![]() |
Citiraj:
|
Ma oko 6-ice ti bude klopa cca...
|
Upravo narucio ovo: http://tinyurl.com/24xthyj
Hammdija, vodim te na ovo prvom prilikom, da te imam za sta zaebavati ko ti mene za one lignje :p |
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni daddy rak vga killer MAHER codiac cuga: syss Mad_Duke Renesis valjda budem došao malo vidjet što ima novoga :) |
Danas domaća pizza:)
|
Ha ha... Sad si me sjetio. Frend je prije podosta vremena radio pizzu doma, onako, dok gledamo film da si prigrizemo. Bez nekih pretjerivanja, okus savršen, onako malo ljutkasta, malo po njoj kujena, koji feferončić, crne masline...
I f....n' cement marke "2/1" od tijesta. Ono što je ostalo od nje mogao bi čovjek koristiti kao frizbi, ili ploču za pikado, ako strelice imaju vrh barem od stirije, ako ne i od nečeg tvrđega. Dobra vijest: od toga datuma do danas je naučio kako se barata brašnom i vodom. :zdero2: |
kad i di su sad najnoviji ždere?
|
Onak,vrijeme piše 2 posta iznad :D lokacija tam kod strojarstva pretpostavljam :)
Ubijam gorgonzolu s sviježim kruhom |
Lista za Ždere 21.05.2010
Hammdija Jelc tor superunknown masni rak vga killer MAHER codiac cuga: syss Mad_Duke Renesis Daddy |
PoŽderao ostatak pizze ali sam još gladan-brijem da bum namazal šnitu raženog sa masti od pečenja i zalil pivčugom:D
|
Danas me čeka parmezan, baš kao i jučer. :D
Na poslu bez inspiracije: kuruzni kruh, poli, senf i jogurt... |
Citiraj:
Cijena? |
Citiraj:
EDIT: Brijem da znam, to je kod Strmca onaj stakehouse, kod HOTO vila. |
Jelc - kad bu tocno ovaj put bila klopa jer ne znam dal bum stigo doc prije jer moram cuvat malog cucka doma
|
Citiraj:
Ma ne,mada je i tam klopa dobra according to my sister :) Texas Stakehouse na Borongaju iza Maksimirskog stadiona.... Cijea,10€ :D |
Citiraj:
Doimaju mi se nekak suho :( Citiraj:
Kaj je 10 ojra? Burger? :stoopid: |
čuj ipak je to iza stadijona :D
fak... 10€, pa u zlatno doba hambya, ham-hama i inače kad se narančasta smjesa cijedila niz rukave si dobio epic burger za 10ak kn. danas je taj luksuz očito dobro unovčen, pošto ja mogu uć u mekdonads sa 100kn i izać gladan... sve je kriv taj yebeni klaun :D |
Citiraj:
|
Potpis!
Burger kod hambya u prolazu ispod nebodera na trgu je bio legendaran a došel je kakvih 12 kuna. |
Gle,ovo je perverzija od koje nemres disat,nemojte mi uspoređivat TO s obicnim hambijima iz doba nostalgije 80' godina,probao sam sve....ovo je ipak za ono: probaš jednom da moš reć da si probo,drugi put dođeš na biftek ;)
|
@syss
Yep Ham-Ham u ciboni. Predoba hamburger. A ovakve 10 ojra šprehe ne pušim i nikad neću. To dobiš u bilo kakvoj pečenjari za manje od pola cijene. Ako već idem platiti 80 kuna za klopu u restaču, sigurno neću jesti pljeskavicu. (koja pretpostavljam nije ni punjena sirom :P ) |
Za 75 kuna doma ne da napravim burger nego napravim family-size-burger :D
|
Napravim i ja pizzu za 15kn za sebe pa opet kupujem onu po 40kn :D
Po toj logici niko nebi jel vani. |
Citiraj:
Napraviš doma pizzu za 20 kuna, naručiš ju i jedeš za 40 kuna inače, ali bogme ne otiđeš u restoran i tamo ju platiš 80 :P |
Al' 10 ojra za fakin' burger :D
Jel bilo barem kaj unutra osim onog špeka i pljeskavice? Jer velim doima mi se dosta suh a i ne obiluje mi baš prilozima. No ako ti veliš da je dobar.... OK ;) |
pojedem 2 takva burgera od 10 € bez da stanem da zalijem...
70+ kn za burger, radije uzmem onu giant pizzu za 80 kn i još mi ostane za sutra |
4 x ovakva + 4 x fišburgera sa istim sastojcima za tipa 120-140kn:
http://img22.imageshack.us/img22/5512/p1030232t.jpg veliki petak... ja sam bio antikrist :D |
Spekel si doma cevose, hrpu pomfrija, vitaminkinog ajvara i paradajza :D Sad jos zamotat, otvorit pivcinu pa u horizontalu :D
|
vitaminka ftw samo da kažem :D
krastavci u kiselini su im isto super fyi! |
Vitaminka feferoni su nešto fenomenalno :P Ljuto ko pakao :P
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |