![]() |
Mmm, krafne, ja se isto spremam hodocastit u pekaru prije posla :D
|
Citiraj:
Jucer navecer: 250grama posnog sira + mrvicu kruha Sad: 100grama zitarica + 200ml mlijeka u 11.00: Riba u salamuri :puke: + banana a za ostatak dana moram jos isplanirati 3 obroka ali u biti kuhana piletina bez zacina + salata i kasnije pileca prsa... na kraju dana prije spavanja posni i tako opet u krug...sljedecih neznam koliko :kafa: i naravno ujutro u 9.00 i podvecer mi ide shake :D |
Citiraj:
|
pauza na poslu pocinje za 2 minute ... idem ubost kebab :zdero2:
|
Kuruzni kruh, majoneza, kulen, sir, paradajz i paprika. :) Odlično! :)
|
Pohana puretina - pire - mnogo luka.....njamiiiii
Otkrio sam luk srebrenac, sto puta finiji za papat, a mnogo blazi prema okolini :) |
jao žderonjskom puku kada pojedinci otkrivaju srebrenac početkom novog milenija :D
|
Ahhh :D sram me, priznajem
|
Ja smazo pljeskavicu punjenu sirom, domaci mladi krumpac, ajvar i luk.
Sad idem delat. :D |
Dana sam ručao špagače s bolonjez umakom. Opet sam se najeo do te mjere da ne mogu ni večerat :D
|
Napravio palačinke. Uzeo nekoliko komada, napunio sa sirom i špinatom. Zapekao ih, sada dodao gore vrhnja i češnjaka. Još par minuta i onda se idem ubiti uz kristalku.
Inače bio fail. Zaboravio da nemam nesquik-a doma, :P |
Kuruzni kruh, argeta tuna, paradajz i paprika. :) Čisto solidno. :)
|
Granatir, zatopito meso i salata domaća vulgaris :D Poslije svega par Karlovačkih u birtiji.
Volem ovaj sistem dok sam olfo zaposlen, a ne radim već 3 mjeseca :) |
Lista za ždere 21.05.2010
Hamm Jelc tor superunknown masni daddy rak cuga: syss Dalje sami... Klopa je kao i uvijek između 17:30-18h. Lp |
Hamm Jelc tor superunknown masni daddy rak cuga: syss |
Hamm Jelc tor superunknown masni daddy rak cuga: syss Mad_Duke EDIT: Dobio sada želju za hobačicom :) http://www.youtube.com/watch?v=Q36_8...layer_embedded |
Citiraj:
Danas za čakru tuna i tjestenina. Za večeru baka zove na pizzu.....obeščastil bum se kaj sacpra :beer: |
Pravio danas taj famozni francuski krumpir po prvi put. Nesto predobro!!
|
Vratili se ja i frend iz italije, auto pun ardvera, a mi navratili kod...:zdero:
http://www.pohrani.com/f/3a/Wg/3foDMG6X/img0100.jpg |
Jučer totalna rapsodija žderanja. Bila je krizma od male sestrične u zagorju. Juhica se radila od tri-četiri kokice kolko je ljudi bilo. Odojak, mesine razne, kolača, kobasica, pohano meso, kuhano meso, miljarda priloga, slata, bijelo vino, crno vino, rakije itd...
Došel sam doma jučer oko 20h i nastavio istim tempom do pola 11 kad sam zaspao s boljom polovicom jer više nismo mogli. :) Sve u svemu dan za pamčenje. :) |
Ja sam napravio početničku grešku,nakon par piva odlučio sam unjest masnu kebabčinu i poć doma. Čeko me holokaust u želucu kroz noć. Sad se lječim s kajganom i šampinjonima...
|
Ja to radim svaki put kad idem van. :D
|
Ja samo kad se propisno obeščastim od Budweisera :D
|
ja sam sinoc natocio malcice previse sirupa za kasalj(jegerica :D)u sebe,probudio se u pol 7 pijaniji nego vecer prije :D,bio na nekoj festici,a dehidriran sam da ni cigaretu nemrem spalit kak spada,a sad je vec vrijeme gableca,pa razmatram koju cu mesinu krkat...a radiiim do 19 :S
|
Citiraj:
|
Meni nema bolje stvari od žderačine nakon izlaska. Ali to ne delam više tak često zbog kilaže. Ali man, čevape, burek, sengulu, kebab kaj god. mljac :P
|
Iso s curom jucer u restoran Prasac na rucak... Osim cool imena, skroz domaca atmosfera, mali restorancic, mjesta za 12-14 ljudi max (4 stola), odlicni konobari (šef je fora lik koji voli svoj posao), debele preporuke.. a sad o hrani... :D
Ja sam drapao po nekoj juhi od sparoga (10/10), poslje neka patka u sojinom umaku sa rizom (10.5/10), cura klopala nekakvu domacu tjesteninu sa tunom i umakom od maslina za predjelo (10/10), a janjetina na neki bog-zna-koji nacin sa krumpirima za glavno jelo (11/10 ako ste janjetina fan, 10/10 ako ste vegetarijanac :care:)... Moram priznat, doslovno su me IZBILI IZ CIPELA s hranom, od okusa, izgleda, cak i kruh koji smo dobili je bio vruc, napravljen prije 10 min, domaci i hrskav do bola... takav ne prodaju u pekarama. Long story short, nikad nisam bolje jeo, htio sam lizat tanjur poslje svakog jela, vino je bilo takodjer odlicno, apsolutno sve 10/10, samo racun... mamu mu, ic cu opet, al' ne tak brzo :hitthewal: Iako, moram priznat da mi nije zao ni kune. :goood: |
Citiraj:
|
Rigao nisam sigurno 15 godina :) Ali kad tankam - onda tankam do čepa ili dkle stane. A i zadnji put kad je bilo "bacanje mačića" me je prejebao prokleti Barun - ošli susjed i ja na kavicu u birtiju u našoj zgradi i igrom slučaja polokali svatko litru i pol Baruna u roku sat vremena.
|
Barun Zvečevo? Pa to je gore od Badelovog brendya/ruma za kolače :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |