PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Darth Revan 13.04.2005. 10:35

Citiraj:

dakle ,ajmo Rijekaaa....
idemoooooo Rijekaaa!!!

ima u Rijeci zderonja itekakvih hehe...

mitzek 13.04.2005. 10:45

a jel..?

pa zato se i javljam , da provjerim potencijalno clanstvo i po ostalim Zupanijama, da me ne optuzite za centralizam i zanemarivanje lokalnih specijaliteta, posebice sa podrucja Rijeke i Kvarnera...:D :rolleyes: :rolleyes: kad sam vec tam da mi nije uzalud...: nuts : : nuts :

Darth Revan 13.04.2005. 11:00

e pa dobro nadam se da ces omastiti taj macji brk u raznim specijalitetima nase kuhinje. :D

mitzek 13.04.2005. 11:10

humm...

paaa, prosle nas je godine Vojko(Obersnel...) vodil na Oraj iznad Lovrana, hijaooooo, vec mi se glupo ponavljat,, al kaj se tam sve nijeee jeloooo....,samo ovaj put bum moral sam calat za panju , pa se bojim da usprkos mom apetitu i teznjama, ovaj put si bas nebum mogel priustit tak nekaj... anyway, did You got any idea for gooood meal in Rijeka and close surround???:rolleyes: :D :D

Darth Revan 13.04.2005. 11:22

you could go to Konoba Tarsa on Trsat, you can eat very good there! or if you like sea food more, go to Bevanda in Opatija.
On Korzo in Rijeka you have restaurant "Zlatna Skoljka" and Braccera, i think it's nice there. Enjoj :D

mitzek 13.04.2005. 11:56

thats my men!!! cheers!!:beer:

btw, kaj ima koji zainteresirani ?

panoramix 13.04.2005. 13:11

čevapi

Čul sam da u RI ima na nekom nogometnom igralištu, malo poviše grada, neka birtija s mraaak čevapima, dajte Riječani malo pojasnite nama putujućima kak se dojde do tam i gdi je to?
Btw, ja sam petak i subotu u Puli a tam nam nekak žderonje slabo stoje, ili se ja varam??

Jelc 13.04.2005. 13:17

Ja si sve gruntam da danas idem delati dobra stara srčeka sa krumpačem, onak na žlicu:D
Malo bijelog kiseliša pred kraj, i da vidiš papice...

Darth Revan 13.04.2005. 15:50

Re: čevapi

Citiraj:

Originally posted by panorama
Čul sam da u RI ima na nekom nogometnom igralištu, malo poviše grada, neka birtija s mraaak čevapima, dajte Riječani malo pojasnite nama putujućima kak se dojde do tam i gdi je to?
Btw, ja sam petak i subotu u Puli a tam nam nekak žderonje slabo stoje, ili se ja varam??

tamo su nekad bili dobri cevapi, navodno vise nisu, pokvarilo se sta ces.

Jelc 14.04.2005. 15:52

Danas mi baš nije sa škembom kak treba pa sam na dijeti...kokošja juhica, rizi-bizi i pohana domaća piletina:)

:beer:

Amdejac 14.04.2005. 16:57

Ja sam od Ponedjeljka na onoj djeti i sa 99,5 Kg došao sam već na 97 kg.
Prva dva dana sam bio malo gladan, ali sad je već čisto OK.

Isus 14.04.2005. 19:11

sam pazi da nebi završil nakon djete ko mitzek. ;)

Amdejac 20.04.2005. 00:12

Već sam na 95 kg.:)

Kao pravi žderonja da pokažem svojih ruku djelo.:beer:

flare 20.04.2005. 09:54

a kaj (ne) jedes...da mrsavis?:confused:

...i ti si neki zderonja...:D

a, di su sad svi da ti prigovaraju zbog spominjanja dijete na zderonjama...kad ja kazem da jedem ******* * ***** onda odmah skacu i prijete banom...:fuming: :)

Fleks 20.04.2005. 10:38

E idem sad na gablec. Burek od sira + Laško. :beer:

Paske 20.04.2005. 13:36

Jućer - kod mamice na papici:

bažulj + suho kuhano meso lagano nasjeckano u tanjuru + pivčuga = 2 obilate porcije i zabava cijelu noć za ženicu :D

Željac 20.04.2005. 15:48

evo ja sad pojeo 4 ćufte s pire krumpirom, sve zalio sa 2 dl limumade.
mljac !!!!

Amdejac 20.04.2005. 21:09

Citiraj:

Originally posted by flare
a kaj (ne) jedes...da mrsavis?:confused:

...i ti si neki zderonja...:D

a, di su sad svi da ti prigovaraju zbog spominjanja dijete na zderonjama...kad ja kazem da jedem ******* * ***** onda odmah skacu i prijete banom...:fuming: :)

Kao podpredsjednik vjeća za imenovanja imam ZAKONSKO pravo

flare 20.04.2005. 22:43

oke, oke, oke...ne se odmah srditi...:)

mitzek 22.04.2005. 00:10

Čuj Flarica....

a kad bush ti tu svoju riticu napokon spustila za stol Žderonjski ,da te se naužimo i optikanera, a ne samo literarno...:rolleyes: :rolleyes:
il misliš da mi nismo vredni Tvojega prisustva????

HEEEEEEEEEEEEE!!

rukavica je bačena, mislim da i ostatak Žderonja ima PAAR pitanja za tebe,Flare,srčeko........:smoke:

ajd sad, ak bum ja došel, koji dnevno šljakam 15-17 sati, kaj buš sad zmislila da se zvlečeš?????? HUmmmm, trening, predavanja, pukla guma vlaku, susedu napali Armenci......:eek:

jel, Žderonje, jeste za da se Flare izjasni kad dolazi, inače da joj opalimo BAN na NAŠEM podforumu.. do daljnega??

Flare,thats it,finito, nema više bahaćenja po Žderonjama ,bar dok nam štruklje ne pomogneš provjerit jel su hruskave dost il nisu..zapečene s vrhnjem...mljaccc!: nuts : : nuts :

Amdejac 22.04.2005. 01:03

Re: Čuj Flarica....

Citiraj:

Originally posted by mitzek
......jel, Žderonje, jeste za da se Flare izjasni kad dolazi, inače da joj opalimo BAN na NAŠEM podforumu.. do daljnega??........
To sam si ja već mislil predložit, ali nisam štel ispast črna ofca.:D

Darth Revan 22.04.2005. 01:20

Mitzek, kako je bilo u Ri, sta se finog jelo?

flare 22.04.2005. 14:34

decki...samo recite kad i ja dolazim:)...po mogucnosti preko vikenda jer mi je preko tjedna malo problem doc...i nikako ne mogu petkom navecer...stvarno ne mogu jer petkom radim do 19...a subotom od 8...

i dovodim "bolju " polovicu sa sobom...za svaki slucaj :D
:)

ontopic:...klopala sam finu pecenu pastrvicu s krumpir salatom....mljac...:)

mitzek 22.04.2005. 15:22

oh,my god!!!

siroce.....

pa tebe exploatiraju gore neg mene...:D

ha, a za ovu tvoju...khmmm, bolju polovicu..(nemre bit bolja ak je musko da te bog ubije ,al dobro, kad si se vec tako izrazila..), nemoras se bojat za sebe dok si znami, vec za njega... bumo ti ga skroz na skroz pokvarili, nafcila ga pizd. kaj mu jos nisu pale na pamet, napili ga kaj teleka, napravili od njega pravog Zderonju, sa svim tim skupa kaj taj naziv sa sobom nosi, paaaa....

bolje ti je da si ga doma pod kiklju pospremis, tu znami bu se samo pokvaril, jel tak deca???:rolleyes:

a prema tebi , kak i prema svakoj curici, bumo pristojni i kulturni kak (opet!) svaki Zderonja more biti... je, da se budu mladi junci hincali, al jos uvjek mislim da je Precjednistvo s menom na celu jos sposobno ugusiti svaku pobunu i zatrti regionalizaciju Zderonja pod svaku cijenu... poznato, ha??

Ma sala, sam ti dojdi, mores i strinu,vujcu ,tetu i dve babice dopelati, posebno ak peceju dobre koljace i slicne tvorevine,a za "bolju "polovicu se ne brini, ak ga mi ne uspijemo iz prve pokvarit, prije il kasnije (dosel bu k pameti!) i pokvaril se bu sam!!!

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaa:rolleyes:

za meeting se bumo zdogovarali drugi tjedan......to nam bar lahko ide od ruku... kad bi se sve tak lahko mogli dogovoriti,hijaoooo di bi nam bilo kraja!!

Beren 22.04.2005. 15:34

Bolju polovicu ste već probali pokvarit, al vam nije išlo. :D

flare 22.04.2005. 15:34

loooooooooooooooooooooooooooooooooooool:) :) :)

mitzek...moja "bolja " polovica je odavde...:)

i ajde...organiziraj ubrzo taj sastanak...:)

mitzek 22.04.2005. 15:35

mumjlmumlj

Citiraj:

Originally posted by Darth Revan
Mitzek, kako je bilo u Ri, sta se finog jelo?
Vojko nas je odpelal u onaj noblih restoran, bas prek puta Bonavie, maa nikad ne zapamtim ime, a klopa je minimini,a cijeneeeee, je da je papica bila fina, morske delicije uglavnom, carpaccio,morski plodovi, skoljke, pa neka glaavata riba,neke crveni rakovi...uglavnom ja sam bil solo sa strane i lepo sam si narucil dve Zagorske ribe pa ko ga je....(naravni odrezak sa rizom u umaku od vrganja), par kolaca, sokic.. i jeedva jedvice sam zdrzal do Trsata di smo kod Franjevaca bili u muzeju i obilasku svetista,a nas trudbenike su casne (koje kuhaju, uglavnom sve Slavonke, tak je bar pater glavni rekel) ponudile sa Domacim spekom, prsutom,sirom, maslinami i doomacim pogacama taj cas zvadenim ispod peke.....jummmm: nuts : : nuts : : nuts : : nuts :

onda vam je valjda jasno da sam se do Zagreba vozil bar cuku i pol vise ,jel sam cieli bozji put prezival ... od gusta....kak bikonja..

mitzek 22.04.2005. 15:48

Citiraj:

Originally posted by flare
loooooooooooooooooooooooooooooooooooool:) :) :)

mitzek...moja "bolja " polovica je odavde...:)

i ajde...organiziraj ubrzo taj sastanak...:)

znam....:smoke:

budem........

al opet velim da ti bu zal kaj si povela"bolju" polovicu na konferenciju Kvarisha....

evo ,pitaj Hojzu... on nije niti znal da piva nije sok, i da ga nismo prosvetlili.......jel oni jengovi Zelincani imaju samo VINO i kiselu za skropece i gembace, drugo ne priznaju nis..... i kaj ga nismo pokvarili, pije pivu,pa mislim da ga se bude cieli SV I. Zelinski odrekel prek lokalnih novina.. prejde diete trbuhom za kruhom u bieli Zabreg grad i pozabi Tekovine svoje Domaje za keden dni.....ccccccc:rolleyes:

a kad se tek Tvojeg Jopca docepamo.... ma progovoril bu madjarski z menom nakon par rundi, makar mu ti TI i posebno zabranila.... jeeeell: MIII SMO ZDEEERONJEEEEEE< A ZDERONJEEEE SU SER>>NJEE I SVE POJEEDUUU I SE PPPOPIJUUU I DO FAJRUNTA DIMEKA NEJDEJUUUUU!! JUHHUHUHU:beer: :burn:

PITAJ DECU, KAK JE BILE ZADNJI PUT....

a ja siroce sam moral delati iti . na dva puta .....i jos smo se stigli najest, napit, nagalamit.....

:D :rolleyes:

mitzek 22.04.2005. 16:03

Citiraj:

Originally posted by Beren
Bolju polovicu ste već probali pokvarit, al vam nije išlo. :D
to bume jos vidli!!!! rekli su Slepci i opali v bunar.......:p

jooj, znas onu......ak mi i zapreju gubec-ma i kroz rit bi progovoril......:D :D :D

kaj mislis da sam Stari bedak i da neznam nis???:rolleyes:

ma, dosel bus ti v moje kuruzische, pak bume vidli di pes pi...ceke nosi...;) , naime, razmislal sam o nekom sletu Zderonja prema Nasoj postojbini (Prigorje zagorsko ,sakem Zderi mile mesto, di je fine stati, pune jesti ,piti i pozabiti dime iti...) pa da vas asfaltne stakore nafcimo kak se praf i kvalitetno jede i pije.. u prirodi......
http://www.restoran-dvapotoka.hr/str...galerija.shtml

mitzek 22.04.2005. 16:06

evo i cijenika i izbora.....pratite malo, Zderonjeee

i Zuja je 8 kuna pol litreee, .....

http://www.restoran-dvapotoka.hr/stranice/menu.shtml

Amdejac 22.04.2005. 17:37

Nisam bil već gore par mjeseci tak da bi se mogel uskoro zaletit na neku klopicu.
A kad smo već kod papanja kad bumo realizirali onaj dogovor za neku papicu tam negdje prema Klanjcu? Mislim kad ti se malo posel zide.:beer:

Željac 22.04.2005. 18:04

bome mitzek dobar restoran !
budem pital frenda kako je tamo jel on u blizini živi !!!

