |
Citiraj:
|
Odi kupi ženi Fermi :D
BTW ubio sam se u kulenu, kobasicama, domaćem ajvaru i sve to lagano zalio pivicom. A za doček su nas na stolu dočekali Anjc-A Lovački šnicli :nuts: |
Kaj sad spamaš po PCE, idi se punici uvlačit:D
Danas bude lagana večera-malo adidasa, sir, vrhnje i kukuruzni francuz:) |
Gle ga kak se odma propel :D
Kaj i ti bi malo slavonske kuhinje :p |
do kad se mogu prebacit na listu za jest? možda mi nešto otpadne u petak, pa bi došao i pojest :)
|
Pa bil sam tjedan dana na bregu-a punica Slavonka...
Panju:D Još se nisam oporavil od preŽderavanja:) |
E pa onda pusti sad malo mene da uživam. Tko zna možda dobim i koju kilu :D
|
Citiraj:
Samo javi Cekiju a on bu meni:) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Deneš gajbu u gepek kad ideš i mir:)
|
Nadam se samo da bu mi se stari vrnul do 6 inace bum moral cucka dopeljat jer ju nemrem ostavit samu doma
|
:))))))
hebote cucak :D |
Ako je neka pederska pasmina plača jelo. Akoje neka hetero pasmina svi bumo mu dali po malo :p :D
|
http://www.imagesforme.com/upload/161ede6c.jpg
Nemrem ju samu ostavit doma...nikako. Al dolazim, sam il s njom |
OK,jede đabe :)
Uveo sam blagu djetu nema jela nakon 20.00h ali sam poklekao,mala snita kukuruznog s ljutim ajvarom,nadam se da nebu smetalo :) |
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac Lacy Vuco trouble horza cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy |
mazno sam dva kroasana punjena kremom od vanilije....overdoza odmah ujutro :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:46. |