![]() |
Navodno gumb zamjenski a da touch id radi nemoze nikako
Samo zamjenski ekran j zamjenski gumb bez touch id A to je 450kn plus ruke cca |
|
Citiraj:
U suštini ono što meni treba je samo jumper nalik ovom: |
da li se zna šta je sa SE2?
|
Cancelled. I SE ce se prestat proizvodit. Osim mozda za Indiju, ko zna.
|
Citiraj:
a dal ima kakav info za neki dimenzijama sličan model? |
Iphone 6
star .. kaj ja znam .. 2-3g primjetio sam da wifi slabije "čuje" i bogme .. idem danas usporedit moj iphone -66 signal drugi iphone -89 signal donesem ga do 2m od uređaja moj ajfon 6 -62 ovaj na -86 resetirao mrežne postavke, cijeli još nisam pali gasi .. nema efekta crko bude wifi čip? mob bio u "tokici" ali prilikom testiranja je gol golcat prijedlozi ? |
Citiraj:
Novi modeli idu samo 5.8-6.1-6.5 incha, stari iPhone 7/8 ce jos bit u prodaji, aktuelni SE se najvjerojatnije gasi. Jedino da predjes na SE znaci. |
Uz SE, gase i proizvodnju X-a
https://www.barrons.com/articles/app...fin-1531163452 |
Za x se moglo i pretpostavit. Osim cijene taj notch nije prihvaćen dobro.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije prihvacen notch ? Pa daj ne budi smjesan...vise od pola proizvodaca ga je ubacilo na flagshipove. Gase X liniju iz drugog razloga..... Notch je postao standard.... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nije prvi put da je pola svijeta 'prihvatio' nešto što je Apple predstavio. Ne nužno dobru novotariju. A taj notch je sve samo ne tehnološki/dizajnerski uspjeh. Prije bih rekao da se prvi mačići bacaju u vodu, a slijedi nam revolucionarno rješavanje problema oko notcha. Njegovo uklanjanje :)
|
mislim da je i ovo jedan od razloga (cijena)
|
@mamutarka , da ovo za cijenu je odmah na početku bio razlog gašenja X serije jer im nije prodaja išla očekivano, ali ipak se prodaje...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Izgleda da bi novi iPhone-i (IP11 ?) mogli podržavati dual SIM funkciju
https://9to5mac.com/2018/07/30/ios-1...uture-iphones/ |
Ljudi jedno noobovsko pitanje.
U firmi gdje radim, moram vratiti mobitel sa androidom, i preuzeti iPhone vjerojatno 8+. Imao sam pred desetak godina iPod niti neznam koji je to iOS verzija bio... Pitanje: jel još uvijek kao prije tih 10 god sve vezano uz iTunes? Znam da sam prije sve aplikacije i videe i muziku preko iTunesa morao instalirati na iPod. Je li to tako i danas? Koji iOS uopće dolazi sa 8+. Vjerojatno će neki od vas reći da bi rado bili u takvom problemu ali ja sam sad na 100 čuda! Totalni sam bio androidaš, i vidi sad ovo... |
Citiraj:
I dalje se iTunes koristi za sve, odnosno app se skidaju isključivo kroz App Store. |
Samo mobitel ti treba
Itunes ako zelis backup napravit ili napunit ga sa svojom mjuzom ili mp4 Ako ne, ne trebas nit itunes |
Ja nemam itunes vec valjda 5 godina na kompu, fala bogu netreba mi za nis od ovih gore radnji
|
kad pričam s nekim slabo ga čujem , gotovo nikako, pojačano sve do kraja, restartano sve - sve što ja mogu anpravljeno
jel moguće da je ovaj dio zaštopan prašinom i prljavštinom i da zato ne čujem niš? na oko nemogu reć, pokušao mokrom krpom al nije uspjelo https://i.imgur.com/jZR385x.jpg |
Moguce je i da se nesto pokvarilo. Od pojacala do zvucnika.
Tako je barem bilo na OnePlus mobitelu u familiji. |
Prvo cu probat odnijet ocistit
A zamjena zvucnika kazu 600kn, dosta, radije cu slabije cut nego davat tolko samo za zvucnik, koji nije ni original prolly |
kompresor i prođi
i ja sam tako pomislio .. krepao zvučnik.. 2$ . zamjenio sam KAD WTF.. isto.. i onda skuzim mrezica puna sranja kompresor sredio stanje.. a imao sam "muda" jer imam jos jedan zvučnik na stolu, al ništa se nije shebalo. |
Nabij usisavač u rupicu a prije toga lagano procackaj četkicom za zube tvrdjom
|
Napravio sve to vec osim kompresora, nije se poboljsalo
Odnijet cu na ciscenje da netko otvori, ak nije ni to ko ga hebe, nadam se da ce nesto dobro najavit konacno za mj dana :D |
Citiraj:
Imam već 10 godina iphone, itunes sam zadnji puta koristio 2010. |
|
bezveze.
ne mogu progutat taj zub, pogotovo jer nemaju softverski da ga sakriju, pa je onda izdrzljivo. |
iPhone mobiteli - 2. dio
Ekipa koja posjeduje iPhone X , zanima me odabir boje....rado bih bijelu uzeo ali me brine onaj kromiran obrub...jeli se lako grebe ?
EDIT : također zanima me otvaranje internet bankarstva pomoću face id? Jer na 7 plus sve mogu otvarati fingerprintom.... |
Ne bih da te odvracam od kupovine, ali nesto bas i nije vrijeme za novi iPhone. Obzirom da za istu lovu bude nova generacija, u biti suska se da ce novi iPhone X bit i jeftiniji za $100, a da ce veci iPhone X (onaj sa 6.5") bit oko $1000, $1100 max. Naravno osnovnih 64GB.
|
Ma znam ali imam kupca za svoj 7 plus po jako dobroj cijeni pa razmatram kupovinu....međutim što više recenzija gledam , i nisam baš zadovoljan....naprotiv čak razmišljam o Oneplus 6....
|
pričekaj mj dana da vidimo nove ajfone
|
Citiraj:
boze dragi, prodaj onda sad, spremi novce u dzep, u medjuvremenu uzmi nekakav srot jeftini mob za tih mjesec dana, a sigurno ima netko da mu stoji nekakav u ladici. pa kupi novi iphone. jer ovo je sada vec "stari" model. |
Yup. Dobro Gabre veli.
|
Evo malo detalja i projekcije cijena za nove iUređaje
https://press.trendforce.com/press/20180814-3145.html |
Domaći članak na temu novih iP
https://www.index.hr/magazin/clanak/...a/2017549.aspx |
ka budete komentirali
4000 kn za 8mj star ip8 ? dobar deal ili ne? 10/10 stanje |
Po meni ne, jer se blize novi modeli. Za mjesec su tu.
|
Probaj jos malo spustit, ako ide. Sam ces morati odluciti uzeti ili cekat
Sent from my SM-G930F |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:05. |