:beer:

horza 22.04.2005. 21:10

Citiraj:

Originally posted by mitzek
...
evo ,pitaj Hojzu... on nije niti znal da piva nije sok, i da ga nismo prosvetlili.......jel oni jengovi Zelincani imaju samo VINO i kiselu za skropece i gembace, drugo ne priznaju nis..... i kaj ga nismo pokvarili, pije pivu,pa mislim da ga se bude cieli SV I. Zelinski odrekel prek lokalnih novina.. prejde diete trbuhom za kruhom u bieli Zabreg grad i pozabi Tekovine svoje Domaje za keden dni.....ccccccc:rolleyes:
...

moram ovo demantirati. za jednog ex. Timesovca je nemoguće reći da pivu ni znal piti. u timesu sam prošel obuku i to nište nemre opovrgnuti

Codiac 23.04.2005. 01:45

Nego zderonje mogli bi se izjasniti oko mitinga u onom drugom topicu....

I na vas se odnosio poziv :D

Jelc 24.04.2005. 16:38

1 privitaka
Kaj napravi hodajuća hrana kad spazi Žderonju???
Bježi koliko ga noge nose...:D :D :D
Ovaj je bil tak jadan i mršav da sam ga samo upucao-fotićem:)

IceFisherman 24.04.2005. 18:33

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Kaj napravi hodajuća hrana kad spazi Žderonju???
Bježi koliko ga noge nose...:D :D :D
Ovaj je bil tak jadan i mršav da sam ga samo upucao-fotićem:)

ovaj zajec me podsjeca na nekoga :rolleyes: , ali k vragu da me lupis s 300W čuftekom po glavi nemrem se zmisliti

4444josip4444 24.04.2005. 21:37

a koje su to kompjuterske fore....
300W čuftekom po glavi :D .... dobra.....
to je smješno samo ljudima na ovom forumu i nikom više :D ....

IceFisherman 24.04.2005. 21:41

Citiraj:

Originally posted by 4444josip4444
a koje su to kompjuterske fore....
300W čuftekom po glavi :D .... dobra.....
to je smješno samo ljudima na ovom forumu i nikom više :D ....

pa recimo da ima dobrih kilu ili dve :D

nego da se pofailm , denes je bilo koltovine , roštilja , štrukljof , finog multivitaminskog soka

najbolj mi je pasel onaj fini saft od kotlovine , celi tanjur onaj veliki h kojem se kotlovina kuhala sem polizal ( svi veseli i sretni jer nisu tgreblai tanjur prati :rolleyes: )

Jelc 24.04.2005. 22:30

Zigorec jen plesnivi...kaj ti to osporavaš autentničnost mog prigorskog zajca???:fuming:

Pa nije kod nas kao u Krapini i okolici gdje je kmetija potukla sve kaj hoda....:D

IceFisherman 24.04.2005. 22:38

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Zigorec jen plesnivi...kaj ti to osporavaš autentničnost mog prigorskog zajca???:fuming:

Pa nije kod nas kao u Krapini i okolici gdje je kmetija potukla sve kaj hoda....:D

bormec je , zmislim se kad sam bil mali ( negde 8 ili 10 ljet ) kad sam k vikendici išel furt sam videl zajcof , fazanom a cak su i cele skupine jelena dolazile na jenu livadu kaj granici sa šumom a sega je 15 metri od moje vikendice
a denes ? sretan sam ak jenu pticu vidim na nebu ili miša na zemlji , se su postreljali :fuming: bi ja njih postreljal , samo se napijeju i pucaju h bilo kaj kaj se makne , cucke hbijaju a kuce sega 20 metara udaljene :fuming:

sad su s cca 30m od moje vikendice napravili čeku , misliju da buju neke flovili , buju vraga , moreju se samo dolje z nje zrusiti kad se napijeju

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46.