![]() |
Otakako sam pred godinu i pol zamjenio VDSL bakar za B.net koaksijalac, kad su mi upload i/ili download ma maksimumu, normalno mogu surfat.
Na bakru ADSL/VDSL je to bilo nemoguće. Sent from Usreo Mobara |
Zašto na pola, jel nije 90% max brzine ok ?
|
Postavi 90%, testiraj, ak je ok super, ak nije spuštaj. I tak skroz dok ne nađeš kompromis koji te zadovoljava.
Neznam šta očekuješ od odgovora ovak preko foruma, nitko nema čarobnu kuglu :D |
Sve pet, možda sam ja trebao malo konkretnije napisat šta me zanima. :D
Zadnji puta kada sam to namještao je bilo još na Win XP i tada se trebalo "otvarati" portove, tj. dignut limit sa 10 recimo na 100. Da li je to još uvijek potrebno raditi sa Win 7 ili 10 ? Pretpostavljam da nije ? I drugo što bi htio provjeriti jesam dobro preračunao 21/2 Mbps u kB/s ? :D Tnx |
Koji je tracker dobar za serije?
Upload je 120 mbit tak da seed nebu problem Sent from my H8266 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Ja ti sve nađem u 1080p HEVC formatu (dobra kvaliteta, mala veličina) na PSA rips stranici. |
Jel normalno da mi puca/prekida veza ako skidam sa javnog trackera, thepiratebay...
|
Naravno.
No nemora nužno biti da je to trackera, već do opterećenja tvog linka, broju konekcija i sl. |
Citiraj:
Realno |
Mozes malo vise u detalje?
|
Citiraj:
|
Meni je partis super i to mi je primarni tracker. Jedino sto me sve vise zivcira je forsiranje njihovih ripova za koje nema titlova. Uvijek je neki desync. Ovo ostalo sve 5.
Dok se nasi nisu mogli dogovorit oko trackera, oni su napravili punooo vecu stvar s portalom, torrent trackerima, uploaderima itd. |
Jel se može na tom paris.si promijeniti sučelje na HR ili eng makar :)
Kakva su pravila na partisu, ne kužim slovenskog ništa :) Inaće koristim thr al reko da probam i susjede |
Molim da mi se javi na pm netko ko koristi Torrentleech. Imam par pitanja. Ne treba mi pozivnica :)
|
Netko može preporučit kakav tracker gdje bi se dalo naći dosta MMA borbi? i starijih i novijih... ako ne tracker, možda web site gdje ima za skinuti tih stvari...
|
Citiraj:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk |
Koji k je ovo s BTN-om? Vratite mi stari tracker.
|
Prvi april :-)
|
Nisam uopce povezao jer je i juce bilo tako. Nadam se da je prvi april xD
Tnx |
Kinezi :goood:
|
Nikako cudo. Svaki rip prvi kad izadje bude s kineskim titlom.
|
Ma nisam to htio poentirat nego ovo
Citiraj:
|
Dajem 3x IPTorrents invite.
Tražim torrentHR. |
Citiraj:
Si ćorav ili ? :kafa: |
Ne može jer nema tržnicu još aktivnu.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Molim te ta tržnica, sta je to, i kako se to aktivira, odavno sam na forumu, par puta sam na neke linkove klikao i kao nemam pristup, pa predpostavljam da je to to?
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nebulance tracker sa serijama otvoren za registraciju novih korisnika. Više je nego solidan, nema ratio, epizodu je potrebno seedati 24h, cijelu sezonu 5 dana i to je to.
TorrentLeech otovren za registracije, invite kod je: SUMMER2019 Kad se zatvaraju nemam pojma... |
Nebulance ima i starih serija dobre kvalitete?
A torentleech je general kao IPT ili bolji? |
A ono, ima i starijih serija, ali nema baš previše. Obično je problem što nema puno korisnika pa torrenti budu mrtvi. Ako gledamo na serije iz 2000-tih to imaju, tipa Star trek Enterprise, Office, the Wire i slično.. Tu je dobra situacija, a ako ideš na Mućke, tu je već problem. Uglavnom je super za novije serije, s tim da kad izađe sezona, epizode se brišu i imaš packove.
TL je tu negdje kao i IPT, nešto jači sadržaj, ali ratio je dosta teže za održavati. |
Ok, tenks.
Imam nas pa mi nije problem držat upload, ali uglavnom sve nađem na IPT i torrent hr. Budem vidio za ovo, hvala. |
Pozz. Koji ima dobar site za 4h filmove ?? Može i na PM . hvala
|
Ima li tko iskustva sa IPTV listom sa iptorrentsa?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kolko pratim rasprava je da dobiš listu za upload credit ili bonus bodove al vidjet ćemo. |
Koji je tracker sad in sto se tice muzike? Nemam nista od what.cd.
Htio bi nesto tipa PTP za filmove da mogu povremeno doc i skinut nesto i onda to seedati sljedecih 10 godina, neda mi se aktivno radit na ratiu. na hdbitsu sam tako da ako dijele inviteove tamo, bonus |
Nije ni ovo thread za traženje, ali tamo nisam ni znao napisati za koji tracker uopće tražim invite.
Tenks, budem probao tražiti i po forumima od ovih trackera na kojima jesam. |
Ekipa, jel vam radi torrentHR normalno?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07. |