![]() |
E, tog baruna još nisam probao! Sad me baš interesira. Dosad su mi od tih bitter herbal pića najbolji
1. Badel Pelin 2. Riga Black Balsam Dalo bi se to probat. hmmm. |
Da, Barun Zvečevo - užasno slatko i kad se dan danas sjetim tog nemilog događaja - dođe mi zlo :o
Badelov stari Pelin sa onim majstorom u narodnoj nošnji (mlađi to nisu nikad ni vidjeli) je i dan danas neandjebiv. |
Bio par dana na brdu i tovio se za Ždere-poŽderali sarmu, patku i mlince, hrpu krmića a jučer sam za promjenu delal bolognese, pužiće i kristalku sa češnjakom:)
Usput je palo za slobodu nešto kobasa, špeka, domaće juhe, sira i vrhnja, šunke+kaj sam obunaril pol gredice mladog luka:D |
Citiraj:
nema do Pelina od Maraske Zadar |
OMG, taj mi je odvratan oduvijek :(
|
Dečki, fulali ste temu-ovo su Žderonje:)
|
BTW,sad sam maznul francuski krumpir! :amen:
|
Citiraj:
Kod mene danas bolonjez i kupus salata :) |
Hamm. Prasac jedan. Sad sam ogladnio :)
|
mmmm....bunny :)
|
Citiraj:
Btw, danas goveđa juha s rezancima, pire (temfani :D) krumpir, krmići sa umakom od šampinjona... :) I na kraju jedan Perlenbacher :) |
Imamo dobra vina. :) Nisu visoko kvalitetna ali nisu ni kiseliši, daleko od toga. Po godini radimo cca 1500L vina. :)
|
Pošalji poštom jedan uzorak da ćaća proba :) Ak ima vode i šećera onda nemoraš slat :p
Zezam se. Sad ozbiljno, jel tudum ili? |
Citiraj:
|
Šećer se stavlja u valjda svako vino ak nema dovoljno slada. Mislim da su ove godine stavljali šećer (ali ful malo). :)
Odo navaliti na pohano meso..ogladnio. :D @jelc...ne dva ogromna vinograda + ako ptice požderu grožđe onda još kupimo. :p |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
možda je brajda-dve, ali je zato voda izvorna :D :D |
Ljubomora izbija vidim. :D
|
odi u podrum i dodaj sumpora rađe, nego da trkeljaš tu u gluho doba noći :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A od vina kao boli glava? :)
Danas fino bu bil grah sa zeljem. Još moram vidjeti kaj bum uz to. Pohance, kobase... |
Od lošeg vina boli (sumpor). :)
Odmah ujutro sam maznul klasik sendvič iz Mlinara.:p |
Ajd šic na temu o vinu-tu se samo Ždere:D
U petak se loče:p |
I to bu bile upitne kvalitete jer delam u subotu od jutra do mraka. :)
|
to se nas ništa ne tiče :D
|
Ne tiče se ni njega-samo sere:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |